Diyet bölümüne çağırmışsınAyıpsın gelde nereye çagırmışımki
Bence ideal azcık et lazım yine nevoş çok çırpı sevmiyorum kendimi ben normal olacakAynen fazlasına gerek yok:)Ben 62-63 ile gayet iyi oluyorum:)Daha fazlasına gerek yok:)
Benim ideal oluyorum canım:)Yani fazlası beni bozuyor:)Bence ideal azcık et lazım yine nevoş çok çırpı sevmiyorum kendimi ben normal olacak
Olmadım 70 olunca mı geleyimAyıpsın gelde nereye çagırmışımki
He takıma ...
kaç kilo oldun 70 oldunmu ?
Evet oluyor ya bazen kiloda takili kaliyoruz. Onu kirinca corap sokugu gibi geliyor arkasiAma bir ara kıramamış sinir olmuştun o kiloyu takılma evresiydi o dönem gerekliydi gel valla sizin gaZla bende tutarım sıkı
Mesajı düzenlemeden. Alıntı yapmışsın nevo kız tetiktemi bekliyon gece gece:
Gel öpem özlemişim
Aman sakın 70 olmaOlmadım 70 olunca mı geleyim
Senin neden hala kepin yok?
İnsan kendini bilmeli bence kimisi çok takıntılı illa o rakamı görecek 50 olmak 45 olmak isteyende gördüm ama vücudu yormamak hastalıklara davetiye çıkarmamak lazım sağlıklı olmak için zaten zayıflamanın amacıBenim ideal oluyorum canım:)Yani fazlası beni bozuyor:)
A-aaa üstüme iyilik sağlık benim koca kepi göremedin zannımca .Olmadım 70 olunca mı geleyim
Senin neden hala kepin yok?
Aynen öyle canım zaten pek sağlıklı değilim fazla kilo verince hasta olurum.Dillere düşerim:)Zaten iyisin diye kzıyorlar.Çaktırmadan diyet yapacağım:)İnsan kendini bilmeli bence kimisi çok takıntılı illa o rakamı görecek 50 olmak 45 olmak isteyende gördüm ama vücudu yormamak hastalıklara davetiye çıkarmamak lazım sağlıklı olmak için zaten zayıflamanın amacı
Baş davşanım misal ben 70 kiloyum benim bi arkadaş 67 kilo ben 42 giyiyorum o 44İnsan kendini bilmeli bence kimisi çok takıntılı illa o rakamı görecek 50 olmak 45 olmak isteyende gördüm ama vücudu yormamak hastalıklara davetiye çıkarmamak lazım sağlıklı olmak için zaten zayıflamanın amacı
Nasıl olsa zayıflayamamışsındır , yoktur kepin diye bakmamıştım bileA-aaa üstüme iyilik sağlık benim koca kepi göremedin zannımca .
Seninki nerde?
Herkesin kepi var bir senin yok:)Bence sen 70 olup takıma katılGözümün öünde birbirlerini seviyor,öpüşüp koklaşıyorlardıNayır diyordu deynepnaz Hülya Koçyiğit gibi yan yan koarak kendini yatağa fırlatacak ,hüngür hüngür ağlayacaktı ki,ayağı takıldı yere kapaklandı
Görmeyeli baya entrikacı olmuşun gıskanma gel öpemGözümün öünde birbirlerini seviyor,öpüşüp koklaşıyorlardıNayır diyordu deynepnaz Hülya Koçyiğit gibi yan yan koarak kendini yatağa fırlatacak ,hüngür hüngür ağlayacaktı ki,ayağı takıldı yere kapaklandı
İşte o durum bendede var:)Yani 4 kilo eksik gösteriyorumBaş davşanım misal ben 70 kiloyum benim bi arkadaş 67 kilo ben 42 giyiyorum o 44
Tamaman kişiye özel kilo standartı yok!
Benim ideal kilom 62 63 olmaliydi ama ben 65 hedef verip birakmistim. Simdi eccuk kilo aldim soyleyemeyecegim kadarİnsan kendini bilmeli bence kimisi çok takıntılı illa o rakamı görecek 50 olmak 45 olmak isteyende gördüm ama vücudu yormamak hastalıklara davetiye çıkarmamak lazım sağlıklı olmak için zaten zayıflamanın amacı
Herkesin kepi var bir senin yok:)Bence sen 70 olup takıma katıl