• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Soğuk Meze Tarifleri ve Salatalar Oylama

En başarılı bulduğunuz '' Soğuk Meze Tarifleri ve Salata Tarifleri'' hangileridir?

• Ankete Katılan
    423
  • Anket Kapalı .
İyi akşamlar..
Galiba bu ay yeni kategoriye katılamayabilirim.
😃😀😄
Çünkü malum yeni doğum yaptım.
Bide gelen giden misafirler oluyor...
🤭
Canım bundan sonra senin yeni yarışmalara katilman çok kolay olmayacak 🤤 arkadaslardan da görüyoruz fırsat bulamıyorlar 🙈

İyi akşamlar..
😃😀😄
🤭
Yarışma pazartesi günüymüş. Bir rahatlama geldi bana. Yapacak bir sürü işim var :mad:

Aslında daha çok olmak gerekiyor 🤣
Neredee...
Yarın için iki hoca, iki gün önce de başka bir hoca benden dosya istiyor :KK17: Biri bana alışık, birini bugün halledebilirim, diğerinin ne istediğini anlamadım 🤣

Neredee...
Yarın için iki hoca, iki gün önce de başka bir hoca benden dosya istiyor :KK17: Biri bana alışık, birini bugün halledebilirim, diğerinin ne istediğini anlamadım 🤣
Offf bunaltıcı beybito🥴🫣

Ben uyuyorum N e v r i y e N e v r i y e tebrik ederim 😁 çok güzel yarıştınız🤪

ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. bu heyecan sana yetmiştir. Seni de tebrik ediyorum

N e v r i y e N e v r i y e tebrik ederim 🥳🥰❤️
ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. canım seni de tebrik ediyorum çok güzel yarıştınız🥰❤️🧿
Yarışmaya katılan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum 🥰❤️💜🥰

N e v r i y e N e v r i y e birinciliği elimden alan kadın senide tebrik ederim🔥😝 keşke daha çok ulasabilseydik sana👍 yine yarışıriz🥰🍒🍒🫶😘

Kazananları tebrik ediyorum 🙏🏻
Harikasınız hanımlar!💐💐💐💐💐

N e v r i y e N e v r i y e tebrik ederim 💐
Artık sürekli katılım sağlarsın inşallah sohbet içinde 😅

N e v r i y e N e v r i y e tebrik ederim canım 🌹
ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. seni de tebrik ederim canım, son dakikaya kadar heyecanla bekledik. 1.ol(ma) mak için çok direndin :confused:
Kendimi de tebrik ederim @deynepnaz :KK45:

Hepinize çok teşekkür ederim🥰💕

İyi akşamlar..
😃😀😄
🤭
Gözün aydın Seda’cım🌸 sana ve bebişine kocaman sarılıyorum 🥰 iyisinizdir inşallah ikinizde 💕

Back