Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
hiç şifre değiştirmedim ama nickname değiştirdim neden eşinin emaili ile almıştın ki?
Esimin dedigim aslinda ortak email adresi:)
Kari koca biz hic bir sosyal medyada yokuz.benim bi tek kadinlar kulubum var iste :))ona da 7 sene once ortak email adresiyle kayit oldum:)
Hatta senelerce telefonlarimizi bile ayni emaille kullandik.ben en son bagimsizligimi ilan ettim:)))

haşlamadan yapraklarını açıp o şekilde mi koyuluyor buzluğa? :)
Yok öyle değil lahana yi aldığın gibi en üstündeki kötü olan iki 3 tane yaprak oluyor onları ayıkla sonra poşete sımsıkı bağlayıp at buzluğa iki gece beklesin yetiyor lahana küçükse bir gece bile yeter bence sarmadan en az 4-5 saat önce çıkartmalisin

Ben bir gece önceden çıkarttım öğleye doğru açılmıştı evim çok sıcak birde

Kalın damarları atmana kesmene gerek kalmıyor evde bir tane daha var sararken foto atayım bir daha kine :))

ben de eşimden gizliyordum nickimi ama bulmuş nasıl bulduysa bir ara iyi dalga geçmişti evde alimiyon diye sesleniyordu :)

buzluğumda yer açılsın da deneyeyim bi :)

ben de eşimden gizliyordum nickimi ama bulmuş nasıl bulduysa bir ara iyi dalga geçmişti evde alimiyon diye sesleniyordu :)

Benim boştu iki tane koydum ama sanırım toparlak lahana daha zor sigiyor yassı olandan al istersen :))

Tünaydın kizlar calisinca bugun10 bucukda kalktım pek sohbetlere katilamiyorum ama takiplerdeyim sizi çok güzel tarifler gelmiş ben juri olacagim bu sefer oğlumun dersleri yoruyor,sinavlari var ustuste ama tatlilar yapmaktan vazgecemiyorum sultan sarması yaptim

Öpüyorum hepinizi

Eklentiler

• IMG_20181222_132233.jpg
    253,8 KB · Görüntüleme: 29
Bunu denemeyi cok istiyorum hatta aksam anneme de soyledim buzlugun kokusu siner dedi ama ben cok merak ediyorum aklima da yatiyo:)))

:))Benimki nickimi biliyo ama hic girip bakmadi Sukur :))yoksa coktan kiyamet kopmustu:)))
Ellerine saglik canim yaptiklarina bayiliyorum valla:))

Merhaba hanımlar :) bugün doktor kontrolümüz vardı. Çok şükür herşey yolunda her gittiğimde heyecandan ölecek gibi oluyorum. Az kaldı Doğuma sanırım 36. Hafta bizim için yeni bir başlangıç olacak. Bugün minik minik kıyafetler aldım. Tekrar o duyguyu yaşatan rabbime binlerce kez şükürler olsun

Benim boştu iki tane koydum ama sanırım toparlak lahana daha zor sigiyor yassı olandan al istersen :))
eşim tarladan ne getirirse artık :)

benimki de bakmadı herhalde keşke ziyaretçilere konularımız kapalı olsa

sen hamile miydin? allah tamamına erdirsin

Hayırla, sağlıkla gelsin inşallah canım benim

Gözümüz aydın canım

Huhuuuuuu gençlikkkkkkkk son gün oylamaya hazırmıyızZZ
Ayyy bu gun son gun muben daha yarin var saniyodumyanarim yanarim kozlenmis salata ve ezme yapilmadi ya ona yanarimkeske emin olmadan tarifler tutulmasa ya da vazgecince yazilsa zamaninda yapamicam diye

Ayyy bu gun son gun muben daha yarin var saniyodumyanarim yanarim kozlenmis salata ve ezme yapilmadi ya ona yanarimkeske emin olmadan tarifler tutulmasa ya da vazgecince yazilsa zamaninda yapamicam diye
şu mesajına sonuna kadar katılıyorum hangi tarifi sorduysam rezerve dedi Nevreste abla kala kala bu tarifler kalmıştı bana buna bir çözüm bulmak lazım ama nasıl bir çözüm? K Kazen

şu mesajına sonuna kadar katılıyorum hangi tarifi sorduysam rezerve dedi Nevreste abla kala kala bu tarifler kalmıştı bana buna bir çözüm bulmak lazım ama nasıl bir çözüm? K Kazen
Aynen ben de yilbasi salatasinin yanina meze bulana kadar anam agladi.oysa ki tarif acildiginda burda olan 2-3 kisiden biriydim ne ara tutuldu hepsi sasirdim valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…