Ama işte bence onlar orta yağlı güzel oluyor.Tabi öyle yağı görünür durumda değil:)Zaten zeytinyağı ve tereyağından başka yağ kullanmıyorum :)Ben onları da yağlı sevmem nevoşum, böreği de mümkün olduğunca az yağlı yaparım.
Ama patlıcan yemekleri mecbur yağlı oluyor, yağsız yerinden alırım.
Pirinç pilavını yiyemiyorum ama bulgur pilavını da neredeyse yağsız yaparım.
Eşime yağlı yaparım
Evet bende cok begenmustimO burada meşhur canım çok sevilir:)Onu biliyorum.Çokta faydalıdır:)
Bende senin gibi cabur cabur yag olmayacak ama yağsız da olmayacak yavan geliyor lezzetli gelmiyor banaYağdan kastım yemeğin içinde yok gibiyse sevmem, kendini hissettirmesi lazım :)
Biber kızartması favorim yat- kalk ye
Aynen öyle canım, her yemeğin bir usulü var yağ da önemliBende senin gibi cabur cabur yag olmayacak ama yağsız da olmayacak yavan geliyor lezzetli gelmiyor bana
Nevoş ayağına düştüm,nette de yok,karpuz kabuğu çerezi nedir,öleceğim şaşkınlık ve meraktanO burada meşhur canım çok sevilir:)Onu biliyorum.Çokta faydalıdır:)
Bildiğin karpuz çekirdeği ve kavrulmuş:)Nevoş ayağına düştüm,nette de yok,karpuz kabuğu çerezi nedir,öleceğim şaşkınlık ve meraktan
Diyet yapan bilmez miDiyet yapan bilmez şöyle bolcana yağı sureceksin o erirken tuzu serpistircen üzerine ohhhh bayilazaaammm
Hahhaaa,burada okuyunca eşime dedim şimdi,karpuz kabuğu çerezi varmış,çekirdeğini görmüştüm kuruyemişçide,ama kabuk nasıl oluyor ki diyordumBildiğin karpuz çekirdeği ve kavrulmuş:)
Eki Görüntüle 2211322
Kabuğu ile beraber yiyorsun canım:)Yani kabuğunu çıkarmaya gerek yok:)Hahhaaa,burada okuyunca eşime dedim şimdi,karpuz kabuğu çerezi varmış,çekirdeğini görmüştüm kuruyemişçide,ama kabuk nasıl oluyor ki diyordum
Aa gerçekten mi,merak ettim şimdi,gerçi ben kabak çekirdeğini bile yemeyi beceremiyorum niyeyseo_IKabuğu ile beraber yiyorsun canım:)Yani kabuğunu çıkarmaya gerek yok:)
Bulabilirsen dene bakalım çokta faydalı:)Aa gerçekten mi,merak ettim şimdi,gerçi ben kabak çekirdeğini bile yemeyi beceremiyorum niyeyseo_I
Ohhh ne güzel :))Diyet yapan bilmez mi
Hem de nasıl bilir bikereeeem
Sımsıcak ekmek olacak bir de
Zeytinyağını severim, ekmek banıp tüketirim, onda sıkıntı yok canım.Ben herşeyi yağlı severimyasminsay kızartmayi yaparım kalan yağının biraz azaltıp domates dograrim içine onu da kızartma nin üzerine dokerim :))
Çoğu şeyde yağ gözükür bizde
Sabah kahvaltisinda tek yağsız şey varsa reçel ve peynir olur
Salcada zeytinde lor da birde ayrıca bı tabak içine sıkılmış limon olan zeytinyağ olur
Ben yağlı seviyorum diyorum ama benden daha çok yağlı sevende var annem öyle bı yemek yapıyor ki mesela en basiti sahanda yumurta yapıyor iki yemek kaşığı kadar yağ akitiyorum tavadanZeytinyağını severim, ekmek banıp tüketirim, onda sıkıntı yok canım.
Sadece yemeklerin yağı biraz fazla kaçsın, piştiği gibi kaşıkla o yağları toplarım
Biraccuk manyağım sanırım
Benim kayınvalidem öyle yapıyorBen yağlı seviyorum diyorum ama benden daha çok yağlı sevende var annem öyle bı yemek yapıyor ki mesela en basiti sahanda yumurta yapıyor iki yemek kaşığı kadar yağ akitiyorum tavadan
Eşim o yüzden hiç sevmiyor annemin yemeklerini
Yok o kadar yağı ben de sevmem:)Yani öyle üstünde yüzemezZeytinyağını severim, ekmek banıp tüketirim, onda sıkıntı yok canım.
Sadece yemeklerin yağı biraz fazla kaçsın, piştiği gibi kaşıkla o yağları toplarım
Biraccuk manyağım sanırım
Manyaklık seviyesinde değilim yaniYok o kadar yağı ben de sevmem:)Yani öyle üstünde yüzemez
Bilmiyirm ki canmm hayaymda hic meze yapmadım :)