Görümcem de yaparsa olur
Haykırdım ahahahahahahahaGörümcem de yaparsa olur
Benimkiler genelde hazırcı oluyorHaykırdım ahahahahahahahayapsın, jest olur vallahi mest olur
Benim yok ,hamdolsunBenimkiler genelde hazırcı oluyor
Aslında Nevoş biliyor musun benim de girit ezmesi içime sinmemişti. Hata sana yazıp değiştirmeyi düşündüm. Bütün tarifler şimdi gitmiştir diye yazmadımAslında o önce kısır almadı. Kumpir istedi. Hatta verdim.Nyt de meze kategorisinde görünüyor. Ama sonra içime sinmedi. Kısırla değiştirdik. Kısırı başlarda alan olmadı.
Siz çok geç geldiniz
Mesela Rus salatası alsaydın daha farklı olabilirdiAslında Nevoş biliyor musun benim de girit ezmesi içime sinmemişti. Hata sana yazıp değiştirmeyi düşündüm. Bütün tarifler şimdi gitmiştir diye yazmadım
Tabi ben kendim istemiştim girit ezmeyi
Doğru valla ben kendi başıma ettimMesela Rus salatası alsaydın daha farklı olabilirdi
Doğru valla ben kendi başıma ettim
Daha ne olsun çok iyi olmuş
Patates salatasının mıMercimek köftesinin birinciliği var, patatesinde var. Bence birazda nasip
Var tabiPatates salatasının mı
Bizi sallamiyor nevos hic
Dur kız böyle daha heyecanlı oluyor kimin kazanacağını merakla bekliyoruzNevos yaaa çok uğraştın, bir daha ki ay iki oy olsun bari
NevriyeDur kız böyle daha heyecanlı oluyor kimin kazanacağını merakla bekliyoruz
Aaa öyle mi deyip gidecekOnun umrumda değil biz daha heyecanlıyız
Aynenn öyleAaa öyle mi deyip gidecek