tarifleri rezerve ettirenlerin isimleri ve tarifler kategorinin ilk sayfasına yazılsa mesela oradan kimin yapacağına bakıp teyitleşilse o yapmayacaksa başkası yapsa ya da vazgeçen kişi şu tarifi rezerve ettirmiştim ama yapamayacağım şeklinde belirtse ..se ..saAynen ben de yilbasi salatasinin yanina meze bulana kadar anam agladi.oysa ki tarif acildiginda burda olan 2-3 kisiden biriydim ne ara tutuldu hepsi sasirdim valla.
DeğiliiimmmHuhuuuuuugençlikkkkkkkk son gün oylamaya hazırmıyızZZ
Evet benim de dikkatimden kaçmadı çok güzel bilindik tarifler yapılmadı ama mezeler için katılım bugün mü son yarın mı ?Nevreste abla bir fikrim var çoğu bilindik tarif yapılmadı ve başka tarifler seçip onları yapmak mecburiyetinde kaldık :)
Mesela yapamayacak kişilerin tariflerini liste olarak yayınlasan, belki tarif bulamadığı için katılamayan olur onlar yapsa fena olmaz
Biz o klasik tarifleri burada görmek istiyoruz kategori eksik kalıyor gibi
Yarın oylama açılacak canım yarın gece 11' e kadar yüklenebilirEvet benim de dikkatimden kaçmadı çok güzel bilindik tarifler yapılmadı ama mezeler için katılım bugün mü son yarın mı ?
öyle seçebiliyor muyuz?Değiliiimmm@Nevreste abla yarışmaya benim son iki fotoğraftan birini koyman mümkün mü ?
0 zaman erken yuklenmis olmayalimm rezerve yapip katilmamis olanlara yarin 11e kadar yuklerlerseYarın oylama açılacak canım yarın gece 11' e kadar yüklenebilir
Sarması çok kolay oluyor ben damarları ile uğraşmadigim ve yirtilmadigi için çok iyi geldi :))Bunu denemeyi cok istiyorum hatta aksam anneme de soyledim buzlugun kokusu siner dedi ama ben cok merak ediyorum aklima da yatiyo:)))
:))Benimki nickimi biliyo ama hic girip bakmadi Sukur :))yoksa coktan kiyamet kopmustu:)))
Ellerine saglik canim yaptiklarina bayiliyorum valla:))
İnnnşallahhhhh yeter ki yüklesinler0 zaman erken yuklenmis oymayalimm rezerve yapip katilmamis olanlara yarin 11e kadar yuklerlerse
Bilmiyorum kiöyle seçebiliyor muyuz?
Canım yaptın mı tarifiniHuhuuuuuugençlikkkkkkkk son gün oylamaya hazırmıyızZZ
Az sabır daha bitmedi:)
Ama bunda bizim suçumuz yok ki:)
Tabi ki istediğiniz ile değiştiriyorum:)öyle seçebiliyor muyuz?
Köz salata hangisi ?Nasıl bir şey:)Ayyy bu gun son gun muben daha yarin var saniyodum yanarim yanarim kozlenmis salata ve ezme yapilmadi ya ona yanarim keske emin olmadan tarifler tutulmasa ya da vazgecince yazilsa zamaninda yapamicam diye
Kaç tane klasik tarif kaldı:)Nevreste abla bir fikrim var çoğu bilindik tarif yapılmadı ve başka tarifler seçip onları yapmak mecburiyetinde kaldık :)
Mesela yapamayacak kişilerin tariflerini liste olarak yayınlasan, belki tarif bulamadığı için katılamayan olur onlar yapsa fena olmaz
Biz o klasik tarifleri burada görmek istiyoruz kategori eksik kalıyor gibi
O zaman yarın sabah rezerve yaptığın tarifleri ilk sen ekle:)0 zaman erken yuklenmis olmayalimm rezerve yapip katilmamis olanlara yarin 11e kadar yuklerlerse
Canan tayin cikti mi?
Hayirli olsun nereye?
O zaman yarışmanın sürprizi heyecanı nasıl olacak:)tarifleri rezerve ettirenlerin isimleri ve tarifler kategorinin ilk sayfasına yazılsa mesela oradan kimin yapacağına bakıp teyitleşilse o yapmayacaksa başkası yapsa ya da vazgeçen kişi şu tarifi rezerve ettirmiştim ama yapamayacağım şeklinde belirtse ..se ..sa