Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet oluyor ya bazen kiloda takili kaliyoruz. Onu kirinca corap sokugu gibi geliyor arkasi
Geliyoruz bebeisim subatta.
Ocak ayinda ben evimde olmiycam yoksa direk ocakta gelirdim
İnsan kendini bilmeli bence kimisi çok takıntılı illa o rakamı görecek 50 olmak 45 olmak isteyende gördüm ama vücudu yormamak hastalıklara davetiye çıkarmamak lazım sağlıklı olmak için zaten zayıflamanın amacı
Gözümün önünde birbirlerini seviyor,öpüşüp koklaşıyorlardıNayır diyordu deynepnaz Hülya Koçyiğit gibi yan yan koşarak kendini yatağa fırlatacak ,hüngür hüngür ağlayacaktı ki,ayağı takıldı yere kapaklandı
İnsan kendini bilmeli bence kimisi çok takıntılı illa o rakamı görecek 50 olmak 45 olmak isteyende gördüm ama vücudu yormamak hastalıklara davetiye çıkarmamak lazım sağlıklı olmak için zaten zayıflamanın amacı
Gözümün öünde birbirlerini seviyor,öpüşüp koklaşıyorlardıNayır diyordu deynepnaz Hülya Koçyiğit gibi yan yan koarak kendini yatağa fırlatacak ,hüngür hüngür ağlayacaktı ki,ayağı takıldı yere kapaklandı
Gözümün öünde birbirlerini seviyor,öpüşüp koklaşıyorlardıNayır diyordu deynepnaz Hülya Koçyiğit gibi yan yan koarak kendini yatağa fırlatacak ,hüngür hüngür ağlayacaktı ki,ayağı takıldı yere kapaklandı
Benim ideal kilom 62 63 olmaliydi ama ben 65 hedef verip birakmistim. Simdi eccuk kilo aldim soyleyemeyecegim kadar
Onlari vermem lazim.
Boy 1.74 ideali aslinda 65 de iyi degilmi