Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görümcem de yaparsa olurBari bir kek yap,kakaolu olsun C A N O
Haykırdım ahahahahahahaha yapsın, jest olur vallahi mest olurGörümcem de yaparsa olur
Benimkiler genelde hazırcı oluyorHaykırdım ahahahahahahaha yapsın, jest olur vallahi mest olur
Benim yok ,hamdolsunBenimkiler genelde hazırcı oluyor
Aslında Nevoş biliyor musun benim de girit ezmesi içime sinmemişti. Hata sana yazıp değiştirmeyi düşündüm. Bütün tarifler şimdi gitmiştir diye yazmadımAslında o önce kısır almadı. Kumpir istedi. Hatta verdim.Nyt de meze kategorisinde görünüyor. Ama sonra içime sinmedi. Kısırla değiştirdik. Kısırı başlarda alan olmadı.
Siz çok geç geldiniz
Mesela Rus salatası alsaydın daha farklı olabilirdiAslında Nevoş biliyor musun benim de girit ezmesi içime sinmemişti. Hata sana yazıp değiştirmeyi düşündüm. Bütün tarifler şimdi gitmiştir diye yazmadım
Tabi ben kendim istemiştim girit ezmeyi
Doğru valla ben kendi başıma ettimMesela Rus salatası alsaydın daha farklı olabilirdi
N e v r i y e ninde elinden tekrar tarifini aldım Ama kötü olmadıDoğru valla ben kendi başıma ettim
Daha ne olsun çok iyi olmuşN e v r i y e ninde elinden tekrar tarifini aldım Ama kötü olmadı
Patates salatasının mıMercimek köftesinin birinciliği var, patatesinde var. Bence birazda nasip
Var tabiPatates salatasının mı
Bizi sallamiyor nevos hicN e v r i y e ninde elinden tekrar tarifini aldım Ama kötü olmadı
Dur kız böyle daha heyecanlı oluyor kimin kazanacağını merakla bekliyoruzNevos yaaa çok uğraştın, bir daha ki ay iki oy olsun bari
NevriyeDur kız böyle daha heyecanlı oluyor kimin kazanacağını merakla bekliyoruz
Onun umrumda değil biz daha heyecanlıyızNevriye
Aaa öyle mi deyip gidecekOnun umrumda değil biz daha heyecanlıyız
Aynenn öyleAaa öyle mi deyip gidecek