Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Ben tüm msjlari okuyamıyorum bazen yoksa daha çok beğenirdim :)

Aaaaaaa fırsat kadınısın sen nevoş çok ayıp bir kadın isterse neler yapar sen bilirsin
Canım 1 aydır bayağı hastayım.Spor yapamıyorum.Hareketsiz kaldım.Çocuklarla alakalı:)Yani hareketli biriyim ama vücut ona alışıyor fazlası gerekiyor.Diyet zaten hiç yapamıyorum.3-4 kilo versem iyi olacak ama nasıl

Haklisin kuzum kandiramaz beni deynepnaz
Ben bir isirik hamburgerin vicdan azabini 5 mil leslie ile odemis insanim
İşte benim canımmmmmm cananımmmmm ciğerimmmm kolay mı biz o kepleri kazanmak için az mı zumba yaptık squat yarışlarına ip atlama yarışlarına girdik

Biz diyet yapmıyoruz diyete düet yapıyoruz aç kalmadan biraz hareket ve porsiyon kısarak 5 kilo ne ki bir aya bakar karbon kısacaksın o kadar

Haklisin kuzum kandiramaz beni deynepnaz
Ben bir isirik hamburgerin vicdan azabini 5 mil leslie ile odemis insanim
3 MİL LESLİEDEN ÖTEYE GİDEMEDİM aYAKTA ALKIŞLIYORUM SENİ
Vazgeçtim ayakta yazamıyorum ,okuyarak alkışlıyorum İp te atladın mı?
Ahh anılarım depreşti ne ip atlardım 10,20,30,50 bile atlamışlığım vardır

@tuzsuz_ruh sana soylesin ben neler yapiyordum. Eski zumbacilardan kim kalmis eyy gidi eyy

Ama listede cıs yemeye kızıyorlar Yediğinin içtiğinin hesabını soruyorlar

Bana aeben den teklif var,zayıflamak istersen gel dedi.Gelirsen sana 40 kat baklavamdan yaparım dedi
Kilonu söyle bakim sen bana süre vereyim ben sana vicdan yapar az yiyenleri görürsün elin yemeğe gidemez spor yapanları görür kendini ayıplarsın sonra spora başlarsın ilk başta zor gelir hatta kulakları çınlasın emziren iki annem var takımda biri aaaaa beni sıkıştırmayın bak kaçarım dedi şuan mezun oldu olacak çok az kaldı diğeri de süper gidiyor hemde düzenli kilo veriyorlar ve sütleri yerinde duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…