- Konu Sahibi bunuhakketmedimben79
-
evet konuştuk..,
tahmin ettiğim şey oldu,asla boşanmam diyor uğraştığınla kalırsın,oğlanıda alırım giderim hiç sanma öyle kolay değil diyor.
açtığın mahkeme uzar gider benim rızam yok diyor.
böyle idare et beni evde yok kabul et hatta görme beni diyor,
diyor da diyor ama elde var sıfır bu adam ne boşanır ne nafaka verir nede başka bişi istersen bekle oğlan 18 yaşına gelince ayrılalım söz diyor ben açarım mahkemeyide ama 18 yaşından öncede olmaz diyor
delirmek üzreyim ben
ama bu kadar zaman geçmiş idare et artık
ama bu kadar zaman geçmiş idare et artık
seni anan elin erkek bozması oğluna yarenlik et diye doğurmadı. kendi kıymetini bil bacım. boşanmam diye bişi yok, erkek istenmediği yerde durmaz kolay kolay. hadi boşanmadı, en azından sen onunla aynı evde yaşayarak kafayı yemiceksin. her insan huzuru hakeder. yok öyle katlan matlan. ne münasebet ya?
neyapmamı önerirsin canım adam boşanmam uğraştığınla kalırsın oğlanın velayetini alırım sanma diye tehditler savuruyor söylermisin ne yapayım şimdi gideyimi yinede avukata bu savaşın içinde oğlum ne duruma düşer bilemiyorum şaşırdım inan
valla ablacım bekar halimle hemen boşan diyemem de, yani senin adamda da hiç utanma yok. senin başını yaktığı için mahçup olacağı yerde ne demek boşanmam, zırnık koklatmam ben anlamıyorum ya. nasıl söyleyebilir sana bunları? mağdur olan sen olduğun halde? katlanmalıyım diye düşünme, ne yaparsan yap senin bileceğin iş ama öyle düşünme ne olur. üzülmesi gereken sen değilsin o bencil kocan. biraz kak kafasına ya. niye hala alttan alıyosun. bari huzur versin azcık. hastayken üstünü örtmemeler falan. ağır konuşcam aklımdan geçeni söylicem affet beni, ama bu adam sen öl git diye gözünün içine bakıyo ya. benim anlattıklarından anladığım bu. bi daha evlenmeye niyeti yok tamam ama seni de istemiyo sanki. daha fazla fedakarlık yapma bu adam için. en azından sinirlendinmi pısma, seni pıstırmasına izin verme.
bekarlarrr konyalıdan uzak durun diye başka topiklerde bas bas bağırıyorum, burada da duyun sesimi. bunlar böyle bencil işte. koca olmaz bunlardan!
hemen açıklama yapayım konyalı değil kayserili eşim:):)
yani herşeye rağmen yarın gideyim avukata onca şey konuştuk ağladım ettim adam yine vurdu kafayı uyudu helal olsun bukadar gamsız olunamaz..
boşanırsam evide yakacakmış arabayıda kendinide asacakmış bababa ya dedim bunları yapmana gerek yok tedavi olman yeterli
bukadar seviyordun madem beni neden tedavini bıraktın dedim..
halaa ordamısın diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?