Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Amanın bebekle zor olmuşturEllerine sağlık canım misafir sonrası temizlik zor oluyor
pertim çıktı
aynen misafir öncesi temizlik misafir sonrası temizlik çok yoruyor sırf bu sebepten misafiri istemiyorum bazen hele yatılı hiç istemiyorum mutfaktan çıkamıyorum ev evlikten çıkıyor

pertim çıktı
aynen misafir öncesi temizlik misafir sonrası temizlik çok yoruyor sırf bu sebepten misafiri istemiyorum bazen hele yatılı hiç istemiyorum mutfaktan çıkamıyorum ev evlikten çıkıyor
İşte misafir gelmedende olmuyor:)
Hazırlık yapmak uğraştırıyor.Stresi ayrı bir zor oluyor

Barisik olmasina oyleyim boncuum ama ne bilim imkan varsa neden olmasin. Zaten ne oluyosa bana bu sira bi kendime ekstra bakmak istiyorum. Kendimi bilmesem menopozs mi girdim dicem:)
Yok canım çocuklardan kendine zaman ayıramıyorsun ve kendin için bir şeyler yapmak istiyorsun:)
İstiyorsan,imkanın varsa tabi ki yapmalısın:)

Ani misafiri hiç sevmiyorum.Öyle kimseyede gitmem:)
Misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş:)
Oylede bise bulamazsa sorun:) ay nevos benim esim ne varsa yer.. ben saniyorumki dolapta daha su bar bu var yok kaybolmus:)) haha cocuklardan sonra aniden gelmiyo zaten cunku yatmis oluyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…