soğan suyuna baslayacaklar gelin beraber basliyalim

şimdi bende tekrar istiyorum bugün adet oldum kürtajdan sonra ilk adetim hemen başlıcam soğan kürüne yine .
Bende dun adet oldum.4 gun gecikmeyle oldu.ama 6 gun lekelenmeden sonra oldu.sogan suyunun ikinci ayini icecemya adete on gun kala yedi gun icmek gerekiyormus ben yine adetin 7.ci gunu iceyim diyorum adetin son gunleri hamile kalirsam dusururum diye korkuyorum.

şimdi bende tekrar istiyorum bugün adet oldum kürtajdan sonra ilk adetim hemen başlıcam soğan kürüne yine .
Sen kac yildir cocuk istiyorsun bu ilk gebeliginmiydi esinde sorun varmi birde sende pihtilasma sorunu varmi biliyormusun

Kelime i tevhit hatmini nasil yapacam anlatabilirmisin

cok sagol canım bugun baslıyorum :)

Ben de başlasam mı bilmiyorum gerçekten işe yarar mı acaba

Merhaba arkadaslarr. Bende geldimm:) 13 gun ictim bunu daha da yapasim yok valla cook kararsizim iki gun daha icme konusunda. Esim cok sinirimi bozuyo evi pis kokutuyormuss biz onu bide iciyoruz yani derdi bunlari aliyo benim bugun sari cirkin bi akintim oldu iyiye isaret sanirim bu:) uc yumurta takibi klomen igne birde asilama oldum gecen ay bide bunu deniyim dedimmRabbim emeklerimizi bosa cikarmasin.

Insallah hamilesindir.bende gecen ay asilama oldum tutmadi bu ay sogan suyu ictim adetim simdi bu ay da en az bu yedi gun daha icecem.bende 12 gun icmistim

Merhabalr aranza yeni katldm 1 yıllk ewliyim pkoluyum yaklaşk 6 aydr kornmuyorz ama olmuyo ilaç kullnmadgm sürecw adet olmuyodm doktorm 2 ay klmen kulland8 snra zor bi hasta oldgmu söledi ilaç yazdı we sogan suyu dene bi dedi bnde başladm ama ilaçları kullnmyorm 9 gndür sogan suyu içyorm ama herhangi bi akntım falan yok olmadı aksne akntlarm hiç yok deneck kdar azaldı ilk 2 gün kasklarmda şişlk agrı hssettm ama artk o da yok faydası oluyomu olmuyo mu blmyorm ne ypmam grektgnide blmyorm..

Insallah tatlim hepimiz hamileyizdir. Benim basimin belasi pcos. Ben bu ay birazda temizlensin diye ictim ama bakalim ya nasip :)

Bu sogan suyunu içenler ne zman hamle kaldlar acaba ben adetmn 9.günü başladm inşALLAH faydası olur faydası olup olmadgnı nasl anlarz acaba?

Canim ne ilaci yazdi peki

Bu sogan suyunu içenler ne zman hamle kaldlar acaba ben adetmn 9.günü başladm inşALLAH faydası olur faydası olup olmadgnı nasl anlarz acaba?
Canim iltihabin varsa akinti gibi bisey oluyomus. Ama cogu kisi adeti ile icinin temizlendigindende bahsetmis. Umarim sendede ise yarar.

Duphaston faln werdi snrada bana kalrsa acelen yoksa kendi halne brak dedi bi 6 ay kdar dogal yollrdan gebelk olmzsa başlarz tedawye dedi snrada sogan suyunu bi denesene dedi bende denedm bttkten snra incr kürne başlcam ama ne zaman başlcagmı blmyorm?

Bnde hiç akntı falan olmadı aksne önce daha fazlaydı şmdi yok deneck kdar az ndeyse acaaba etkili olmadımı.

Bnde hiç akntı falan olmadı aksne önce daha fazlaydı şmdi yok deneck kdar az ndeyse acaaba etkili olmadımı.

Ic canim o kadar kimyasallari yerlestiriyoruz vucuda bide dogal seyleri deneyelim zarari olmaz. Bn gecen ay incir kuru yaptim tembel yumurtalar caliskanlasti bu ayda sogani deniyim dedim bakalim nolucak. Hayirli haberler ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…