Hala 70 kiloyla nasıl kep aldınBaş davşanım misal ben 70 kiloyum benim bi arkadaş 67 kilo ben 42 giyiyorum o 44
Tamaman kişiye özel kilo standartı yok!
Sen boy uzun bayağı ideal canım:)Ben 166 ile 62 ye razıyım:)Benim ideal kilom 62 63 olmaliydi ama ben 65 hedef verip birakmistim. Simdi eccuk kilo aldim soyleyemeyecegim kadar
Onlari vermem lazim.
Boy 1.74 ideali aslinda 65 de iyi degilmi
Kapı yüzüne kapanmasın.D
Şimdi deynep kazenin kapısını çalar
Ben hım ,ben kaç kere mezun oldum bilmiyorumki kk diyet gruplarındanNasıl olsa zayıflayamamışsındır , yoktur kepin diye bakmamıştım bileNe zaman mezun oldun ,kaç kilosun?
Evet 65 de biraktigimda halimden de memnundum ama iste. Cevremdeki insanlarin kotu islerine alet oldum yazin(borekler corekler,mantilar mangallar) derken simdi fena haldeyim. Subatta kesin gidelim bu sefer 64 de birakicam ve koruycam aminSen boy uzun bayağı ideal canım:)Ben 166 ile 62 ye razıyım:)
Merak ettim kime vereceğini,inanmayacaksın ama bu kategori yokum benGelmişken oy verip kaçayım
Bir varmis bir yokmus, gelen giden herkesin kepi varmis deynebin yokmusNevoş keplileri buraya alma ,gözüm kalıyor keplerdeOlan var,olmayan var
Bir varmis bir yokmus, gelen giden herkesin kepi varmis deynebin yokmus
Iyi geceleriyi geceler
İyi geceler,avatarının anlamı ne?iyi geceler
Ayy tesekkur ederim. Begenmis olman bile yeter. Oy almis kadar sevindimDiğer favorim sendin ama çok arada kalmıştım.
Ellerine sağlık canım
Bi anlamı yok canım renkler hoşuma gitti değişik geldi koyuverdimİyi geceler,avatarının anlamı ne?
Bende gideyim miNevoş keplileri buraya alma ,gözüm kalıyor keplerdeOlan var,olmayan var
Ben cok severim yaparim @tuzsuz_ruh da muthis yapmis. Bir kere az olcuyle dene derim. Ama damak tadina uyar mi bilmemHumus hiç yemedim ben ,merak ettim tadınıBenim gibi yemeyen var mı?Yoksa tek miyim ?