- 28 Ekim 2022
- 5.638
- 13.598
- 28
Ooo öyle bütün baboş tarifleri aynı anda kapıp yapabilen bir babayiğit cıkmadı daha Sedacığım
İşte bana denk gelse bir iki günde yapardım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo öyle bütün baboş tarifleri aynı anda kapıp yapabilen bir babayiğit cıkmadı daha Sedacığım
Denek ki sürekli bizi takipte ama sohbete grlmiyoAslında nevriye geçen ayda tarif aldı ama yapamadı. İlk tarif isteyişi değil. O zaman 4. yazmıştı ama tahinli istemişti
AynenDenek ki sürekli bizi takipte ama sohbete grlmiyo
Herkes bıkmış nevosKimse istemedi galiba
Bakalım kasımda yapabilcek misin Sedosİşte bana denk gelse bir iki günde yapardım.
Nasıl olsa almışlardır kafası mı acabaKimse istemedi galiba
Artık biraz zor yaparsınİşte bana denk gelse bir iki günde yapardım.
Uyuduğunda denk getirmeyi düşünüyorum.Artık biraz zor yaparsın
Hiç meze beklemiyordum. Konu açılınca aklıma hiç tarif gelmedi bi 6- 7 dakika yazmadım sankiEsli ya da Nane olabilir onlar ilklerde yazdı sankiYa da deynepnaz
Lütfen şu beyaz kısırın linkini istiyorumOna da beyaz kısırın sahibi kıydıRus salatasına yenilmişti
En çok istediğim 1 tane daha vardıSenin bir tane daha varmış nanem, benim çok tane daha vardi
Bunu bende düşündüm biz bazen burda oluyoruz da kapamıyoruz hazır ve nazır bekliyormuş demek kiKız Nevriye bu coollukla kısırla köz patlıcanı nasıl kaptın kız
Ne çektin be NevoşOna da beyaz kısırın sahibi kıydıRus salatasına yenilmişti