- 28 Ekim 2022
- 5.638
- 13.590
- 28
Aşk olsun bu sefer elliyi geçtim beni neden tebrik etmedin.N e v r i y e tebrik ederim canım
ASSOSyal seni de tebrik ederim canım, son dakikaya kadar heyecanla bekledik. 1.ol(ma) mak için çok direndin
Kendimi de tebrik ederim @deynepnaz
Canım bundan sonra senin yeni yarışmalara katilman çok kolay olmayacakİyi akşamlar..
Galiba bu ay yeni kategoriye katılamayabilirim.
Çünkü malum yeni doğum yaptım.
Bide gelen giden misafirler oluyor...
☺
Kesinlikle öyleCanım bundan sonra senin yeni yarışmalara katilman çok kolay olmayacakarkadaslardan da görüyoruz fırsat bulamıyorlar
Bebek uyurken gece yaparım diyordu da o işler pek öyle değilKesinlikle öyle
Maalesef öyle kolay olmuyorBebek uyurken gece yaparım diyordu da o işler pek öyle değil
Allah kolaylık versin kuzum tüm annelereMaalesef öyle kolay olmuyor
Evet bu ateşte yanan ben oldum Ordi
İyi ki ben birincilik için kapışmadım. Ben de giremezdimEvet bu ateşte yanan ben oldum Ordinevriye ortalarda yoktu
Aslında daha çok olmak gerekiyorİyi ki ben birincilik için kapışmadım. Ben de giremezdim
Yarışma pazartesi günüymüş. Bir rahatlama geldi bana. Yapacak bir sürü işim varİyi akşamlar..
Galiba bu ay yeni kategoriye katılamayabilirim.
Çünkü malum yeni doğum yaptım.
Bide gelen giden misafirler oluyor...
☺
Neredee...Aslında daha çok olmak gerekiyor
Offf bunaltıcı beybitoNeredee...
Yarın için iki hoca, iki gün önce de başka bir hoca benden dosya istiyorBiri bana alışık, birini bugün halledebilirim, diğerinin ne istediğini anlamadım
Ben uyuyorumN e v r i y e tebrik ederim çok güzel yarıştınız
ASSOSyal bu heyecan sana yetmiştir. Seni de tebrik ediyorum
N e v r i y e tebrik ederim
ASSOSyal canım seni de tebrik ediyorum çok güzel yarıştınız
Yarışmaya katılan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum
N e v r i y e birinciliği elimden alan kadın senide tebrik ederim keşke daha çok ulasabilseydik sana yine yarışıriz
Kazananları tebrik ediyorum
Harikasınız hanımlar!
N e v r i y e tebrik ederim canım
ASSOSyal seni de tebrik ederim canım, son dakikaya kadar heyecanla bekledik. 1.ol(ma) mak için çok direndin
Kendimi de tebrik ederim @deynepnaz
Hepinize çok teşekkür ederim
Yok ya alınmadım biliyorum takıldığınıTeşekkür ederim canımbu arada dün yazdıklarım şakaydı takıldım sana, yanlış anlama lütfen canim
İyi oldu değil miYarışma pazartesi günüymüş. Bir rahatlama geldi bana. Yapacak bir sürü işim var