Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Onuda yapiyorum:)) pek degisiklik olmasi.. nette baya arastirdim.. biraz dolgunluk olurmus sporla ama hayatta eskisi gibi olmazmis. Ancak ameliyatla iste
pertim çıktı
aynen misafir öncesi temizlik misafir sonrası temizlik çok yoruyor sırf bu sebepten misafiri istemiyorum bazen hele yatılı hiç istemiyorum mutfaktan çıkamıyorum ev evlikten çıkıyor
pertim çıktı
aynen misafir öncesi temizlik misafir sonrası temizlik çok yoruyor sırf bu sebepten misafiri istemiyorum bazen hele yatılı hiç istemiyorum mutfaktan çıkamıyorum ev evlikten çıkıyor
Barisik olmasina oyleyim boncuum ama ne bilim imkan varsa neden olmasin. Zaten ne oluyosa bana bu sira bi kendime ekstra bakmak istiyorum. Kendimi bilmesem menopozs mi girdim dicem:)
Barisik olmasina oyleyim boncuum ama ne bilim imkan varsa neden olmasin. Zaten ne oluyosa bana bu sira bi kendime ekstra bakmak istiyorum. Kendimi bilmesem menopozs mi girdim dicem:)
Oylede bise bulamazsa sorun:) ay nevos benim esim ne varsa yer.. ben saniyorumki dolapta daha su bar bu var yok kaybolmus:)) haha cocuklardan sonra aniden gelmiyo zaten cunku yatmis oluyoruz:)