Canim adet olmadigin icin hamile olma oranin yuksek.kac gun gectiİnsallah ama adet belirtiside olabilir yani
İki gün oldu eğilirken kasiklarim batiyo ve belim cok agriyo acaba kan testi yaptirsm mi bilemedmCanim adet olmadigin icin hamile olma oranin yuksek.kac gun gecti
Idrarda test ne zaman yapmistinİki gün oldu eğilirken kasiklarim batiyo ve belim cok agriyo acaba kan testi yaptirsm mi bilemedm
İki gün önce yapmistmIdrarda test ne zaman yapmistin
Her ay agliyodm ama nedense bu sefer icimdn hic aglamak gelmiyo
dış kabuğu soyulacak, bir yeterli olur. ben de çalıştığım için sadece akşamları içebiliyordum yine de faydasını görmüştümben dün başladım kızlar günde 1 defa içsek yeterli olur mu akşamları eve gidince iöececğim çünkü birde soğanın kabugunu en dıstakini soymak gerekiyor mu
inşallah fazla beklemezsinilk bebgmz olck 4 aydr beklyrz cnm
Zaten bu sefer üzülmek gelmiyo icimden sanki bebegm var gibi hissediyormlütfen stres yapmayın, stres hamilelikte en büyük engel. ben de hiçbir sorun yoktu, bir tane de çocuğum da vardı iki yıl ikinciyi bekledim. aşılamalar, takipler sonuçsuz kaldı. doktorum; "sen çok stres yapıyorsun o yüzden olmuyor" dedi. ondan sonra daha rahat oldum, kafaya fazla takmadım kısa süre sonra hamile olduğumu öğrendim. bebeğim on aylık oldu
Ben sabah aksam iciyorum.bende calisiyorum zor oluyor.bir arkadasim sadece sabahlari iciyor gerci o cocuk icin degil genel bi temizlik olsun diye iciyor gunde bir kere icmesine ragmen akintim cok oluyor galiba etkisini goruyorum diyorben dün başladım kızlar günde 1 defa içsek yeterli olur mu akşamları eve gidince iöececğim çünkü birde soğanın kabugunu en dıstakini soymak gerekiyor mu
Bende oyle hissediyorum nedenseZaten bu sefer üzülmek gelmiyo icimden sanki bebegm var gibi hissediyorm
Insallah hamilesindir gerek kalnaz baslamanamerhaba bende adetten sonra soğun suyuna başlıcam kasım 2 de olmam lazım.ama bende 4 cm miyom varmışrahmin arkasında.inşallah soğan suyu iyi gelir.bebek olmasını engellermiş
Ikinciyi istedikten kac yil sonra oldu herhangi bir kur uyguladinmi kendiligindenmi oldulütfen stres yapmayın, stres hamilelikte en büyük engel. ben de hiçbir sorun yoktu, bir tane de çocuğum da vardı iki yıl ikinciyi bekledim. aşılamalar, takipler sonuçsuz kaldı. doktorum; "sen çok stres yapıyorsun o yüzden olmuyor" dedi. ondan sonra daha rahat oldum, kafaya fazla takmadım kısa süre sonra hamile olduğumu öğrendim. bebeğim on aylık oldu
inşallah hislerin doğru çıkar. insan hissediyor. ben de geçen yıl kanamam oldu herhalde adet oldum diye düşünmüştüm ama içimden test yapmak geçti ve hislerim doğru çıkmış hamileydim, yerleşme kanamasıymış yaşadığım da.Zaten bu sefer üzülmek gelmiyo icimden sanki bebegm var gibi hissediyorm
Ikinciyi istedikten kac yil sonra oldu herhangi bir kur uyguladinmi kendiligindenmi oldu
inşallah hamilesindir.Hanimlar ben bisey söylemek istiyorm ben gecen ay bir hafta adet gördm adetn bitti sonraki gün köy ebesine gittim benm karnimda kasik bölgemde findik büyüklügünde sislikler oldugunu söyledi ovalayarak yok etti ve sardi o gece esimle birlikte olduk iki gün sonra ben tekrar sanki iki aydr adet olmamisim gibi bes gün kanamam oldu bittikten sonra düzenli bir sekilde iliskiye girdm bu ay cok ümitliym 3 gün gevcikme var goguslerimde sisti insallah hamis olurm bu ebeye gidenlern cogu gebe kaliyomus paylasmak istedm
Butun kurleri yapmisin.bende sirayla yapmayi dusunuyorum.bende bu ay asilama yaptirdim ama tutmadi yasimda 36.sogan suyuna basladim bir dahaki ayda sogan kuru yapayim diyom sonraki 2 ay incirle havuc kuru sonraki 2 ayda bal corekotu yapayim diyom.sence nasil olur.siralamam iyimi.esimde keciboynuzu pekmezi yiyoriki yıl sonra oldu, ikimizde de bir sorun yoktu.yumurta takibi ve aşılama tedavisi yaptırdım ama sonuç negatifti. internetiteki birçok kürü (soğan kürü, incir kürü, yakı, süt maydonoz buharı, aslanpençesi civanperçemiçörek otu,hayıt tohumu vs.) denedim. hamile kaldığım ay çörek otu+tarçın+bal kürünü, ovulasyon testini ve civanperçemi ekstratını kullanmıştım. Ayrıca eşime de üç ay keçiboynuzu çayı içirdim. her ay yapılan tahlillerde eşimin değerleri yükseldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?