Hiç zor olmadi valla ben hemen bardaktan çektim şırıngaya gerisini eşim halletti 15 dk kadar kalçamin altına yastıkla battaniyeyi koymuştum öyle bekledim. Sonra battaniye yi çektim yastı kalçanın altında öyle uyumuşumYaaaa zor oldu mu :) ben de merakla bekliyorum senden hbrleri valla.Hiç belli olmaz belki bu bir fırsattır
Amin canım inşallah .Hiç zor olmadi valla ben hemen bardaktan çektim şırıngaya gerisini eşim halletti 15 dk kadar kalçamin altına yastıkla battaniyeyi koymuştum öyle bekledim. Sonra battaniye yi çektim yastı kalçanın altında öyle uyumuşum
Valla bilmiyorum canisi ben çok umutlu diilim zaten tahminimce tifondaki ovu ye göre 2 gün sonrasında yapmıştım. Ama tabi yine de belli olmaz bakalım hayırlısını versin rabbim
Nasıl yanlışlık olabilir yahu :)Bariz gebesin işteKızlar bu gün yine yaptım ama bende Arada çıkıyor böyle çizgi o yüzden batı bekliyim diyorum
ISTANBULLUGELINN @chemistim , Kızlar günaydın canınız sagolsun .pes etmek yok Ama içimizdeki umudu ayakta tutmak zorundayız. Benim bat a son 2 zaten belirtim olmaz pek,sadece mide bulantısı olur ilk gün o yüzden adeti bekliyorum. Ama artık zor olur gibi eşim dün itibariyle iş ortağı olduğu kişiyle yolları ayırdı ve şu an iş stresinden ölmek üzere, ee ben desen onu öyle görünce strese giriyorum.Bizim işler yoluna girene kadar maalesef bebiş beklemiyorum bu stresle zaten olmaz.
Ivit denedim 1 defa sadece bakalım hiç umudum yok ama bu ay. Belirti de aramak istemiyorum ama çıkıyor biryerlerden birseyler
Kızlar bu gün yine yaptım ama bende Arada çıkıyor böyle çizgi o yüzden batı bekliyim diyorum
Tamam o zaman paniğe gerek yok şuan için :)5 aralık canımmm
evet canım , her sağlıklı kadının bile 6 ayda bir yapmasını öneriyor Saraçoğlu2. kürü 6 ay sonramı yapmalıyım acaba?
Nasıl yanlışlık olabilir yahu :)Bariz gebesin işte
Canım benim kafam karıştı yanlış mı anladım ben sen adet oldun sandım ama sanırım test yaptım negatif çıktı demişsin.
Ama bu testte bariz hamile görünüyorsun
Kuzum o yani fotoğrafta bile baya belirgin ki senin elinde gördüğün test çok daha nettir, Valla hayırlı uğurlu olsun canım çok çok sevindim ilk güzel haberimiz sendenayyyyyy dimi inanamadım çıkarıp çıkarıppp bakıyorum ofissteeee inanamıyorummm yaaaa kandada çıkar inşallah ya birkere daha silik çıktı 2 gün sonra kana gittim negatifti o yüzden tedirgininm sevinsemmi bilemedimmmm
Kuzum o yani fotoğrafta bile baya belirgin ki senin elinde gördüğün test çok daha nettir, Valla hayırlı uğurlu olsun canım çok çok sevindim ilk güzel haberimiz sendenMaşallah 41 kere , valla ben bu kadar net çizgi görsem duramazdım :) ayy hadi sağlıkla tutunsun, sağlıkla gelsin inşallah topiğimizin ilk bebişi
Ahh canım benim Senin nasibinde varmış ki Allah çıkardı karşına, ne güzel Yarabbim herşeyi sağlıkla olsun inşallahama varsa kesinlikle soğan küründen iyiki çıktı karşıma topiğin iyikiiii rabbim herkesin gönlüne göre versinnnnduacınımmmm resmen
Canım inşallah sağlıklı gebelik olur.Seninle her şeyimiz aynı.benimde bat 5 Aralık soğan kürünü bu ay yaptım.İlk gebeliğim olacak ama gebe değilim belirtim hiç yok.Sen de varmıydı belirti?ama varsa kesinlikle soğan küründen iyiki çıktı karşıma topiğin iyikiiii rabbim herkesin gönlüne göre versinnnnduacınımmmm resmen