Bilecikte teyzem oturuyor sık sık gidip geliriz zaten yakın buralara :)
Çok mutlu oldum canım senin adına küçük, sevimli biyerdir şanslısın
Bana liste yapsana meşhur söylediğiniz hangi tarifler kaldı:)Butun meshur tarifler tutuldu yapan da olmadi yarisanlar da neredeyse en basit tarifleri yapmak zorunda kaldi
Süpersin:)Yap rahatlasınlar
Daha biz görüşemedik ballı hemşerimMakyajkolik13 ile _CaNanSu_ kuzum
Olmadı üçümüz toplanırız
Yaklaşık 1 buçuk saatlik mesafe, orta yerde buluşuruz
Nevo senlik ve ya sizlik bi durum yok o ayriKöz salata hangisi ?Nasıl bir şey:)
Ama bak sen bu kural gelmeden önce ne oluyordu bilmiyorsun:)
Aynı tarifi 3 kişi yapıyordu ve kabul ediyorduk.Tabi oylar 3 e bölünüyordu.İsterseniz yine öyle yapalım:)
Ne çıkarsa bahtınıza:)
Ben mesela sizin mutfaga yabanci biri gibi meshur bildiklerimi yazayimBana liste yapsana meşhur söylediğiniz hangi tarifler kaldı:)
Yok ya maksat nevoyu uzmek degilYahu, tamam bilindik tariflerin birkaçı gelmedi.
Fakat şöyle birşey de var, o tarifler gelse, şansımız % kaç olur?
Ve bazı tarifler haksızlık olmaması açısından gelmemeli (Sarma gibi).
3-4 çeşit köz patlıcanlı meze yapılmış, nar ekşilisi de olmayıversin, ne olur yani?
Humus gelecek dedi Nevoş, yapılmış ki gelecek dedi.
Bu kadar takılmayın arkadaşlar, nasibimize hangi tarifler kaldıysa, onları yaptık.
Rezerve edilmiş, yapılmamış ya da yapılamamış, bu sorun olmamalı.
Seviyorum sizi, üzmeyin Nevoşumu
Yoksa benim soylediklerimi sen mi yaptin
Yok ya maksat nevoyu uzmek degilnevo candir ama ezme ve dedigim kozlenmis salata icime fena oturdu biri yapsa da rahatlasam bari
Katiliyorum, bazi tarifler gelmese bence de daha iyi.Yahu, tamam bilindik tariflerin birkaçı gelmedi.
Fakat şöyle birşey de var, o tarifler gelse, şansımız % kaç olur?
Ve bazı tarifler haksızlık olmaması açısından gelmemeli (Sarma gibi).
3-4 çeşit köz patlıcanlı meze yapılmış, nar ekşilisi de olmayıversin, ne olur yani?
Humus gelecek dedi Nevoş, yapılmış ki gelecek dedi.
Bu kadar takılmayın arkadaşlar, nasibimize hangi tarifler kaldıysa, onları yaptık.
Rezerve edilmiş, yapılmamış ya da yapılamamış, bu sorun olmamalı.
Seviyorum sizi, üzmeyin Nevoşumu
Pilaki ve humus gelecekmişNevo senlik ve ya sizlik bi durum yok o ayriama mesela rezerve yapanlarin yariya yakini yapmamis tarifleri ola bilir isi cikmis ola bilir ne bileyim bi sorun olmustur ama bu bi gunluk iki gunluk bi sey degil ki 20 gunden fazla zaman var yapamicagini anladigin zaman gel yaz ben yapamicam diye baskasi alsin tarifleri diye
Ben mesela sizin mutfaga yabanci biri gibi meshur bildiklerimi yazayim
Kozlenmis salata(patlican domates biber)
Piyaz
Humus
Ezme
Pilaki
Bunlar benim bildiklerim daha bilmedigim neler var kim bilir
Pat diye atilir mi bu acim zatenÜzülme bacım, ben sana Temmuz ayı tavuk yemekleri yarışmasında yaptığım, köz patlıcan salatasını yollarım hemenEki Görüntüle 2217885
Canım balık ve kalamar istediKatiliyorum, bazi tarifler gelmese bence de daha iyi.
Misal deniz urunlerideki hamsi nasil gelmiyorsa oyle.
İyi bari az biraz rahatladim sankiPilaki ve humus gelecekmiş
“İçime oturdu” deyince, çöktüğü yerden kalksın, hafifle diye attımPat diye atilir mi bu acim zaten
Olsa da yesek yeaa“İçime oturdu” deyince, çöktüğü yerden kalksın, hafifle diye attım
Kalamar olsasa yesem 10 tane sosa bana banaCanım balık ve kalamar istedi
Çıtır çıtır, offfff
Ona katiliyorum iyi ki sarma gelmedi meselaKatiliyorum, bazi tarifler gelmese bence de daha iyi.
Misal deniz urunlerideki hamsi nasil gelmiyorsa oyle.