Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Oylede bise bulamazsa sorun:) ay nevos benim esim ne varsa yer.. ben saniyorumki dolapta daha su bar bu var yok kaybolmus:)) haha cocuklardan sonra aniden gelmiyo zaten cunku yatmis oluyoruz:)
Aynen bazen ne yapacağımızı bulamıyoruz.En fazla hemen bir kurabiye,bir börek,makarna salatası,kısır yapıyorum:)
O zaman kontrol etmek lazım adam yemiş olur ortada kalırsın:)

Aynen bende öyle severim:)
Haftasonu işleri var demek ki:)

Bende kalkmsk istiyorum aslinda: ( tum gun naptin doye sorarsan bugun 4 duvar arasinda oyle.. oglumu bi doktora goturdum ayagi agriyodu.. oyun oynarken ayagini az incitmis.. yemek yaptim yedrdim filan akssm oldu.

Sen neler yspiyon boncuum?

Bende kalkmsk istiyorum aslinda: ( tum gun naptin doye sorarsan bugun 4 duvar arasinda oyle.. oglumu bi doktora goturdum ayagi agriyodu.. oyun oynarken ayagini az incitmis.. yemek yaptim yedrdim filan akssm oldu.

Sen neler yspiyon boncuum?
Benim genel olarak aynı geçiyor.Çocuklar,okul,ev işi,yemek vs...Eşim bu hafta şehir dışındaydı.Zaten 2 haftadır izinli:)Dün geldi.O olmayınca zaten benim olan işler biraz daha arttı:)Bugünde sabah temizlik yaptım sonra arkadaş minik kızını 2 saat bana bıraktı.Çocuklar kursa gittiler:)Akşam yemeği vs geldi geçti:)

Benim genel olarak aynı geçiyor.Çocuklar,okul,ev işi,yemek vs...Eşim bu hafta şehir dışındaydı.Zaten 2 haftadır izinli:)Dün geldi.O olmayınca zaten benim olan işler biraz daha arttı:)Bugünde sabah temizlik yaptım sonra arkadaş minik kızını 2 saat bana bıraktı.Çocuklar kursa gittiler:)Akşam yemeği vs geldi geçti:)
Yogun geciyor dimi? Bazen kafami dinleyim diyorum iki buyuk mesela dayilarinda filan kalinca onlari ozluyorum:)) haha bu annelik cok garip birsey:)

Yogun geciyor dimi? Bazen kafami dinleyim diyorum iki buyuk mesela dayilarinda filan kalinca onlari ozluyorum:)) haha bu annelik cok garip birsey:)
Çok yoğun geçiyor canım.Kızların bu yıl sınav var.Bana hiç faydaları yok.Yani fayda derken temizlik falan değil.En basit masadan bir tabak bile kaldırmıyorlar.Tabi bunu ben istiyorum.Çocukların zamanı yok.Eşim yoğun çalışıyor.O sebeple tüm iş bana kalıyor.Alışveriş,dışardaki diğer işler:)Birde oğlumun sınıfın işleri var:)

Tüketmeye çalışıyorum ama daha fazla tüketmem gerekiyor galiba
Gecmis olsun canim.. valla olacagi carsa oluyo.. benim ikinci gebeligimde bi sut disim vardi o mesela findik yerken cikmisti:) haha 1,5 sene dissiz gezdim cok kotuydu:)) gebelik emzirme vs:)) sen elinden geleni yapta gerisi Alkaha kalmus

Çok yoğun geçiyor canım.Kızların bu yıl sınav var.Bana hiç faydaları yok.Yani fayda derken temizlik falan değil.En basit masadan bir tabak bile kaldırmıyorlar.Tabi bunu ben istiyorum.Çocukların zamanı yok.Eşim yoğun çalışıyor.O sebeple tüm iş bana kalıyor.Alışveriş,dışardaki diğer işler:)Birde oğlumun sınıfın işleri var:)
Evet canim anliyorun ee haliyle olan sana oluyi. Biliyo musun bi ise gidip calismak daha kolay baxen. Tek bi isin var orda.. evde oyke mi? Surekli dok sac yika yu pislet:) kisir dongu

Aynen yeterli gelmiyor olabilir:)
Evet :KK45:
Gecmis olsun canim.. valla olacagi carsa oluyo.. benim ikinci gebeligimde bi sut disim vardi o mesela findik yerken cikmisti:) haha 1,5 sene dissiz gezdim cok kotuydu:)) genelik emzirme vs:)) sen elinden geleni yapta gerisi Alkaha kalmus
Sagol canım :KK200:
Nedir bu kadınların çektiği yaa :olamaz: bende ilk gebeligimde diş ağrısı çekmiştim. Senin ki daha kötüymüş :KK51:

X