O yüzden çok zorlamamk lazım en uygunu böyle:)Biz deneye deneye ancak bu kadar düzeltebildik ve yine içinizde olduğum için eksik neyse düzeltmeye çalışıyoruz:)Evet rezerve olayi cok iyi oldu,pistileri engelledi. Ama mesela ben bu ay tariflerimi ilk gunden rezerve edip 12 '13 gun sonra yapabildim. Kesin yapicam dedigim her tarifi iki elim kanda olsa yaparim
Zaten kategorinin gelmesiyle,neredeyse herkes ilk gun tariflerini rezerve ediyor. Bu durumda 15 tarif rezerve olsa ilk gun,ilk hafta 15 tarif gelmek zorunda kalicak, sonraki haftalarda tarif gelmeyecek,bilemedim
Aynen canımbenim açımdan hiç problem yok aldığım tarifi hemen yaptım dayanamıyorum da zatn
Katiliyorum, simdi ben ayin ortasinda musait olurum, ay ortasi hazirlarim tarifimi. Ama 1 haftalik sure verirsek herkese, bu durumda benim kategori acildiktan 3-5 gun sonra tarif bildirmem gerekir ki ,o zaman istedigim tarifi almam da pek mumkun olmaz. Bence bizim suanda ki sistemimiz iyi yaO yüzden çok zorlamamk lazım en uygunu böyle:)Biz deneye deneye ancak bu kadar düzeltebildik ve yine içinizde olduğum için eksik neyse düzeltmeye çalışıyoruz:)
Sana katılıyorum canımKatiliyorum, simdi ben ayin ortasinda musait olurum, ay ortasi hazirlarim tarifimi. Ama 1 haftalik sure verirsek herkese, bu durumda benim kategori acildiktan 3-5 gun sonra tarif bildirmem gerekir ki ,o zaman istedigim tarifi almam da pek mumkun olmaz. Bence bizim suanda ki sistemimiz iyi ya
Mühim işleri vardır belki abla:)
Bir haftada yapsin degil de bir haftada kesin karar versin diyelim bence nevoO zaman baştan anlaşma yaparım haberiniz olsun:)
Öyle canım günleri yoğun geçiyor:)Mühim işleri vardır belki abla:)
Ama önce isteyen tarifi yapmış oluyor:)Bir haftada yapsin degil de bir haftada kesin karar versin diyelim bence nevo
Yapmazsa da daha once isteyen kisiye verilsin bence
Amaaaaan her iki ucu da sey isteAma önce isteyen tarifi yapmış oluyor:)
Bir haftada yapsin degil de bir haftada kesin karar versin diyelim bence nevo
Yapmazsa da daha once isteyen kisiye verilsin bence
Ayrıca ben yapmayan kişinin tarifini yapmamış olanlara öneriyorum:)Ama önce isteyen tarifi yapmış oluyor:)
O sebeple ses etmeyin oturunAmaaaaan her iki ucu da sey iste
Sinirlenmeden oturoturak bari
İstersen senin konuyu taşıyalım sen bize acılı ezme ve patlıcan salatası yapDeneyeyim bi
Yok ya bu saatten sonra gec olurİstersen senin konuyu taşıyalım sen bize acılı ezme ve patlıcan salatası yap
İyi hadi bakalım:)Yok ya bu saatten sonra gec olur
Yarın gece başlarız:)Nevo oylama ne zaman?
Hayirlisi olsunYarın gece başlarız:)