Aynen canım bende öyle düşünüyorum:)Evet canim anliyorun ee haliyle olan sana oluyi. Biliyo musun bi ise gidip calismak daha kolay baxen. Tek bi isin var orda.. evde oyke mi? Surekli dok sac yika yu pislet:) kisir dongu
Bide kolay bisey icemiyosun agri kesici vs.Evet
Sagol canım
Nedir bu kadınların çektiği yaabende ilk gebeligimde diş ağrısı çekmiştim. Senin ki daha kötüymüş
Benim ilk gebeliğimde 20lik dişlerim çıkmıştı.Ayyy ağrısı deli ediyorduEvet
Sagol canım
Nedir bu kadınların çektiği yaabende ilk gebeligimde diş ağrısı çekmiştim. Senin ki daha kötüymüş
Aynen, ekmek bile çiğneyemiyorumBide kolay bisey icemiyosun agri kesici vs.
o daha kötüymüşBenim ilk gebeliğimde 20lik dişlerim çıkmıştı.Ayyy ağrısı deli ediyordu
Onun ağrısını çekerken bir trafik kazası geçirdik sonra dişimi unutmuştum:)Aynen, ekmek bile çiğneyemiyorum
o daha kötüymüş
Hadi ya o kadar kotu musun kiz? Bol corba yoycen o zaman sma daha 6 ayin var.. bemce imkanin varsa bi dishekimine git.Aynen, ekmek bile çiğneyemiyorum
o daha kötüymüş
Allah korusun canım, çok geçmiş olsun. Rabbim tekrar yaşatmasınOnun ağrısını çekerken bir trafik kazası geçirdik sonra dişimi unutmuştum:)
Evet bugun hepten azdı. Hangi tarafla yesem aynı.Hadi ya o kadar kotu musun kiz? Bol corba yoycen o zaman sma daha 6 ayin var.. bemce imkanin varsa bi dishekimine git.
Haha disci diycektinde korktum simdi canan gorur kizar diye:))
Napiyo canan hic gormuyorum onu nerdeyseAllah korusun canım, çok geçmiş olsun. Rabbim tekrar yaşatmasın
Evet bugun hepten azdı. Hangi tarafla yesem aynı.
Canan bu ara yogun, işleri var
Amin canım çok sağolAllah korusun canım, çok geçmiş olsun. Rabbim tekrar yaşatmasın
Evet bugun hepten azdı. Hangi tarafla yesem aynı.
Canan bu ara yogun, işleri var
ilk gebeliğinde yaşın kaçtı nevoş abla?Benim ilk gebeliğimde 20lik dişlerim çıkmıştı.Ayyy ağrısı deli ediyordu
Tayini çıktı ev taşıyor:)Napiyo canan hic gormuyorum onu nerdeyse
23 canım:)Araba 1 ay sanayide kaldı ama bize bir şey olmadı çok şükür:)ilk gebeliğinde yaşın kaçtı nevoş abla?
geçmiş olsun ciddi bir şey olmadı inşaallah kazada?
Aa ciddi mi? 2 bdv a takildik neler olmus:)Tayini çıktı ev taşıyor:)
evini taşıyor, yeni yıla yeni evinde girecekNapiyo canan hic gormuyorum onu nerdeyse
Tabi canım tayin bekliyordu.Çok şükür çıktı:)Aa ciddi mi? 2 bdv a takildik neler olmus:)
Hafta sonu herifim evde, alışverişi gezmeyi ödevler zaman geçiyor. Akşam da kızı küvete sıcak suya bastım, ıslansın kiri daha iyi çıksın diye
Neden yogunsun sbla:)) iyiyim sukur sen nasilsin?Biraz yoğun hanımefendi
Nasılsın canım