Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Nevo senlik ve ya sizlik bi durum yok o ayri:KK60:ama mesela rezerve yapanlarin yariya yakini yapmamis tarifleri ola bilir isi cikmis ola bilir ne bileyim bi sorun olmustur ama bu bi gunluk iki gunluk bi sey degil ki 20 gunden fazla zaman var yapamicagini anladigin zaman gel yaz ben yapamicam diye baskasi alsin tarifleri diye:KK64:

Ben mesela sizin mutfaga yabanci biri gibi meshur bildiklerimi yazayim:KK66:
Kozlenmis salata(patlican domates biber)
Piyaz
Humus
Ezme
Pilaki
Bunlar benim bildiklerim daha bilmedigim neler var kim bilir:KK70:
Ama bu onların ayıbı ben bir şey yapamam:)
Siz yönetimi etiketleyip çözüm bulun demişsiniz ne yapalım evlere ziyarete mi gidelim:KK70:
2 si gelecek az bekle:)
Diğer ikisi gelme durumu var:)

Ama bunda bizim suçumuz yok ki:)
Yani hemen anında rezerve edip yapmıyorlarsa bu bizim değil rezerve edenlerin suçu:)
O zaman şöyle yaparız.Rezerve edilen tarif en geç 1 hafta içinde yapılacak:)
Hem bilindik ne kaldı ki:)
Humus gelecek acılı ezmede gelme ihtimali var.Başka ne vardı:)
yo yo ben kimseyi suçlamadım nevoş abla yani yapamayacak olan yapamıyorum tarifimde şu idi dese çok daha iyi olur ya da bir hafta kuralı mantıklı geldi

Tabi ki istediğiniz ile değiştiriyorum:)
bunu sevdim :)

O zaman yarışmanın sürprizi heyecanı nasıl olacak:)
oylama gayet heyecanlı geçiyor bence:deli:

yo yo ben kimseyi suçlamadım nevoş abla yani yapamayacak olan yapamıyorum tarifimde şu idi dese çok daha iyi olur ya da bir hafta kuralı mantıklı geldi

bunu sevdim :)

oylama gayet heyecanlı geçiyor bence:deli:
Söylediler canım mesela humus,acılı ezmeyi yapacak arkadaş 4-5 gün önce bildirdi.Yapmayanlara önerdim:)1 i yapılacak diğeri yapılmasada olur hiç şansı yok:)

Ama bu onların ayıbı ben bir şey yapamam:)
Siz yönetimi etiketleyip çözüm bulun demişsiniz ne yapalım evlere ziyarete mi gidelim:KK70:
2 si gelecek az bekle:)
Diğer ikisi gelme durumu var:)
Olmadi yemin ettirin Nevo:KK70::KK70:gelse de rahatlasam:KK70:
Ama işte böyle yapınca üzülüyorum:)Yani 2-3 tarif için dünyalar yakılmaz:KK70:
Opeyim o zaman:KK60:sen benim icin o kadar ugrastin kirdiysam operim unuturuz demi:KK22:

Köz salata hangisi ?Nasıl bir şey:)
Ama bak sen bu kural gelmeden önce ne oluyordu bilmiyorsun:)
Aynı tarifi 3 kişi yapıyordu ve kabul ediyorduk.Tabi oylar 3 e bölünüyordu.İsterseniz yine öyle yapalım:)
Ne çıkarsa bahtınıza:)
Ablacım şöyle yapılsa tarifi rezerve edip yapmayan bir sonra ki 3 yarışmaya katılma hakkı olmasın bence çok caydırıcı olur En Büyük KK

X