Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Ben onları da yağlı sevmem nevoşum, böreği de mümkün olduğunca az yağlı yaparım.:110:

Ama patlıcan yemekleri mecbur yağlı oluyor, yağsız yerinden alırım.

Pirinç pilavını yiyemiyorum ama bulgur pilavını da neredeyse yağsız yaparım.

Eşime yağlı yaparım o_O
Ama işte bence onlar orta yağlı güzel oluyor.Tabi öyle yağı görünür durumda değil:)Zaten zeytinyağı ve tereyağından başka yağ kullanmıyorum :)

Nevoş ayağına düştüm,nette de yok,karpuz kabuğu çerezi nedir,öleceğim şaşkınlık ve meraktan:ruh:
Bildiğin karpuz çekirdeği ve kavrulmuş:)
2c7df7730388f8c8_resimler_11.jpg

Ben herşeyi yağlı severim yasminsay yasminsay kızartmayi yaparım kalan yağının biraz azaltıp domates dograrim içine onu da kızartma nin üzerine dokerim :))

Çoğu şeyde yağ gözükür bizde

Sabah kahvaltisinda tek yağsız şey varsa reçel ve peynir olur

Salcada zeytinde lor da birde ayrıca bı tabak içine sıkılmış limon olan zeytinyağ olur :KK70:

Ben herşeyi yağlı severim yasminsay yasminsay kızartmayi yaparım kalan yağının biraz azaltıp domates dograrim içine onu da kızartma nin üzerine dokerim :))

Çoğu şeyde yağ gözükür bizde

Sabah kahvaltisinda tek yağsız şey varsa reçel ve peynir olur

Salcada zeytinde lor da birde ayrıca bı tabak içine sıkılmış limon olan zeytinyağ olur :KK70:
Zeytinyağını severim, ekmek banıp tüketirim, onda sıkıntı yok canım.
Sadece yemeklerin yağı biraz fazla kaçsın, piştiği gibi kaşıkla o yağları toplarım :bicak:
Biraccuk manyağım sanırım :deli:

Zeytinyağını severim, ekmek banıp tüketirim, onda sıkıntı yok canım.
Sadece yemeklerin yağı biraz fazla kaçsın, piştiği gibi kaşıkla o yağları toplarım :bicak:
Biraccuk manyağım sanırım :deli:
Ben yağlı seviyorum diyorum ama benden daha çok yağlı sevende var annem öyle bı yemek yapıyor ki mesela en basiti sahanda yumurta yapıyor iki yemek kaşığı kadar yağ akitiyorum tavadan :kusmuk:

Eşim o yüzden hiç sevmiyor annemin yemeklerini :KK76:

Ben yağlı seviyorum diyorum ama benden daha çok yağlı sevende var annem öyle bı yemek yapıyor ki mesela en basiti sahanda yumurta yapıyor iki yemek kaşığı kadar yağ akitiyorum tavadan :kusmuk:

Eşim o yüzden hiç sevmiyor annemin yemeklerini :KK76:
Benim kayınvalidem öyle yapıyor:KK45:

X