Evet ben yaşadım 3 gün gec yumurtam çatladı ve 3 günde gec adet oldum gecikme yapiyor. Bi sonraki ay da 4 5 gun erken yumurtam catladi biraz dengesizlesti sen adet olursan bittikten sonra gun aşırı ilişki yaşa belli olmuyo nezaman catlayacagiMerhabalar. Ben bu ay soğan kürü uyguladım. Enfeksiyon dan şüpheleniyorum bu yüzden yaptım. Akıntı olmadı. Biteli 4 gün oldu. Adetim de 3gün gecikti.41 yaşındayım. Çocuğum yok. Bebek istiyoruz. Belki ona da faydası olur dedim. Adet gecikmesi yaşayan oldu mu bu kürden sonra?
Ben alıştım artık zaten cok umitlenmedigim icin olunca cok üzülmüyorum yapacak bisey yokC chemistim insan ilk çok üzülüyor sonra yine ümitleniyor sanki öteki ay kesin olacakmış gibi, allahtan ümit kesilmez moral bozmak yok kendime de bunu telkin ediyorum hep, bu ay için benim de hiç umudum yok kendimi hazırlıyorum yavaştan, en iyisi bu galiba dert ettikçe(nasıl dert etmeyeceğimi ben de daha keşfedemedim) imtihana dönüşüyor
@aykara2 ben de bu ay bebek için ilk defa denedim enfeksiyona yakalandım, adette ne gibi değişikliklere sebep olacak göreceğiz bakalım:)
Adet oldum kızlar
Ben ptesi doktora gidicem canım doktor 3. Günü gel demişti ilac vereyim daha klomen mi verir bilmiyorumBir sonraki aya umutla başlayalım ama bu sefer yumurta takibi yapmayalım bence çok etkileniyor insan
Ben ptesi doktora gidicem canım doktor 3. Günü gel demişti ilac vereyim daha klomen mi verir bilmiyorum
Canım sende histeroskopi yapıldı mı, biryerde okumuştum bir bayanın 2 defa dış gebelik geçirmiş , en son tüp bebeğe başlamadan önce histeroskopi yapılmış ve polipleri olduğu ortaya çıkmış. Vardır onda da bir hayır canım hislerini dinle kesinlikle. Hayırlısı olsun inşallah doğal yoldan hamiş olursun tez zamandaAmin canım hepimiz inşallah , haklısın doktor laboratuvar çok önemli, benim doktor hazır da kafam karışık, dış gebeliklerimi birgül sarıkamış takip etmişti, tüp bebek konusunda da çok iyi zaten, hatta ikinci dış gebeliğimden sonra temmuzda tüp bebeğe karar vermiştik, tüm testlerim yapıldı tam iğnelere başlayacakken vazgeçtim doğal yolla şansımı denemeye karar verdim, birkaç ay daha olmazsa kürkçü dükkanıma döneceğim artık
Kuzum hayırlısı olsun denemeye devam, moralini bozma desem de ogün insanda ufak bir şok oluyor farkındayım ama sonra geçiyor ister istemez, hayatımızdaki güzelliklere şükredelim ve denemeye devam edelim. Sen doktora kontrol için mi gideceksinAdet oldum kızlar
Merhabalar, test yaptın mı canım hamile olabilir misin, bende adet gecikmedi tam tersine daha erken olmuştum ama adet tarihinde oynamay yapıyor bu bir gerçek, şifa olsun inşallah sağlıklı bebişler gelsin tez zamanda. Yumurtlama gününü takip etmiş miydin o da geç mi oldu ?Merhabalar. Ben bu ay soğan kürü uyguladım. Enfeksiyon dan şüpheleniyorum bu yüzden yaptım. Akıntı olmadı. Biteli 4 gün oldu. Adetim de 3gün gecikti.41 yaşındayım. Çocuğum yok. Bebek istiyoruz. Belki ona da faydası olur dedim. Adet gecikmesi yaşayan oldu mu bu kürden sonra?
2. kürü 6 ay sonramı yapmalıyım acaba?Tabii ki kesinlikle, zaten Saraçoğlu da söylüyor lekelenme vs olursa devam edin çünkü rahim temizleniyor diyor
Merhaba arkadaşlar.Bende 10 cm miyom var.Soğan kürünün 14.günündeyim.3 - 4 gündür beyazımsı bir sıvı geldi rahmimden.Bugünde damla gibi kahverengimsi kan.Hayırdır inşallah.Miyom temizleniyordur inş.
2. kürü 6 ay sonramı yapmalıyım acaba?
Günaydın canım ;Günaydın güzellikler nasılsınız. Yeni ay yeni hafta hepimize mutlu haberler versin inşallah
Bende dün öglen başladı uyuyana kadar sol kasigimda acayip bir ağrı vardı. Bugün hiçbirşey hissetmiyorum. Vee dün göğüs ucu agrım vardı oda geçmiş
Ivit denedim 1 defa sadece bakalım hiç umudum yok ama bu ay. Belirti de aramak istemiyorum ama çıkıyor biryerlerden birseylerGünaydın canım ;
Şırınga yöntemini denedin mi ?
Yaaaa zor oldu mu :) ben de merakla bekliyorum senden hbrleri valla.Hiç belli olmaz belki bu bir fırsattırIvit denedim 1 defa sadece bakalım hiç umudum yok ama bu ay. Belirti de aramak istemiyorum ama çıkıyor biryerlerden birseyler