Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ben yaşadım 3 gün gec yumurtam çatladı ve 3 günde gec adet oldum gecikme yapiyor. Bi sonraki ay da 4 5 gun erken yumurtam catladi biraz dengesizlesti sen adet olursan bittikten sonra gun aşırı ilişki yaşa belli olmuyo nezaman catlayacagi

Ben alıştım artık zaten cok umitlenmedigim icin olunca cok üzülmüyorum yapacak bisey yok

Merhaba arkadaşlar sol yumurtalıkta 6 ml kistim vardı 2017 aralık ayında korunmayı bıraktık ve o ay kimyasal gebelik yaşadım. O günden beri her ay hamile olmayı bekliyor ve hüsran yaşıyorum. Mart ayı gibi düzenli olarak sabah akşam 15 gün soğan kürünü uyguladım, hamile kalamadım ama adetimi inanılmaz düzenlemişti. 28 günde 1 adet olmaya başlamıştım fakat 3 aydır yine düzen bozuldu 30-35-40 güne çıktı.
En son 24 kasımda adet oldum.
1 aralıkta yani dün soğan kürüne başladım.
4 aralıkta ovulasyon testi yapmaya başlıcam
gelişmeleri yazıcam sevgiler..
Bu arada benim 2,5 yaşında bir oğlum var ve hiç uğraşmadan Allah’ın izniyle hamile kalmıştım.. şimdi ise 1 senedir uğraşıyorum olmuyo malesef,,

Canım sende histeroskopi yapıldı mı, biryerde okumuştum bir bayanın 2 defa dış gebelik geçirmiş , en son tüp bebeğe başlamadan önce histeroskopi yapılmış ve polipleri olduğu ortaya çıkmış. Vardır onda da bir hayır canım hislerini dinle kesinlikle. Hayırlısı olsun inşallah doğal yoldan hamiş olursun tez zamanda

Adet oldum kızlar
Kuzum hayırlısı olsun denemeye devam, moralini bozma desem de ogün insanda ufak bir şok oluyor farkındayım ama sonra geçiyor ister istemez, hayatımızdaki güzelliklere şükredelim ve denemeye devam edelim. Sen doktora kontrol için mi gideceksin

Merhabalar, test yaptın mı canım hamile olabilir misin, bende adet gecikmedi tam tersine daha erken olmuştum ama adet tarihinde oynamay yapıyor bu bir gerçek, şifa olsun inşallah sağlıklı bebişler gelsin tez zamanda. Yumurtlama gününü takip etmiş miydin o da geç mi oldu ?

2. kürü 6 ay sonramı yapmalıyım acaba?

Canım öncelikle geçmiş olsun. Senin kürü 4 ay uygulaman gerekiyor. İbrahim Saraçoğlunun sitesinden alıntı yaptım. 3 cm üzeri miyomlarda başarı oranı düşüktür demiş ama yinede denemekte fayda var çünkü başarı sağlamış çok kişi var 4 ay kürü yapmanı tavsiye ederim arkasından bitince de testere dişli aslan pençesi kürü var onu da uygularsan büyük oranda başarı sağlayabilirsin inşallah denemesi sendne şifa Allah tan

Polikistik over, Kist, Miyom ve Polip Şikayetlerine Karşı Soğan Kürü Kullanımı!

Kaynamakta olan 1,5 (250-300 mL) su bardağı klorsuz suyun (içme suyu) içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy 1 kuru Soğan dörde bölüp atınız. Beş dakika kapağı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca süzünüz ve içiniz. Boş mideye günde iki kez içilecektir (öğleden evvel ve öğleden sonra). Her aşamada taze yapılmalıdır.

Uygulama adet (regl) bitiminden 3-7 veya 10 gün sonrasında başlanır ve ilk ay 15 gün diğer aylar 10'ar gün olmak üzere toplamda 4 ay boyunca yapılır ve kür sonlandırılır.

Kür kullanımı desteklemek ve olumlu sonuç alabilmek için 15 günlük soğan kürü ardından testeredişli aslanpençesi bitkisinin günde 2 defa kullanılması gerekmektedir.

Not: 3 cm.'den büyük olan kist ve miyomlar üzerinde başarı oranı düşüktür.

Not: Her defasında taze hazırlanmalıdır. Kullanılacak olan kuru soğan, pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandandır. Özellikle bembeyaz soğan aramaya gerek yoktur. Beyaz, kırmızı ve mor soğan kullanılmamalıdır.

Günaydın güzellikler nasılsınız. Yeni ay yeni hafta hepimize mutlu haberler versin inşallah
Bende dün öglen başladı uyuyana kadar sol kasigimda acayip bir ağrı vardı. Bugün hiçbirşey hissetmiyorum. Vee dün göğüs ucu agrım vardı oda geçmiş

Günaydın canım ;
Şırınga yöntemini denedin mi ?

ISTANBULLUGELINN C chemistim , Kızlar günaydın canınız sagolsun .pes etmek yok Ama içimizdeki umudu ayakta tutmak zorundayız. Benim bat a son 2 zaten belirtim olmaz pek,sadece mide bulantısı olur ilk gün o yüzden adeti bekliyorum. Ama artık zor olur gibi eşim dün itibariyle iş ortağı olduğu kişiyle yolları ayırdı ve şu an iş stresinden ölmek üzere, ee ben desen onu öyle görünce strese giriyorum.Bizim işler yoluna girene kadar maalesef bebiş beklemiyorum bu stresle zaten olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…