- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.743
Ben tüm msjlari okuyamıyorum bazen yoksa daha çok beğenirdim :)Aynen bugün az çay molasında gireyim dedim ,beğeniler coşmuş,bildirim çoktandır 2 veya 3 idicantanem beğenmiş,minik melekler,makyajkolik,yasminsay ,azerin ,sen ,Canan,coşmuş bildirim
Ben beğenilmeyecek garı mıyım di mi
Haklisin kuzum kandiramaz beniSakın sakınnnn bak rüşvet Yok lütfen kabul etme ne kadar tatlı rüşvet farkındayım ama sen nelere dönüp bakmamış insansın buna mı kanacaksın
Aaaaaaa fırsat kadınısın sen nevoş çok ayıp bir kadın isterse neler yapar sen bilirsinAslında istiyorum ama işte fırsat olmuyor:)
Ama listede cıs yemeye kızıyorlarSende listeye girseydin
BanaBiz gelelim deynepnaz ile kilo verelim
Gurudan gurumak isteyene guruma taktikleriTarifi yapip çekilmek yok kenara...
Bol sohbet,muhabbet gurumayi kolaylaştırır
Canım 1 aydır bayağı hastayım.Spor yapamıyorum.Hareketsiz kaldım.Çocuklarla alakalı:)Yani hareketli biriyim ama vücut ona alışıyor fazlası gerekiyor.Diyet zaten hiç yapamıyorum.3-4 kilo versem iyi olacak ama nasılAaaaaaa fırsat kadınısın sen nevoş çok ayıp bir kadın isterse neler yapar sen bilirsin
İşte benim canımmmmmm cananımmmmm ciğerimmmm kolay mı biz o kepleri kazanmak için az mı zumba yaptık squat yarışlarına ip atlama yarışlarına girdikHaklisin kuzum kandiramaz benideynepnaz
Ben bir isirik hamburgerin vicdan azabini 5 mil leslie ile odemis insanim
Gurudan gurumak isteyene guruma taktikleri
O zaman kep yokAma listede cıs yemeye kızıyorlarYediğinin içtiğinin hesabını soruyorlar
Banaaeben den teklif var,zayıflamak istersen gel dedi. Gelirsen sana 40 kat baklavamdan yaparım dedi
Biz diyet yapmıyoruz diyete düet yapıyoruz aç kalmadan biraz hareket ve porsiyon kısarak 5 kilo ne ki bir aya bakar karbon kısacaksın o kadarCanım 1 aydır bayağı hastayım.Spor yapamıyorum.Hareketsiz kaldım.Çocuklarla alakalı:)Yani hareketli biriyim ama vücut ona alışıyor fazlası gerekiyor.Diyet zaten hiç yapamıyorum.3-4 kilo versem iyi olacak ama nasıl
3 MİL LESLİEDEN ÖTEYE GİDEMEDİMHaklisin kuzum kandiramaz benideynepnaz
Ben bir isirik hamburgerin vicdan azabini 5 mil leslie ile odemis insanim
Neyse 2.dönem belki gelirim senin yanına:)Yani yaz gelmeden ihtiyacım olacak:)Biz diyet yapmıyoruz diyete düet yapıyoruz aç kalmadan biraz hareket ve porsiyon kısarak 5 kilo ne ki bir aya bakar karbon kısacaksın o kadar
İşte benim canımmmmmm cananımmmmm ciğerimmmm kolay mı biz o kepleri kazanmak için az mı zumba yaptık squat yarışlarına ip atlama yarışlarına girdik
3 MİL LESLİEDEN ÖTEYE GİDEMEDİMaYAKTA ALKIŞLIYORUM SENİ
Vazgeçtim ayakta yazamıyorum ,okuyarak alkışlıyorumİp te atladın mı?
Ahh anılarım depreşti ne ip atlardım 10,20,30,50 bile atlamışlığım vardır
Squatı neden yaptınız?İşte benim canımmmmmm cananımmmmm ciğerimmmm kolay mı biz o kepleri kazanmak için az mı zumba yaptık squat yarışlarına ip atlama yarışlarına girdik
@tuzsuz_ruh sana soylesin ben neler yapiyordum. Eski zumbacilardan kim kalmis eyy gidi eyy3 MİL LESLİEDEN ÖTEYE GİDEMEDİMaYAKTA ALKIŞLIYORUM SENİ
Vazgeçtim ayakta yazamıyorum ,okuyarak alkışlıyorumİp te atladın mı?
Ahh anılarım depreşti ne ip atlardım 10,20,30,50 bile atlamışlığım vardır
Off Nevoş ,senin menüleri okuyunca zorla yemek yediresim geliyordu sana ,kuş kadar yiyordunNeyse 2.dönem belki gelirim senin yanına:)Yani yaz gelmeden ihtiyacım olacak:)
Birlikte gidelim bende bir sure sonra yeniden sıkı diyete gececegimNeyse 2.dönem belki gelirim senin yanına:)Yani yaz gelmeden ihtiyacım olacak:)
Başka türlü veremiyorumOff Nevoş ,senin menüleri okuyunca zorla yemek yediresim geliyordu sana ,kuş kadar yiyordun
Kilonu söyle bakim sen banaAma listede cıs yemeye kızıyorlarYediğinin içtiğinin hesabını soruyorlar
Banaaeben den teklif var,zayıflamak istersen gel dedi. Gelirsen sana 40 kat baklavamdan yaparım dedi