- Konu Sahibi bunuhakketmedimben79
-
biliyormusun canım bende hep öyl derdim HAYAT SİZİN KİME NE ama öyle değilmiş işte, birde işin işine evladınızın hayatı girince herbişiyi düşünmek zorunda kalıyormuşunuz..
umarım anlaşmalı olrak hır gür çıkmadan biter bu iş
Allah yardımcın olsun
hiç ama hiç bukadar kopmamıştım kaç gündür, küs kalamayan ben nerdeyse yüzüne bile bakamaz duruma geldim...herşeye rağmen kırılsamda dışlansamda ailesiyle sık sık görüşür o demeden hadi sizinkilere gidelim derdim ama inanın kaç haftadır bu teklifide yapmıyorum okadar soğudum ki herşeyden artık ailesine karşı bile bile kin büyüyor içimde....hani derleya taşma noktası demek ki buymuş,kendi aileme karşıda soğuyorum neoluyor bana nasıl bi bitiş bu yaşadığım nasıl bir çöküş arkadaşlar.
buarada profil bilgilerinde ben konyada görünüyorum yanlış yorumlar olmasın diye düzeltmek istiyorum ben kayseride yaşıyorum...
yarın avukata gideceğim ama kime gidilir hangisine gidilir onuda bilemiyorum varsa tavsiyesi olan inanın çok mutlu olurum..
benim yaşadıklarımı anlayabilecek beni yormayacak bir avukat lazım bana aksi halde hiç güçüm yok saatlerce konuşmaya
buarada profil bilgilerinde ben konyada görünüyorum yanlış yorumlar olmasın diye düzeltmek istiyorum ben kayseride yaşıyorum...
yarın avukata gideceğim ama kime gidilir hangisine gidilir onuda bilemiyorum varsa tavsiyesi olan inanın çok mutlu olurum..
benim yaşadıklarımı anlayabilecek beni yormayacak bir avukat lazım bana aksi halde hiç güçüm yok saatlerce konuşmaya
evet konuştuk..,
tahmin ettiğim şey oldu,asla boşanmam diyor uğraştığınla kalırsın,oğlanıda alırım giderim hiç sanma öyle kolay değil diyor.
açtığın mahkeme uzar gider benim rızam yok diyor.
böyle idare et beni evde yok kabul et hatta görme beni diyor,
diyor da diyor ama elde var sıfır bu adam ne boşanır ne nafaka verir nede başka bişi istersen bekle oğlan 18 yaşına gelince ayrılalım söz diyor ben açarım mahkemeyide ama 18 yaşından öncede olmaz diyor
delirmek üzreyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?