Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaaa zor oldu mu :) ben de merakla bekliyorum senden hbrleri valla.Hiç belli olmaz belki bu bir fırsattır
Hiç zor olmadi valla ben hemen bardaktan çektim şırıngaya gerisini eşim halletti 15 dk kadar kalçamin altına yastıkla battaniyeyi koymuştum öyle bekledim. Sonra battaniye yi çektim yastı kalçanın altında öyle uyumuşum
Valla bilmiyorum canisi ben çok umutlu diilim zaten tahminimce tifondaki ovu ye göre 2 gün sonrasında yapmıştım. Ama tabi yine de belli olmaz bakalım hayırlısını versin rabbim

Kızlar bu gün yine yaptım ama bende Arada çıkıyor böyle çizgi o yüzden batı bekliyim diyorum

Eklentiler

• C142E7AC-767E-4E14-A59C-D703FE472920.jpeg
    71,1 KB · Görüntüleme: 60
Amin canım inşallah .

Hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah herşey yoluna girer bian önce. Bebeğinizde hayırlı zamanda sağlıcakla gelir

Canım benim kafam karıştı yanlış mı anladım ben sen adet oldun sandım ama sanırım test yaptım negatif çıktı demişsin.
Ama bu testte bariz hamile görünüyorsun

dünki testim negatifti bu gün yaptım böyle çıktı iinşallah tutunmuştur ilk gebeliğim olacak inşallah vardır kızlar dua edin neolur

Kuzum o yani fotoğrafta bile baya belirgin ki senin elinde gördüğün test çok daha nettir, Valla hayırlı uğurlu olsun canım çok çok sevindim ilk güzel haberimiz senden Maşallah 41 kere , valla ben bu kadar net çizgi görsem duramazdım :) ayy hadi sağlıkla tutunsun, sağlıkla gelsin inşallah topiğimizin ilk bebişi

çok teşekkür ederimmm nişallahhh ayağımı sürtmüş olurum birer birer güzel haberler gelir yarın kan vericemm

ama varsa kesinlikle soğan küründen iyiki çıktı karşıma topiğin iyikiiii rabbim herkesin gönlüne göre versinnnn duacınımmmm resmen
Ahh canım benim Senin nasibinde varmış ki Allah çıkardı karşına, ne güzel Yarabbim herşeyi sağlıkla olsun inşallah Darısı bizlere kürü yaptığın ay mıydı bu ay kuzum

ama varsa kesinlikle soğan küründen iyiki çıktı karşıma topiğin iyikiiii rabbim herkesin gönlüne göre versinnnn duacınımmmm resmen
Canım inşallah sağlıklı gebelik olur.Seninle her şeyimiz aynı.benimde bat 5 Aralık soğan kürünü bu ay yaptım.İlk gebeliğim olacak ama gebe değilim belirtim hiç yok.Sen de varmıydı belirti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…