Onun işleri var gelemiyor
Ne kadar zaman?Toparlanması zaman alıyor canım
1 seneden fazla sürüyor canım:)Ne kadar zaman?
Tamam o zaman :) o zamana o zamani devirnis oluruz kismetse1 seneden fazla sürüyor canım:)
Sarkma falan mı var neden yaptırmak istiyorsun yoksa büyük,küçük problemimi var:)Tamam o zaman :) o zamana o zamani devirnis oluruz kismetse
Hayırlı akşamlar canım nasılsınhayırlı akşamlar
Hayırdır bebiş mi yoruyor:)yorgun
sen nasılsın?
Buyukluk iyi belki bi cup kuculebilir ama kalsada olur.. evet biraz deforme oldular son hamilelikten sonra.. yaptirip sefasini sureyim diyorum:)Sarkma falan mı var neden yaptırmak istiyorsun yoksa büyük,küçük problemimi var:)
Arka arkaya hamilelik olunca öyle olmuş olabilir canım:)Ama cidden toparlanması zaten zaman alıyor:)Buyukluk iyi belki bi cup kuculebilir ama kalsada olur.. evet biraz deforme oldular son hamilelikten sonra.. yaptirip sefasini sureyim diyorum:)
Arka arkaya hamilelik olunca öyle olmuş olabilir canım:)Ama cidden toparlanması zaten zaman alıyor:)Buyukluk iyi belki bi cup kuculebilir ama kalsada olur.. evet biraz deforme oldular son hamilelikten sonra.. yaptirip sefasini sureyim diyorum:)
Ama boncuum iki hamilelikte hic boyle olmadi.. en az kiloyu bunda aldim ama aldigimdan cok fazlasi gitti.. sanirim onun etkisi buyukArka arkaya hamilelik olunca öyle olmuş olabilir canım:)Ama cidden toparlanması zaten zaman alıyor:)
Spor yapmaya başlasan belki biraz toparlar sonra operasyonu düşünürsün:)Ama boncuum iki hamilelikte hic boyle olmadi.. en az kiloyu bunda aldim ama aldigimdan cok fazlasi gitti.. sanirim onun etkisi buyuk
bebiş değil nevoş ablaHayırdır bebiş mi yoruyor:)
İyidir canım hafta sonu temizlik,çamaşır gün geçiyor:)
Spor yapiyorum boncuum 2-3 aydir.. ama bence degistirmesi en zor olan yer kadinlarda gogusler..Spor yapmaya başlasan belki biraz toparlar sonra operasyonu düşünürsün:)
Amanın bebekle zor olmuşturbebiş değil nevoş abla
10 günde biri yatılı biri de yemekli olmak üzere 3 kez misafir ağırladım bugünde savaş alanına dönen evi temizledim
O bölgeye uygun sporu yapman lazım canım:)Spor yapiyorum boncuum 2-3 aydir.. ama bence degistirmesi en zor olan yer kadinlarda gogusler..
Onuda yapiyorum:)) pek degisiklik olmasi.. nette baya arastirdim.. biraz dolgunluk olurmus sporla ama hayatta eskisi gibi olmazmis. Ancak ameliyatla isteO bölgeye uygun sporu yapman lazım canım:)