- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Esimin dedigim aslinda ortak email adresi:)hiç şifre değiştirmedim ama nickname değiştirdim neden eşinin emaili ile almıştın ki?
Yok öyle değil lahana yi aldığın gibi en üstündeki kötü olan iki 3 tane yaprak oluyor onları ayıkla sonra poşete sımsıkı bağlayıp at buzluğa iki gece beklesin yetiyor lahana küçükse bir gece bile yeter bence sarmadan en az 4-5 saat önce çıkartmalisinhaşlamadan yapraklarını açıp o şekilde mi koyuluyor buzluğa? :)
ben de eşimden gizliyordum nickimi ama bulmuş nasıl bulduysa bir ara iyi dalga geçmişti evde alimiyon diye sesleniyordu :)Esimin dedigim aslinda ortak email adresi:)
Kari koca biz hic bir sosyal medyada yokuz.benim bi tek kadinlar kulubum var iste :))ona da 7 sene once ortak email adresiyle kayit oldum:)
Hatta senelerce telefonlarimizi bile ayni emaille kullandik.ben en son bagimsizligimi ilan ettim:)))
buzluğumda yer açılsın da deneyeyim bi :)Yok öyle değil lahana yi aldığın gibi en üstündeki kötü olan iki 3 tane yaprak oluyor onları ayıkla sonra poşete sımsıkı bağlayıp at buzluğa iki gece beklesin yetiyor lahana küçükse bir gece bile yeter bence sarmadan en az 4-5 saat önce çıkartmalisin
Ben bir gece önceden çıkarttım öğleye doğru açılmıştı evim çok sıcak birde
Kalın damarları atmana kesmene gerek kalmıyor evde bir tane daha var sararken foto atayım bir daha kine :))
Benim boştu iki tane koydum ama sanırım toparlak lahana daha zor sigiyor yassı olandan al istersen :))ben de eşimden gizliyordum nickimi ama bulmuş nasıl bulduysa bir ara iyi dalga geçmişti evde alimiyon diye sesleniyordu :)
buzluğumda yer açılsın da deneyeyim bi :)
Bunu denemeyi cok istiyorum hatta aksam anneme de soyledim buzlugun kokusu siner dedi ama ben cok merak ediyorum aklima da yatiyo:)))Yok öyle değil lahana yi aldığın gibi en üstündeki kötü olan iki 3 tane yaprak oluyor onları ayıkla sonra poşete sımsıkı bağlayıp at buzluğa iki gece beklesin yetiyor lahana küçükse bir gece bile yeter bence sarmadan en az 4-5 saat önce çıkartmalisin
Ben bir gece önceden çıkarttım öğleye doğru açılmıştı evim çok sıcak birde
Kalın damarları atmana kesmene gerek kalmıyor evde bir tane daha var sararken foto atayım bir daha kine :))
:))Benimki nickimi biliyo ama hic girip bakmadi Sukur :))yoksa coktan kiyamet kopmustu:)))ben de eşimden gizliyordum nickimi ama bulmuş nasıl bulduysa bir ara iyi dalga geçmişti evde alimiyon diye sesleniyordu :)
buzluğumda yer açılsın da deneyeyim bi :)
Ellerine saglik canim yaptiklarina bayiliyorum valla:))Tünaydın kizlar calisinca bugun10 bucukda kalktımpek sohbetlere katilamiyorum ama takiplerdeyim sizi çok güzel tarifler gelmiş ben juri olacagim bu sefer oğlumun dersleri yoruyor,sinavlari var ustuste ama tatlilar yapmaktan vazgecemiyorum sultan sarması yaptim
Eki Görüntüle 2217782
Eki Görüntüle 2217784
Öpüyorum hepinizi
eşim tarladan ne getirirse artık :)Benim boştu iki tane koydum ama sanırım toparlak lahana daha zor sigiyor yassı olandan al istersen :))
benimki de bakmadı herhalde keşke ziyaretçilere konularımız kapalı olsaBunu denemeyi cok istiyorum hatta aksam anneme de soyledim buzlugun kokusu siner dedi ama ben cok merak ediyorum aklima da yatiyo:)))
:))Benimki nickimi biliyo ama hic girip bakmadi Sukur :))yoksa coktan kiyamet kopmustu:)))
Ellerine saglik canim yaptiklarina bayiliyorum valla:))
sen hamile miydin? allah tamamına erdirsinMerhaba hanımlar :) bugün doktor kontrolümüz vardı. Çok şükür herşey yolunda her gittiğimde heyecandan ölecek gibi oluyorum. Az kaldı Doğuma sanırım 36. Hafta bizim için yeni bir başlangıç olacak. Bugün minik minik kıyafetler aldım. Tekrar o duyguyu yaşatan rabbime binlerce kez şükürler olsun
Ohhh, afiyet bal şeker olsun canımTünaydın kizlar calisinca bugun10 bucukda kalktımpek sohbetlere katilamiyorum ama takiplerdeyim sizi çok güzel tarifler gelmiş ben juri olacagim bu sefer oğlumun dersleri yoruyor,sinavlari var ustuste ama tatlilar yapmaktan vazgecemiyorum sultan sarması yaptim
Eki Görüntüle 2217782
Eki Görüntüle 2217784
Öpüyorum hepinizi
Merhaba hanımlar :) bugün doktor kontrolümüz vardı. Çok şükür herşey yolunda her gittiğimde heyecandan ölecek gibi oluyorum. Az kaldı Doğuma sanırım 36. Hafta bizim için yeni bir başlangıç olacak. Bugün minik minik kıyafetler aldım. Tekrar o duyguyu yaşatan rabbime binlerce kez şükürler olsun
Saol canım ikizdi ama birini kaybettim maalesefeşim tarladan ne getirirse artık :)
benimki de bakmadı herhalde keşke ziyaretçilere konularımız kapalı olsa
sen hamile miydin? allah tamamına erdirsin
Ellerine sağlık canımTünaydın kizlar calisinca bugun10 bucukda kalktımpek sohbetlere katilamiyorum ama takiplerdeyim sizi çok güzel tarifler gelmiş ben juri olacagim bu sefer oğlumun dersleri yoruyor,sinavlari var ustuste ama tatlilar yapmaktan vazgecemiyorum sultan sarması yaptim
Eki Görüntüle 2217782
Eki Görüntüle 2217784
Öpüyorum hepinizi
Gözümüz aydın canımMerhaba hanımlar :) bugün doktor kontrolümüz vardı. Çok şükür herşey yolunda her gittiğimde heyecandan ölecek gibi oluyorum. Az kaldı Doğuma sanırım 36. Hafta bizim için yeni bir başlangıç olacak. Bugün minik minik kıyafetler aldım. Tekrar o duyguyu yaşatan rabbime binlerce kez şükürler olsun
Bilecikte teyzem oturuyor sık sık gidip geliriz zaten yakın buralara :)
Ayyy bu gun son gun muHuhuuuuuugençlikkkkkkkk son gün oylamaya hazırmıyızZZ
şu mesajına sonuna kadar katılıyorum hangi tarifi sorduysam rezerve dediAyyy bu gun son gun muben daha yarin var saniyodum yanarim yanarim kozlenmis salata ve ezme yapilmadi ya ona yanarim keske emin olmadan tarifler tutulmasa ya da vazgecince yazilsa zamaninda yapamicam diye
HumusAyyy bu gun son gun muben daha yarin var saniyodum yanarim yanarim kozlenmis salata ve ezme yapilmadi ya ona yanarim keske emin olmadan tarifler tutulmasa ya da vazgecince yazilsa zamaninda yapamicam diye
Aynen ben de yilbasi salatasinin yanina meze bulana kadar anam agladi.oysa ki tarif acildiginda burda olan 2-3 kisiden biriydim ne ara tutuldu hepsi sasirdim valla.