Ayy bizimle de paylaş sonucunu annesiiiiçok teşekkür ederimmm nişallahhh ayağımı sürtmüş olurum birer birer güzel haberler gelir yarın kan vericemm
Ahh canım benim Senin nasibinde varmış ki Allah çıkardı karşına, ne güzel Yarabbim herşeyi sağlıkla olsun inşallahDarısı bizlere kürü yaptığın ay mıydı bu ay kuzum
Canım inşallah sağlıklı gebelik olur.Seninle her şeyimiz aynı.benimde bat 5 Aralık soğan kürünü bu ay yaptım.İlk gebeliğim olacak ama gebe değilim belirtim hiç yok.Sen de varmıydı belirti?
çokda olmadı kendimi tanımak amaçlı hep gün gün not aldım bu ay aslında ( hamilemiyim bilmiyorum ama ) :)
ilk defa ayın 20 sinde bir damla kanla yogun kıvamlı akıntım geldi yumurtlama günümdü sanırım
sonrasında 4 5 gün kasık sancısı çektim uzun süre yumurtlama sürecünde
sonra idrar yaparken batma ve kokusunda değişiklik oldu yazmıştım zaten bide afedersin idrarımın üstü köpük köpük parçalı gibi
3 gündr geçmek bilmeyen baş ağrım var hamilelik belirtisimi bilmiyorum
bide hani idrarın gelir tutarsın ya artık onu yapamadım eve gelirken birkaç kez geldi asansöre bindiğim an geldi yukarı çıkana kadar tutamadım kaçtı yani birkaç kez
başkada yok hani
ya dua edinnnn bebeğimmm nihayet gelmiş olsun benimde dualarımmmm heppp sizinle
cennetkokulumm BilgeUfuk kuzular hoşgeldiniz :) Çılgın kızım benim duramadın denedin demi şırıngayı :) O kadar denedin madem inşallah tutsun o zaman
kuzum büyük ihtimalle bebişin gelmiş zaten inşallah annesine sıkıca tutunur sağlıcakla yerleşir. Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağına aldığın günleri de göstersin sana.Yarında inşallah kan tahlilinde de çıkınca daha emin olursun ama test bariz ben varım diyor
Ay inşallah meleğin seninledir canım.dualarımız hep bir.Belirtiler baya yoğun.Heyecanla bekliyoruz kan sonucunuçokda olmadı kendimi tanımak amaçlı hep gün gün not aldım bu ay aslında ( hamilemiyim bilmiyorum ama ) :)
ilk defa ayın 20 sinde bir damla kanla yogun kıvamlı akıntım geldi yumurtlama günümdü sanırım
sonrasında 4 5 gün kasık sancısı çektim uzun süre yumurtlama sürecünde
sonra idrar yaparken batma ve kokusunda değişiklik oldu yazmıştım zaten bide afedersin idrarımın üstü köpük köpük parçalı gibi
3 gündr geçmek bilmeyen baş ağrım var hamilelik belirtisimi bilmiyorum
bide hani idrarın gelir tutarsın ya artık onu yapamadım eve gelirken birkaç kez geldi asansöre bindiğim an geldi yukarı çıkana kadar tutamadım kaçtı yani birkaç kez
başkada yok hani
ya dua edinnnn bebeğimmm nihayet gelmiş olsun benimde dualarımmmm heppp sizinle
Ay inşallah meleğin seninledir canım.dualarımız hep bir.Belirtiler baya yoğun.Heyecanla bekliyoruz kan sonucunu
yaa nasil yaptin:)Ivit denedim 1 defa sadece bakalım hiç umudum yok ama bu ay. Belirti de aramak istemiyorum ama çıkıyor biryerlerden birseyler
Ayyy handee bildiginn sen hamilesin canım baya 2. Cizgi çıkmış Allah tamamina erdirsin canım ben zaten suphelenmistim senden :) saglikla kucağına al insallahKızlar bu gün yine aptım ama bende Arada çıkıyor böyle çizgi o yüzden batı bekliyim diyorum
Ben de doktora gittim klasik iste klomen ve inofolic kombi verdi 10. Günü iliski 12. Günü gel dedi icimde bi mutsuzluk var
Ayyy handee bildiginn sen hamilesin canım baya 2. Cizgi çıkmış Allah tamamina erdirsin canım ben zaten suphelenmistim senden :) saglikla kucağına al insallah
Ben de doktora gittim klasik iste klomen ve inofolic kombi verdi 10. Günü iliski 12. Günü gel dedi icimde bi mutsuzluk var
Amaaa bu baya bayaaaa belirgin kiiiKızlar bu gün yine yaptım ama bende Arada çıkıyor böyle çizgi o yüzden batı bekliyim diyorum
Insallah ablam insallah. Hepimizin kalbindeki dualar bu ay kabul olsun inşallahKuzum hadi hayırlısı bakalım. Aynen belirtilere takılmadan bekle zamanını bakalım inşallah gelir bu ay
Yaa ederiz tabi etmezmiyiz böylesine güzel bir haber için. Inşallah vardır allahım insallahhdünki testim negatifti bu gün yaptım böyle çıktı iinşallah tutunmuştur ilk gebeliğim olacak inşallah vardır kızlar dua edin neolur
ilk çatlatma mı olacak bu?off ya benimde battan sonraki 3.günü gitmem lazım ve çatlatma yapılacak kist gittiyse .Hiç istek yok ben de cidden.Eşimin iş sıkıntısı ban da sardı.Bana diyo ki bu stresle çocugumuz olmaz tüp bebek mi yaptırsak ikiz olur belki .7 aylık evli insan tüp yaptırır mı yahuBen de doktora gittim klasik iste klomen ve inofolic kombi verdi 10. Günü iliski 12. Günü gel dedi icimde bi mutsuzluk var