- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
Evet bu dogru gercekten. Bazi yemekler var ki, gercekten istisnasiz sevilen, oy potansiyeli acayip yuksek olan, gelmemelilerOna katiliyorum iyi ki sarma gelmedi meselaya yarin gelirse
Evet bu dogru gercekten. Bazi yemekler var ki, gercekten istisnasiz sevilen, oy potansiyeli acayip yuksek olan, gelmemeliler
Gelene git diyemeyiz tabi basimiz ustunde yeri var
Taratora mıKalamar olsasa yesem 10 tane sosa bana bana
Ama bu onların ayıbı ben bir şey yapamam:)Nevo senlik ve ya sizlik bi durum yok o ayriama mesela rezerve yapanlarin yariya yakini yapmamis tarifleri ola bilir isi cikmis ola bilir ne bileyim bi sorun olmustur ama bu bi gunluk iki gunluk bi sey degil ki 20 gunden fazla zaman var yapamicagini anladigin zaman gel yaz ben yapamicam diye baskasi alsin tarifleri diye
Ben mesela sizin mutfaga yabanci biri gibi meshur bildiklerimi yazayim
Kozlenmis salata(patlican domates biber)
Piyaz
Humus
Ezme
Pilaki
Bunlar benim bildiklerim daha bilmedigim neler var kim bilir
Ama işte böyle yapınca üzülüyorum:)Yani 2-3 tarif için dünyalar yakılmazYok ya maksat nevoyu uzmek degilnevo candir ama ezme ve dedigim kozlenmis salata icime fena oturdu biri yapsa da rahatlasam bari
yo yo ben kimseyi suçlamadım nevoş abla yani yapamayacak olan yapamıyorum tarifimde şu idi dese çok daha iyi olur ya da bir hafta kuralı mantıklı geldiAma bunda bizim suçumuz yok ki:)
Yani hemen anında rezerve edip yapmıyorlarsa bu bizim değil rezerve edenlerin suçu:)
O zaman şöyle yaparız.Rezerve edilen tarif en geç 1 hafta içinde yapılacak:)
Hem bilindik ne kaldı ki:)
Humus gelecek acılı ezmede gelme ihtimali var.Başka ne vardı:)
bunu sevdim :)Tabi ki istediğiniz ile değiştiriyorum:)
oylama gayet heyecanlı geçiyor benceO zaman yarışmanın sürprizi heyecanı nasıl olacak:)
Sarmayı beklediniz belkide ama ben sizin için o tür tarifleri bu kategoriye dahil bile etmedim:)Katiliyorum, bazi tarifler gelmese bence de daha iyi.
Misal deniz urunlerideki hamsi nasil gelmiyorsa oyle.
Yapacak bisey yok sarma olursa ben bile oy veririmdogru gaza gelip yapiyolarmis yarin
Söylediler canım mesela humus,acılı ezmeyi yapacak arkadaş 4-5 gün önce bildirdi.Yapmayanlara önerdim:)1 i yapılacak diğeri yapılmasada olur hiç şansı yok:)yo yo ben kimseyi suçlamadım nevoş abla yani yapamayacak olan yapamıyorum tarifimde şu idi dese çok daha iyi olur ya da bir hafta kuralı mantıklı geldi
bunu sevdim :)
oylama gayet heyecanlı geçiyor bence
Piyaz ve humus:)Pilaki ve humus gelecekmiş
Adini bilmiyorum birisi turuncu bir sos, birisi beyaz haydariyi andiran bi sos iste. Ama cok guzel. Ay gece gece benimde canim cekti vallaTaratora mı
Olmadi yemin ettirin NevoAma bu onların ayıbı ben bir şey yapamam:)
Siz yönetimi etiketleyip çözüm bulun demişsiniz ne yapalım evlere ziyarete mi gidelim
2 si gelecek az bekle:)
Diğer ikisi gelme durumu var:)
Opeyim o zamanAma işte böyle yapınca üzülüyorum:)Yani 2-3 tarif için dünyalar yakılmaz
Cansin cunkuSarmayı beklediniz belkide ama ben sizin için o tür tarifleri bu kategoriye dahil bile etmedim:)
Kuran'a el bassınlarOlmadi yemin ettirin Nevogelse de rahatlasam
Opeyim o zamansen benim icin o kadar ugrastin kirdiysam operim unuturuz demi
Ablacım şöyle yapılsa tarifi rezerve edip yapmayan bir sonra ki 3 yarışmaya katılma hakkı olmasın bence çok caydırıcı olurKöz salata hangisi ?Nasıl bir şey:)
Ama bak sen bu kural gelmeden önce ne oluyordu bilmiyorsun:)
Aynı tarifi 3 kişi yapıyordu ve kabul ediyorduk.Tabi oylar 3 e bölünüyordu.İsterseniz yine öyle yapalım:)
Ne çıkarsa bahtınıza:)
Yarın içli köfte ve sarma yapayım yarışmaya katılayım