Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Kaç yirmi otuz kız bi bir defa 500 yaptıydık bir günde yarışta 3 mil olmaz bir mille başlayacaksın bir mil Leslie 20 squat 30 ip hergün Leslie bir mil devam squat ve ip artacak ancak böyle oluyor

66 idim en son.7.TAKIMDA NE SPOR YAPANLARI GÖRDÜM BEN Ben yiyerek zayıflayanlardanım,Miu az çivili sopayla dövmedi beni

500 TE NE Kİ,TAKIMDA cANDY VARDI EN AZ 5000 yapmıştı
Candyi hatırlıyorum baya bi vermişti bir hafta sanırım o kadar fazla vücut dayanacak yaptığın spora fazlası ancak ağırlık yapar bence abartmamak lazım sonu anoreksiya o kadar ağır diyetim

Kalça bacak sıkılaşması için valla smile 40 dakika zumba yapardı zamanında yanında yarışmalar bölgeseller hariç
Bir donem ben ben degildim. Bi bucuk saat zumba yapip ustune 20 dakika cardio yaptigimi ve arti diger bolgeselleri yaptigimi bilirim
Yeniden baslarim insallah bende subat gibi @Nevreste ile geliyoruz

Candyi hatırlıyorum baya bi vermişti bir hafta sanırım o kadar fazla vücut dayanacak yaptığın spora fazlası ancak ağırlık yapar bence abartmamak lazım sonu anoreksiya o kadar ağır diyetim
Aynen fazlasına gerek yok:)Ben 62-63 ile gayet iyi oluyorum:)Daha fazlasına gerek yok:)

Bir donem ben ben degildim. Bi bucuk saat zumba yapip ustune 20 dakika cardio yaptigimi ve arti diger bolgeselleri yaptigimi bilirim
Yeniden baslarim insallah bende subat gibi @Nevreste ile geliyoruz
Ama bir ara kıramamış sinir olmuştun o kiloyu takılma evresiydi o dönem gerekliydi gel valla sizin gaZla bende tutarım sıkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…