- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Sarma olursa ben yine kendime oy veririmYapacak bisey yok sarma olursa ben bile oy veririm
Gitti ezme gitti gitti gittiSöylediler canım mesela humus,acılı ezmeyi yapacak arkadaş 4-5 gün önce bildirdi.Yapmayanlara önerdim:)1 i yapılacak diğeri yapılmasada olur hiç şansı yok:)
YeaaaaaaYarın içli köfte ve sarma yapayım yarışmaya katılayım
Şöyle yapalım:)Bilindik tarif seçenler hemen yapmak zorunda olsun 10 gün içinde yapmazlarsa tariflerini ellerinden alalım:)Kim yapmadıysa ona önerelim:)Ablacım şöyle yapılsa tarifi rezerve edip yapmayan bir sonra ki 3 yarışmaya katılma hakkı olmasın bence çok caydırıcı olur
Ask olsun herkesi op bi beni opme nevo
AnaaaammmAblacım şöyle yapılsa tarifi rezerve edip yapmayan bir sonra ki 3 yarışmaya katılma hakkı olmasın bence çok caydırıcı olur
Öpeyim senideAsk olsun herkesi op bi beni opme nevo
Anaaaammm
Öp bacım, gel bende öpeyim
Bak benim soylememi bekliyolarmis bi de kiziyon bagaÖpeyim senide
Koş piyaz ile humus geldi
Ama ben bugün geleceğini biliyordum siz azcık sabredemedinizBak benim soylememi bekliyolarmis bi de kiziyon baga
Şöyle yapalım:)Bilindik tarif seçenler hemen yapmak zorunda olsun 10 gün içinde yapmazlarsa tariflerini ellerinden alalım:)Kim yapmadıysa ona önerelim:)
Opun opun bir birinizi
Amerikan salatasını kaç kişiye söyledim almadılarSen ne dersen o olsun abla :) Birde Amerikan salatası Rus salatası bunları yapacak olan var mı ? Soğuk meze kategorisine giriyordur demi
Bundan sonra hiç bir yere gidemezsin.Demirbaş listesine adını ekledimOpun opun bir birinizikusup giderdim emme tarifden az biraz umutluyum ondan gidemiyorum
He kalayim o zamanBundan sonra hiç bir yere gidemezsin.Demirbaş listesine adını ekledim
Elin mahkumHe kalayim o zaman
O zaman baştan anlaşma yaparım haberiniz olsun:)İyi akşamlarBence bu rezerve etme kuralı iyi kalmalı muhakkak önceden kaç kez pişti oldu olmuyor bence öyle ama rezerve edilen tarifi yapma süresi kesin net bi tarih belirtmeli üyeler 1 hafta içinde gibi o belirtilen tarih geçince başkasına verilebilir.
Evet rezerve olayi cok iyi oldu,pistileri engelledi. Ama mesela ben bu ay tariflerimi ilk gunden rezerve edip 12 '13 gun sonra yapabildim. Kesin yapicam dedigim her tarifi iki elim kanda olsa yaparimİyi akşamlarBence bu rezerve etme kuralı iyi kalmalı muhakkak önceden kaç kez pişti oldu olmuyor bence öyle ama rezerve edilen tarifi yapma süresi kesin net bi tarih belirtmeli üyeler 1 hafta içinde gibi o belirtilen tarih geçince başkasına verilebilir.
benim açımdan hiç problem yok aldığım tarifi hemen yaptım dayanamıyorum da zatnO zaman baştan anlaşma yaparım haberiniz olsun:)