Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım inşallah sağlıklı gebelik olur.Seninle her şeyimiz aynı.benimde bat 5 Aralık soğan kürünü bu ay yaptım.İlk gebeliğim olacak ama gebe değilim belirtim hiç yok.Sen de varmıydı belirti?

çokda olmadı kendimi tanımak amaçlı hep gün gün not aldım bu ay aslında ( hamilemiyim bilmiyorum ama ) :)

ilk defa ayın 20 sinde bir damla kanla yogun kıvamlı akıntım geldi yumurtlama günümdü sanırım
sonrasında 4 5 gün kasık sancısı çektim uzun süre yumurtlama sürecünde
sonra idrar yaparken batma ve kokusunda değişiklik oldu yazmıştım zaten bide afedersin idrarımın üstü köpük köpük parçalı gibi
3 gündr geçmek bilmeyen baş ağrım var hamilelik belirtisimi bilmiyorum

bide hani idrarın gelir tutarsın ya artık onu yapamadım eve gelirken birkaç kez geldi asansöre bindiğim an geldi yukarı çıkana kadar tutamadım kaçtı yani birkaç kez
başkada yok hani

ya dua edinnnn bebeğimmm nihayet gelmiş olsun benimde dualarımmmm heppp sizinle

kuzum büyük ihtimalle bebişin gelmiş zaten inşallah annesine sıkıca tutunur sağlıcakla yerleşir. Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağına aldığın günleri de göstersin sana.Yarında inşallah kan tahlilinde de çıkınca daha emin olursun ama test bariz ben varım diyor

allah razı olsunnn çok sağolun hepiniz insan inanamıyoooo yaaa şaka gibi

Ay inşallah meleğin seninledir canım.dualarımız hep bir.Belirtiler baya yoğun.Heyecanla bekliyoruz kan sonucunu

Ben de doktora gittim klasik iste klomen ve inofolic kombi verdi 10. Günü iliski 12. Günü gel dedi icimde bi mutsuzluk var

adettendir canım o mutsuzluk hiç canını sıkma. bu ayda böyle dene bakalım bakarsın vakti zamanı bu aydır olumlu düşün sen herşeyde bir hayır vardır.

Ben de doktora gittim klasik iste klomen ve inofolic kombi verdi 10. Günü iliski 12. Günü gel dedi icimde bi mutsuzluk var

yaaa öyle düşünme hevesle başla bide aya rahat gir ben öyle yapmıştım olmadı birdaha ki ay modunda ol bence düzenli ilişki sırrı sen şimdiden başla birdaha ki adete kadar

ilk çatlatma mı olacak bu?off ya benimde battan sonraki 3.günü gitmem lazım ve çatlatma yapılacak kist gittiyse .Hiç istek yok ben de cidden.Eşimin iş sıkıntısı ban da sardı.Bana diyo ki bu stresle çocugumuz olmaz tüp bebek mi yaptırsak ikiz olur belki .7 aylık evli insan tüp yaptırır mı yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…