Mezeler - Ordövrler Soğuk Mezeler

En başarılı bulduğunuz Soğuk Meze tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    548
  • Anket Kapalı .
Aynen ben de yilbasi salatasinin yanina meze bulana kadar anam agladi.oysa ki tarif acildiginda burda olan 2-3 kisiden biriydim ne ara tutuldu hepsi sasirdim valla.
tarifleri rezerve ettirenlerin isimleri ve tarifler kategorinin ilk sayfasına yazılsa mesela oradan kimin yapacağına bakıp teyitleşilse o yapmayacaksa başkası yapsa ya da vazgeçen kişi şu tarifi rezerve ettirmiştim ama yapamayacağım şeklinde belirtse ..se ..sa

Nevreste abla bir fikrim var çoğu bilindik tarif yapılmadı ve başka tarifler seçip onları yapmak mecburiyetinde kaldık :)
Mesela yapamayacak kişilerin tariflerini liste olarak yayınlasan, belki tarif bulamadığı için katılamayan olur onlar yapsa fena olmaz
Biz o klasik tarifleri burada görmek istiyoruz kategori eksik kalıyor gibi

Evet benim de dikkatimden kaçmadı çok güzel bilindik tarifler yapılmadı ama mezeler için katılım bugün mü son yarın mı ?

Sarması çok kolay oluyor ben damarları ile uğraşmadigim ve yirtilmadigi için çok iyi geldi :))

şu mesajına sonuna kadar katılıyorum hangi tarifi sorduysam rezerve dedi Nevreste abla kala kala bu tarifler kalmıştı bana buna bir çözüm bulmak lazım ama nasıl bir çözüm? @Kazen
Ama bunda bizim suçumuz yok ki:)
Yani hemen anında rezerve edip yapmıyorlarsa bu bizim değil rezerve edenlerin suçu:)
O zaman şöyle yaparız.Rezerve edilen tarif en geç 1 hafta içinde yapılacak:)
Hem bilindik ne kaldı ki:)
Humus gelecek acılı ezmede gelme ihtimali var.Başka ne vardı:)

Ayyy bu gun son gun muben daha yarin var saniyodumyanarim yanarim kozlenmis salata ve ezme yapilmadi ya ona yanarimkeske emin olmadan tarifler tutulmasa ya da vazgecince yazilsa zamaninda yapamicam diye
Köz salata hangisi ?Nasıl bir şey:)
Ama bak sen bu kural gelmeden önce ne oluyordu bilmiyorsun:)
Aynı tarifi 3 kişi yapıyordu ve kabul ediyorduk.Tabi oylar 3 e bölünüyordu.İsterseniz yine öyle yapalım:)
Ne çıkarsa bahtınıza:)

Kaç tane klasik tarif kaldı:)
Yani sizin yapamadığınız:)
Humus ve acılı ezme dışında:)

O zaman yarışmanın sürprizi heyecanı nasıl olacak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…