Nasil gidiyor kizlarr. Bnm bugun yarin adet gunum. Insallah olmamda hayirli haber alirim :)
Adetinin kacinci gunundesinKizlar klomen ve catlatma ignesi kullabiyorum. Sogan kuru yapsam olur mu
ben de kist falan yok. Cevap verirsenz sevinirm
Adetinin kacinci gunundesin
Gec kalmisin 7.ci gunu basliynsu anda 14.gunumdeyim. Sanirim gec kaldim. Eger adet olursam ne zaman baslamaliym
Kizlar insallah bu ay ilk defa sogan suyu kurune basluyacagim benin gibi baskuyacaklar gelin beraber olalim birbirimize destek olalim
Adetin 7. Gunu başlanırmutlu ubaşlanırost: 38094061 .!.:benide bilgilendirrimisiniz ben de bu ay başlamak istiyorum da :)
çok teşekkür ederimAdetin 7. Gunu başlanır
sabah aksam 2 bardak kaynayan suya bir orta boy sogan kabuklari soyulup dorde bolunup 5 dk kaynatilir
iliyinca ac karnina icilir. 15 gun devam edilir
ne işe yarıo bu soğan kürü
Egenunannesi cok guzel anlatmisbenide bilgilendirrimisiniz ben de bu ay başlamak istiyorum da :)
Valla oyle diyorlar bende bebek icin ictim daha simdilik birsey yok.Allahim hayirlisini versinbu sogan kürü benim anladığım akdarıyla kistleri ıltihabı falan temizliyor ve hamile kalman kolaylaşıyor .Sanırım böyle bişey :/
Valla oyle diyorlar bende bebek icin ictim daha simdilik birsey yok.Allahim hayirlisini versin
Ilk ay 12 gun ictim ikinci ay 7 gunaaa ne kadar denedin 15 gün mü içtin öyle yazmışlar sonra olmazsa bi daha başladın mı?
benimde 13 ü regl günüm bu ay bende başlıyım bakıyım Allah hakkımızda hayırlısını versinIlk ay 12 gun ictim ikinci ay 7 gun
Basla faydasini gorursun insallahbenimde 13 ü regl günüm bu ay bende başlıyım bakıyım Allah hakkımızda hayırlısını versin
çok teşekkür ederim
peki adet başladığı andan itibaren 7 gün saycam değilmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?