• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Sarkma falan mı var neden yaptırmak istiyorsun yoksa büyük,küçük problemimi var:)
Buyukluk iyi belki bi cup kuculebilir ama kalsada olur.. evet biraz deforme oldular son hamilelikten sonra.. yaptirip sefasini sureyim diyorum:)

Buyukluk iyi belki bi cup kuculebilir ama kalsada olur.. evet biraz deforme oldular son hamilelikten sonra.. yaptirip sefasini sureyim diyorum:)
Arka arkaya hamilelik olunca öyle olmuş olabilir canım:)Ama cidden toparlanması zaten zaman alıyor:)

Arka arkaya hamilelik olunca öyle olmuş olabilir canım:)Ama cidden toparlanması zaten zaman alıyor:)

Ama boncuum iki hamilelikte hic boyle olmadi.. en az kiloyu bunda aldim ama aldigimdan cok fazlasi gitti.. sanirim onun etkisi buyuk
Spor yapmaya başlasan belki biraz toparlar sonra operasyonu düşünürsün:)

Hayırdır bebiş mi yoruyor:)
İyidir canım hafta sonu temizlik,çamaşır gün geçiyor:)
bebiş değil nevoş abla:emir_bebek:
10 günde biri yatılı biri de yemekli olmak üzere 3 kez misafir ağırladım bugünde savaş alanına dönen evi temizledim:temizlik:

bebiş değil nevoş abla:emir_bebek:
10 günde biri yatılı biri de yemekli olmak üzere 3 kez misafir ağırladım bugünde savaş alanına dönen evi temizledim:temizlik:
Amanın bebekle zor olmuştur:olamaz:Ellerine sağlık canım misafir sonrası temizlik zor oluyor:KK19:

Back