Sıralama nasıl olacak acabaHayirlisi olsun
Olur mu ben dedim yapmicam diye ayrica ben rezerve etmedimO zaman yarın sabah rezerve yaptığın tarifleri ilk sen ekle:)
Ekran görüntüsü atayım mıOlur mu ben dedim yapmicam diye ayrica ben rezerve etmedim
Cok merak ediyorum ilk 3e gire bilecek miyim acabaSıralama nasıl olacak acaba
Hayırlısı inşaallahCok merak ediyorum ilk 3e gire bilecek miyim acaba
Iste sen onerdin canim ben sunu yapicam diye bisiy demedim.. ama yapmayacgimi soyledim.. onu belirttim neyse uzmeyim seniEkran görüntüsü atayım mıBen sana tarif önerdim sen de güzelmiş düşüneyim dedin Sonra yapmayınca tekrar sordum yapmayacağım dedin.Ama beni ümitlendirdin
Şansımı deniyorum ama yok hiç ikna olmuyorsunIste sen onerdin canim ben sunu yapicam diye bisiy demedim.. ama yapmayacgimi soyledim.. onu belirttim neyse uzmeyim seni
Aceba nasilSıralama nasıl olacak acaba
Abla ben bu sefer katılamıycam bazı nedenler dolayısı ile
Canım profiline baktım 1 haftadır yoksun merak ettim.Hayırdır bir problem yoktur inşaallahAbla ben bu sefer katılamıycam bazı nedenler dolayısı ile
Katilan arkadaşlara başarılar dilerim..
Aşılmayacak bir durum değil Abla çok şükür. Gelecek sefere katılırım inşallah. Teşekkür ederim ilginden dolayıCanım profiline baktım 1 haftadır yoksun merak ettim.Hayırdır bir problem yoktur inşaallah
Rabbim yardımcın olsun canımAşılmayacak bir durum değil Abla çok şükür. Gelecek sefere katılırım inşallah. Teşekkür ederim ilginden dolayı
Sen nasılsın ?
İnşallah balımNihayet şans yüzüme güldü
Belki birgün görüşürüz kimbilir
Karanfil de takacak mıyız yakamızaDaha biz görüşemedik ballı hemşerimMakyajkolik13 ile @_CaNanSu_ kuzum
Olmadı üçümüz toplanırız
Yaklaşık 1 buçuk saatlik mesafe, orta yerde buluşuruz
Hemde en kırmızısındanKaranfil de takacak mıyız yakamıza
Hemde en kırmızısından
Ne söyledin kiYoksa benim soylediklerimi sen mi yaptin