- 16 Ağustos 2010
- 293.073
- 602.985
- 43
Tamam Şubat'tan sonra gidelim:)Havalar ısınır.Ben çabuk hasta oluyorum.Birlikte gidelim bende bir sure sonra yeniden sıkı diyete gececegim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam Şubat'tan sonra gidelim:)Havalar ısınır.Ben çabuk hasta oluyorum.Birlikte gidelim bende bir sure sonra yeniden sıkı diyete gececegim
Mezun olunca sen de mi ipin ucunu kaçırdın?Birlikte gidelim bende bir sure sonra yeniden sıkı diyete gececegim
Bana da uyar. Ocak ayinda evimde yokum.Tamam Şubat'tan sonra gidelim:)Havalar ısınır.Ben çabuk hasta oluyorum.
Cıslara saldırmıyoruz ama bir şekilde ortama uyuyoruz.Mezun olunca sen de mi ipin ucunu kaçırdın?
Mezun olup cıslara saldırıp yeniden kilo alınıyor galiba
Tamam o zaman anlaştık:)Bana da uyar. Ocak ayinda evimde yokum.
Ne sen sor ne ben soyliyim fenalardayim.Mezun olunca sen de mi ipin ucunu kaçırdın?
Mezun olup cıslara saldırıp yeniden kilo alınıyor galiba
Kaç yirmi otuz kız bi bir defa 500 yaptıydık bir günde yarışta 3 mil olmaz bir mille başlayacaksın bir mil Leslie 20 squat 30 ip hergün Leslie bir mil devam squat ve ip artacak ancak böyle oluyor3 MİL LESLİEDEN ÖTEYE GİDEMEDİM aYAKTA ALKIŞLIYORUM SENİ
Vazgeçtim ayakta yazamıyorum ,okuyarak alkışlıyorum İp te atladın mı?
Ahh anılarım depreşti ne ip atlardım 10,20,30,50 bile atlamışlığım vardır
66 idim en son.7.TAKIMDA NE SPOR YAPANLARI GÖRDÜM BEN Ben yiyerek zayıflayanlardanım,Miu az çivili sopayla dövmedi beniKilonu söyle bakim sen bana süre vereyim ben sana vicdan yapar az yiyenleri görürsün elin yemeğe gidemez spor yapanları görür kendini ayıplarsın sonra spora başlarsın ilk başta zor gelir hatta kulakları çınlasın emziren iki annem var takımda biri aaaaa beni sıkıştırmayın bak kaçarım dedi şuan mezun oldu olacak çok az kaldı diğeri de süper gidiyor hemde düzenli kilo veriyorlar ve sütleri yerinde duruyor
Şimdi kaçsın66 idim en son.7.TAKIMDA NE SPOR YAPANLARI GÖRDÜM BEN Ben yiyerek zayıflayanlardanım,Miu az çivili sopayla dövmedi beni
500 TE NE Kİ,TAKIMDA cANDY VARDI EN AZ 5000 yapmıştıKaç yirmi otuz kız bi bir defa 500 yaptıydık bir günde yarışta 3 mil olmaz bir mille başlayacaksın bir mil Leslie 20 squat 30 ip hergün Leslie bir mil devam squat ve ip artacak ancak böyle oluyor
Kalça bacak sıkılaşması için valla smile 40 dakika zumba yapardı zamanında yanında yarışmalar bölgeseller hariçSquatı neden yaptınız?
Şu an tartının pili bitik ,alınacak,hiç alasım gelmiyorŞimdi kaçsın
Beklerim canım bu Ocak’ta bende başlıyorum tekrarNeyse 2.dönem belki gelirim senin yanına:)Yani yaz gelmeden ihtiyacım olacak:)
Ayyyy o hatayı yapma sürekli tartılmayınca kilo alıyorsunŞu an tartının pili bitik ,alınacak,hiç alasım gelmiyor
Kolay gelsin canımBeklerim canım bu Ocak’ta bende başlıyorum tekrar
Candyi hatırlıyorum baya bi vermişti bir hafta sanırım o kadar fazla vücut dayanacak yaptığın spora fazlası ancak ağırlık yapar bence abartmamak lazım sonu anoreksiya o kadar ağır diyetim500 TE NE Kİ,TAKIMDA cANDY VARDI EN AZ 5000 yapmıştı
Bir donem ben ben degildim. Bi bucuk saat zumba yapip ustune 20 dakika cardio yaptigimi ve arti diger bolgeselleri yaptigimi bilirimKalça bacak sıkılaşması için valla smile 40 dakika zumba yapardı zamanında yanında yarışmalar bölgeseller hariç
Aynen fazlasına gerek yok:)Ben 62-63 ile gayet iyi oluyorum:)Daha fazlasına gerek yok:)Candyi hatırlıyorum baya bi vermişti bir hafta sanırım o kadar fazla vücut dayanacak yaptığın spora fazlası ancak ağırlık yapar bence abartmamak lazım sonu anoreksiya o kadar ağır diyetim
Ayıpsın gel de nereye çagırmışımkiAma listede cıs yemeye kızıyorlar Yediğinin içtiğinin hesabını soruyorlar
Bana aeben den teklif var,zayıflamak istersen gel dedi.Gelirsen sana 40 kat baklavamdan yaparım dedi
Ama bir ara kıramamış sinir olmuştun o kiloyu takılma evresiydi o dönem gerekliydi gel valla sizin gaZla bende tutarım sıkıBir donem ben ben degildim. Bi bucuk saat zumba yapip ustune 20 dakika cardio yaptigimi ve arti diger bolgeselleri yaptigimi bilirim
Yeniden baslarim insallah bende subat gibi @Nevreste ile geliyoruz