soğan suyuna baslayacaklar gelin beraber basliyalim

bende de yüksekte sınırları bir aşar bir sınırda kalır o süt hormonu son ne halde bilmiyorum.

Sogan suyndan bi bklentm klmadı kmsenin umudnu krmk istmem ama ben cok umtlnmştm kür btti günm geçmedi hala adet olmadm hamle de diilm maalesef:-(

Canim kelime i tevhid hatmini nasil yaptin

KUSURA BAKMA CANIM!İNTERNETİMDE PROBLEM OLDUĞU İÇİN YENİ AÇTIM SAYFAMI.HERHANGİ BİŞEY YAPMANA GEREK YOK NİYET ET,BEN ÖNCE TÖVBE İSTİĞFAR İLE BAŞLADIM BİRKERE OKUDUM,SONRA NİYET ETTİM BEBEK İÇİN VE ''LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDEN RASULALLAH'' 70000 KERE OKUDUK İSTERSEN BİRKAÇKİŞİ DE YARDIM EDEBİLİR BEN ANNEM VE ANNEANNEMLE OKUDUM ONLAR YARDIM ETTİ.BUNUN YANINDA SOĞAN KÜRÜDE UYGULADIM.O AY HAMİLE KALDIM.RABBİM HEPİMİZE NASİP ETSİN İNŞALLAH.HAYIRLISIYLA BEBİŞLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALALIM.

Allah razi olsun

Allah razi olsun

sendende razı olsun inşallah benim karnımda öldü,ama biliyorum rabbim bize yine o sevinçli haberi aldıracak allahın izniyle,ben tekrar başladım kelimei tevhit hatmine kendiminkini çabuk bitirirsem seninkinede yardımcı olurum.ii akşamlar

Cok sagolasin.senden bi ses cikmayinca ben basladim kafama gore.ama ben sadece la ilahe illallah diyorum

Kizlar insallah bu ay ilk defa sogan suyu kurune basluyacagim benin gibi baskuyacaklar gelin beraber olalim birbirimize destek olalim
Canm sogan kurune ne baslsfinz adetten hemen snrs mi sogani kaynatip suyunu mu iciyosuz ne ise yariyor pe

Sogan kurunu tam olarak bana tarif edebilir misinz canlarr

Adetin 7. Günü başlanır ogken ve aksam yemeklerden once 1,5 bardak kaynayan duya bi orta boy sogan kabugu soyulup 4 e bolunur suya atulir 5 dk kaynatilir ılık olarak 15 gun icilir. Miyoma kiste pkoya adet duzensizligine iyi geliyormus.

KIZLAR MERHABA BENDE DE PKO VAR.GLİFOR VE FOLİK KULLANIYORUM TEDAVİ AŞAMASINDAYIM AMA YİNE DE BİR UMUT DİYE SOĞAN SUYUNA BAŞLADIM.GİTTİĞİM KLİNİKTE BİRİYLE KONUŞTUM YAPMIŞ VE FAYDASINI GÖRMÜŞ.DUYUNCA BENDE BAŞLADIM.BUGÜN 5.GUNUM.HAFTAYA KONTROLE GİDİCEM BAKALIM BİR GELİŞME VARMI.EĞER VARSA SİZEDE YAZAR BİLGİ VERİRİM.....

Kizlar şoktayim bugun adetimin 13cu gunu ve sabah kanamam oldu.gecen ay 12 gun icmistim sogan suyunu sabah aksam.bu ay adete on gun kala icmem gerekiyordu ben yine adetin 7.ci gunu icmeye basladim ama sadece sabahlari iciyorum.bugun 7.ci gunu ictim.ne oldu anlamadim 10gun icmeyi dusunuyordum tamamlasammi bilemedim.devami gelecekmi bakalim.namazlarimi kilabilirmiyim sizce

bende bugün adet oldum soğan kürüne başladım erken uygulucam hayırlısı artık.

İyi aksamlar kizlar.. Yarin mens imin 7. Günü sabahdan soğan suyuna basliyacagim insallaaahhhh... İnsallah faydasini görebiliriz-m-...

Tsk ederm ben 16 eylulde dusuk yaptm hemen kurtaj oldum.ve doktorum 1 ay korun sonra yine dedi bu ay hamileydim hersey normaldi ayin 21 inde gel keseyi gorcez dedi gittim ve kese gorunmedi beta hcg yapildi 48 e dusmustu

slm canım 2.kez düşük yaşadıysan kan pıhtılaşmasına baktır derim acil

sabahleyin soğan suyu mu hazırladım ılıyınca içtim. ama midem fena bulandı aç karına içmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…