Çocuklar eş ve okul olunca haliyle yoğun geçiyordur. :) Kolay gelsin. Sonra görüşürüzHafta sonu yoğun geçiyor...
Anca gelebildim ama yine gideceğim
8 den sonra gelirim...
Son bir okuma ödevimiz var onu yapalım...
Çocukları yatırıp gelirim
Çocuklar eş ve okul olunca haliyle yoğun geçiyordur. :) Kolay gelsin. Sonra görüşürüz
Emmim gelmiş yaniVaay yasmin konusunu açmış, ilk beğeneni Kazen olmuş
Çok geçmiş olsunKızlar ben katılamıyorum ya benim
Oğlan rahatsız moralim 0 katılan arkadaşlar başarılar dilerim konuyu
Takipteyim
Yani yasmin'in köfteler bozulmuş mudur?Çok bekledi değil mitüketim tarihiçoktan tükenmiş, tabakları yıkanmıştır üzerinden kaç saat geçti
Belki seçeneklerinin arasında kapılmayan vardır:)güzel kategori ama bence kapılmıştır en güzel mezeler o yüzden hevesim kaçtıdüşüneyim bakalım biraz
Yok yok ankaraliyim:) ama su boregi basit bi cok borege gore bence:)Eline sağlık,erzurumlumusun,bir tanıdık krep yapar gibi çabucak yapıverirdi:))
Aynen çok bekledi. Kurumuş suyu çekilmiştir köftelerinYani yasmin'in köfteler bozulmuş mudur?Çok bekledi değil mi
Maşaallah arkadaşımaYok yok ankaraliyim:) ama su boregi basit bi cok borege gore bence:)
Hiç kıskanmadık
Aynen çok bekledi. Kurumuş suyu çekilmiştir köftelerin
Senin tariflerde çok güzelben hiç kıskanmadım
Sanada buluruz ortaya karışık bişeylerSenin tariflerde çok güzelBenim tarifim bile yok
Ah boncugum ben hic oyle yapmadim:) sunu yaptim ama.. yarin gelecek misafirler icin bugunden pisirdigim oldu.. Gayet guzel oluyo... ama dediginide deneyim bi gun:)Maşaallah arkadaşımaSana bir şey sorayım hiç denemedim yani nasıl olur bilemedim:)Sence su böreğini akşam hazırlasak ertesi gün pişirsek olur mu?
Bir su böreği uzmanı olarak bizi aydınlatır mısın
En afillisi olsun Yasmin çok kıskansınSanada buluruz ortaya karışık bişeyler
İşte ben de yapmadım yapsam olur mu bilemedim:)Pişirince olduysa öyle mi yapsam:)Ah boncugum ben hic oyle yapmadim:) sunu yaptim ama.. yarin gelecek misafirler icin bugunden pisirdigim oldu.. Gayet guzel oluyo... ama dediginide deneyim bi gun:)