Hiçmi görmüyorsunuzÇok saol canım, inşallah artık kurtulurum. Adet görenlere özeniyorum resmen
Hiçmi görmüyorsunuz
Ozaman kesinlikle 3ay yapın bunu ,arada civanperçemi de yapın ..iyi gelecektırDoğum kontrol hapıyla oluyorum ancak, bırakınca en fazla 2 ay oluyor sonra yine olmuyor 5 ay filan.
Ozaman kesinlikle 3ay yapın bunu ,arada civanperçemi de yapın ..iyi gelecektır
Canım soğan kürünü sen bi 3ay yap hergün sabah akşam aç karnına ..civanperçemi nide haftada 2kere yap ,Allah'ın izni ile olur avdetlerin düzenliCivanperçemini duymamıştım, o nasıl yapılıyor ve soğan kürüyle birlikte mi yapılması gerek?
Allah şifa versin.bende şu kolmen falan kullanmaya başladıktan sonra adetim allakbullak oldu yaa günü sürekli değişiyor.eylülden beridir kist le uğraşıyorum.yine adet olmadım bugünlerde olmam lazımdı yine kist oldu sanırımDoğum kontrol hapıyla oluyorum ancak, bırakınca en fazla 2 ay oluyor sonra yine olmuyor 5 ay filan.
Klomeni kac ay once kullandinAllah şifa versin.bende şu kolmen falan kullanmaya başladıktan sonra adetim allakbullak oldu yaa günü sürekli değişiyor.eylülden beridir kist le uğraşıyorum.yine adet olmadım bugünlerde olmam lazımdı yine kist oldu sanırım
klomeni eylülde ve ekimde kullandım.ekimde aşılamam yapıldı ama tutmadı.Klomeni kac ay once kullandin
Bende gecen ay kullandim adetimi zamaninda oldum.yumurtam sag tarafta buyumustu.catlatma igneside yapilmistim.gecen ay sag kasigimda hafif agrilarim olmustu bu ayda oldu.hadi gecen ayi anladimda bu ayi anlamadim.36 yasimdayim klomeni kullanana kadar kasik agrisi nedir bilmiyordum.sence kist olmusmudur.Allah şifa versin.bende şu kolmen falan kullanmaya başladıktan sonra adetim allakbullak oldu yaa günü sürekli değişiyor.eylülden beridir kist le uğraşıyorum.yine adet olmadım bugünlerde olmam lazımdı yine kist oldu sanırım
Ekimde bende asilama oldumklomeni eylülde ve ekimde kullandım.ekimde aşılamam yapıldı ama tutmadı.
Valla adet olmadan baslaniyormu bilmiyorum.adetini bekleyip bittikten sonra baslasaydin ya hamileysen.ben bile adetim bitince test yaptim oyle ictim belki hamileyimdir diye emin olayim dedim ne olur ne olmaz dedim
Testini yap sogan suyunuda 15 gune tamamla eger adet olursan tamamla kesmehaklısınız.. bekledim regl olayım diye hala tık yok.. beklemeden soğan kürüne başladım.. yine tık yok :) normal bir durum değil ama doktorda kist var tedavisi şimdilik doğum kontrol hapı deyince en iyisi soğan kürüdür deyip başladım artık.. yine bi test yapcam bugün veya yarın.. hamile olacağımı sanmıyorum yine de dediğiniz gibi ya hamileysem ... :)
Testini yap sogan suyunuda 15 gune tamamla eger adet olursan tamamla kesme
AmiiiiiiinnnnnnnÇok teşekkür ederim :) Allah isteyene bebiş, Hastalıklarla ugraşanlara şifa versin...
Canım so ğan kürünü sen bi 3ay yap hergün sabah akşam aç karnına ..civanperçemi nide haftada 2kere yap ,Allah'ın izni ile olur avdetlerin düzenli
canım aşıulama oldun madem bişey içme aşılama sonucunu bekle seninde ilk çocuğun mu.Ekimde bende asilama oldum
Oooo asilamam ekim ayindaydi tutmadicanım aşıulama oldun madem bişey içme aşılama sonucunu bekle seninde ilk çocuğun mu.
Bende 12 gun ictim benimde sali gunu kac gunde bi adet oluyon.hamile olabilursin baska belirtin varmiKizlar 10 gün yaptim sofan kurunu midem agridigi için biraktim 2 gündür acuk pembe arada kahve gibi lekeler geliyor adetin Şali yada çarşamba neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?