Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Yapacak bisey yok sarma olursa ben bile oy veririm
Sarma olursa ben yine kendime oy veririm
Söylediler canım mesela humus,acılı ezmeyi yapacak arkadaş 4-5 gün önce bildirdi.Yapmayanlara önerdim:)1 i yapılacak diğeri yapılmasada olur hiç şansı yok:)
Gitti ezme gitti gitti gitti
Yarın içli köfte ve sarma yapayım yarışmaya katılayım
Yeaaaaaa

Ablacım şöyle yapılsa tarifi rezerve edip yapmayan bir sonra ki 3 yarışmaya katılma hakkı olmasın bence çok caydırıcı olur
Şöyle yapalım:)Bilindik tarif seçenler hemen yapmak zorunda olsun 10 gün içinde yapmazlarsa tariflerini ellerinden alalım:)Kim yapmadıysa ona önerelim:)

Şöyle yapalım:)Bilindik tarif seçenler hemen yapmak zorunda olsun 10 gün içinde yapmazlarsa tariflerini ellerinden alalım:)Kim yapmadıysa ona önerelim:)
Sen ne dersen o olsun abla :) Birde Amerikan salatası Rus salatası bunları yapacak olan var mı ? Soğuk meze kategorisine giriyordur demi

Sen ne dersen o olsun abla :) Birde Amerikan salatası Rus salatası bunları yapacak olan var mı ? Soğuk meze kategorisine giriyordur demi
Amerikan salatasını kaç kişiye söyledim almadılar
Rus salatası yok ama ona benzer bir tarif yapıldı:)Yani rus salatalı bir tarif:)

O zaman baştan anlaşma yaparım haberiniz olsun:)

Evet rezerve olayi cok iyi oldu,pistileri engelledi. Ama mesela ben bu ay tariflerimi ilk gunden rezerve edip 12 '13 gun sonra yapabildim. Kesin yapicam dedigim her tarifi iki elim kanda olsa yaparim
Zaten kategorinin gelmesiyle,neredeyse herkes ilk gun tariflerini rezerve ediyor. Bu durumda 15 tarif rezerve olsa ilk gun,ilk hafta 15 tarif gelmek zorunda kalicak, sonraki haftalarda tarif gelmeyecek,bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…