Ben başka kategoriler için liste yapmıştım, meze aklıma gelmemişti, bir an afalladım. Mecburen liste hazırda beklediği için onu gönderdim ilkEsli ya da Nane olabilir onlar ilklerde yazdı sankiYa da deynepnaz
Nasıl bilmezsinBeyaz kısır meselesi ney, hangi tarif ki?
Teşekkür ederizee ben bunların hepsini yerim kitam benlik hepsi de, elinize sağlık hanımlar
Aslında o önce kısır almadı. Kumpir istedi. Hatta verdim.Nyt de meze kategorisinde görünüyor. Ama sonra içime sinmedi. Kısırla değiştirdik. Kısırı başlarda alan olmadı.Bunu bende düşündümbiz bazen burda oluyoruz da kapamıyoruz hazır ve nazır bekliyormuş demek ki
Yeni nick önerisi,hızlı ve kısırlıAslında o önce kısır almadı. Kumpir istedi. Hatta verdim.Nyt de meze kategorisinde görünüyor. Ama sonra içime sinmedi. Kısırla değiştirdik. Kısırı başlarda alan olmadı.
Siz çok geç geldiniz
Aslında o önce kısır almadı. Kumpir istedi. Hatta verdim.Nyt de meze kategorisinde görünüyor. Ama sonra içime sinmedi. Kısırla değiştirdik. Kısırı başlarda alan olmadı.
Siz çok geç geldiniz
Nevoş kısır defalarca yapıldı, her zaman iyi oy almıyor. Köz patlıcanlı mezeden dolayı iyi oy almış ta olabilir. Üzerinde sosla güzel duruyor. KK nın patlıcan aşkını da biliyoruz. Kısır da seviliyor, sunum olarak güzel olunca iyi oy aldı.Aslında o önce kısır almadı. Kumpir istedi. Hatta verdim.Nyt de meze kategorisinde görünüyor. Ama sonra içime sinmedi. Kısırla değiştirdik. Kısırı başlarda alan olmadı.
Siz çok geç geldiniz
Nevos bu benim çizkek hikayeme benziyorAslında o önce kısır almadı. Kumpir istedi. Hatta verdim.Nyt de meze kategorisinde görünüyor. Ama sonra içime sinmedi. Kısırla değiştirdik. Kısırı başlarda alan olmadı.
Siz çok geç geldiniz
Aynen öyle bence sadece kısır değil olayNevoş kısır defalarca yapıldı, her zaman iyi oy almıyor. Köz patlıcanlı mezeden dolayı iyi oy almış ta olabilir. Üzerinde sosla güzel duruyor. KK nın patlıcan aşkını da biliyoruz. Kısır da seviliyor, sunum olarak güzel olunca iyi oy aldı.
Mercimek köftesinin birinciliği var, patatesinde var. Bence birazda nasipBen başka kategoriler için liste yapmıştım, meze aklıma gelmemişti, bir an afalladım. Mecburen liste hazırda beklediği için onu gönderdim ilk. Daha sonra ilk aklıma geleni isteyip peşinden kısırı sordum ama alınmıştı.
Mercimek köftesinin birinciliği var, patatesinde var. Bence birazda nasip
Ama patates topu ilk kez birinci olacak
Çıtır yazmasaydı eyiydi kerataAma patates topu ilk kez birinci olacak
Ben onu tutuyorum
Çünkü alakasız bir tarif birinci olabiliyormuş onu göreceğiz
Nede kahve yanı Ece çikolata Zenna’m
Hiç bir şey yok be Zano'mNede kahve yanı Ece çikolata Zenna’m