Benimde erken geldi lekem 2 gun onceden.belim agriyor adet olacam galiba.erken olmamizin nedeni sogan suyundan olabilirKizlar 10 gün yaptim sofan kurunu midem agridigi için biraktim 2 gündür acuk pembe arada kahve gibi lekeler geliyor adetin Şali yada çarşamba neden acaba
Bence ya ilac ic yada sogan suyukızlar soğan kürüne bende başlamak istiyorum.. adet söktürücüye dün başladım.. sizler nasıl kullanıyor uyguluyorsunuz bu soğan kürünü.. teşekkürler
Bence ya ilac ic yada sogan suyu
Olur o zaman adetin 7.ci gunu basliyon sabah aksam yemeklerden 15 dk once iciyon 15 gun icecenilacımı kullanıp, adet gördükten sonra başlamayı düşünüyorum soğan suyuna. ikisini aynı anda kullanmaya cesaret edemem zaten.
Olur o zaman adetin 7.ci gunu basliyon sabah aksam yemeklerden 15 dk once iciyon 15 gun icecen
Ben bi sey katmadim rahatlikla ictimhımmm.. kaynatıp ılıyınca içeceğim değil mi.. içerisine bal veya limon sıkılabiliyor mu ?sen nasıl içiyorsun
teşekkür ederim. kilo problemin var mı seninBen bi sey katmadim rahatlikla ictim
Yok canim ben cocuk icin iciyom gecen ay klomen kullanmistim belki kist yapmistir diye ictim.bir dahaki ayda bi on gun daha icmeyi dusunuyom insallahteşekkür ederim. kilo problemin var mı senin
anladım canım, bizde bebek istiyoruz.ama benim fazla kilolarım var. zayıflamam gerekli yani.. teşekkür ederim sana.. dilerim en kısa zamanda mutlu haberi alırsın. Rabbim kimsenin emeklerini boşa çevirmesinYok canim ben cocuk icin iciyom gecen ay klomen kullanmistim belki kist yapmistir diye ictim.bir dahaki ayda bi on gun daha icmeyi dusunuyom insallah
Amin canim.kilonu kafaya takma.tmm vermeye calis ama ne kilolular hamile kaliyor Allahim hayirli olani versinanladım canım, bizde bebek istiyoruz.ama benim fazla kilolarım var. zayıflamam gerekli yani.. teşekkür ederim sana.. dilerim en kısa zamanda mutlu haberi alırsın. Rabbim kimsenin emeklerini boşa çevirmesin
Amin canim.kilonu kafaya takma.tmm vermeye calis ama ne kilolular hamile kaliyor Allahim hayirli olani versin
Bende cok istahliyim kendimi zor durduruyorumaamin! takıyorum vallahi ama iştahım çok açık yemek yemek istiyorum hep
Canim normalde 28 29 oluyor bakalim ne olacak gogusler bi kaç aydir göğüs agrim yoktu bu ay hafif var ama veklentim yok bence soğan suyu yaptiBende 12 gun ictim benimde sali gunu kac gunde bi adet oluyon.hamile olabilursin baska belirtin varmi
Bugun benimde lekem gelmeye basladi once pembe sonra kahve.daha 2 gun var.eger devami gelmezde adet olmazsak hamile olabiliriz.yerlesme kanamasi olabilirCanim normalde 28 29 oluyor bakalim ne olacak gogusler bi kaç aydir göğüs agrim yoktu bu ay hafif var ama veklentim yok bence soğan suyu yapti
7GunKizlar bisey sorucam ben soğan kurunu 15 gun kullandim bugün bitti simdi beklicem ya adet olucaz ya hamile eğer adet olursak 2.küre diğer adete 10 gün kala baslicaz 5 gün kullanicaz toplamda kaç gün kullanicaktik unuttumda :-D
Oyle değil canim toplamda kaç gün 45 gunmu 50 mi sürekli yapilmicak ya bu 15 gün bitince incir kurunude baslicamda acaba ara verdiğim zamnmi yoksa soğan kuru tamamen bitincemi basliyim bilemedim[/QUOTE]TE="blgsdr, post: 37705822, member: 618255"]7Gun
Leken devam ediyormu benim dun basladi bugunde var pembe renkte bakalim adet olacakmiyiz ama ben gebelikten suphelenemiyom hic belirtim yokCanim normalde 28 29 oluyor bakalim ne olacak gogusler bi kaç aydir göğüs agrim yoktu bu ay hafif var ama veklentim yok bence soğan suyu yapti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?