- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
Daha ni gadar gelimO zaman sen daha çok gel biz seni gurutalım
Aynen muhabbet beğenileri artırıyorBeni 4 kategoride guruttular...
5-6 bin civarı beğenim vardı buraya takılmadan önce
Çok gel hep gelDaha ni gadar gelim
Sende listeye girseydinGeçen sene 5 kilo vermiştim banane ben de istiyorum
Benim yerime de alsanız kep olmaz mı?Size indirim yaparlar
Verir miyim kuzum hic.Aşgummm sakın kepini verme neler çektin onu almak için biliyorsun sen gıskananlar çatlasın deynepnaz çalış seninde olur
Aynen muhabbet beğenileri artırıyor
Gel ben seni kepli yapayım olmas bana bile kaptansın demediler didindim çalıştım aldım sen otur biz sana kep takalım diyen olmadı emeksiz yemek yokGeçen sene 5 kilo vermiştim banane ben de istiyorum
Benim yerime de alsanız kep olmaz mı?Size indirim yaparlar
Maşaallah sana canımÇenem iyi çalışır
Son dönemlerde yoğun olsamda yetisiyorum yinede
Biz gelelim deynepnaz ile kilo verelimGel ben seni kepli yapayım olmas bana bile kaptansın demediler didindim çalıştım aldım sen otur biz sana kep takalım diyen olmadı emeksiz yemek yok
Benim 7 kategori olmustur herhalde ben cok yazmiyodum eskiden onda gurutamadilar beniBeni 4 kategoride guruttular...
5-6 bin civarı beğenim vardı buraya takılmadan önce
Maşaallah sana canımBenimde iyi çalışır
Pes etmek yok :)) devam edeceğiz insDoğru diyorsun nevreste çok heyecan duyduğum kesinAma olsun bidaha daha başarılı olmak dilegiyle
Sakın sakınnnn bak rüşvet Yok lütfen kabul etme ne kadar tatlı rüşvet farkındayım ama sen nelere dönüp bakmamış insansın buna mı kanacaksınVerir miyim kuzum hic.Ama rusvet teklif ediyo
Aynen bugün az çay molasında gireyim dedim ,beğeniler coşmuş,bildirim çoktandır 2 veya 3 idiAynen muhabbet beğenileri artırıyor
Onumuzdeki kategori evimde olmicam ama yine de katilicam insallah daha ni edemÇok gel hep gel
Hemen gel hemennnnnnnnBiz gelelim deynepnaz ile kilo verelim
Benim 7 kategori olmustur herhalde ben cok yazmiyodum eskiden onda gurutamadilar beni
Aynen seni kim beğenmezAynen bugün az çay molasında gireyim dedim ,beğeniler coşmuş,bildirim çoktandır 2 veya 3 idicantanem beğenmiş,minik melekler,makyajkolik,yasminsay ,azerin ,sen ,Canan,coşmuş bildirim
Ben beğenilmeyecek garı mıyım di mi
Aslında istiyorum ama işte fırsat olmuyor:)Hemen gel hemennnnnnnn
Aynen bugün az çay molasında gireyim dedim ,beğeniler coşmuş,bildirim çoktandır 2 veya 3 idicantanem beğenmiş,minik melekler,makyajkolik,yasminsay ,azerin ,sen ,Canan,coşmuş bildirim
Ben beğenilmeyecek garı mıyım di mi