Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa ederiz tabi etmezmiyiz böylesine güzel bir haber için. Inşallah vardır allahım insallahh

çok teşekkür ederim allah razı olsun hepinizdennnn o değilde varsa eğer eşimden önce bile sizinle paylaştım insanın sevincini tereddütünü düşünmeden paylaşıcagı insanların olması çok güzel

Aynen öyle hepiniz iyiki varsınız. Bak ne dicem yarın kan verip sonuç alana kadar yine söyleme eşine badenzi abla gibi sende sürpriz yap çok güzel olur. Ama tabiki ilk haberi bize ver. Çok güzel yaa inan çok mutlu oldum

yok söylemicemmm 5 aralık tanışma yıl dönümümüz nasip olursa o zaman söylerim bende kanda belli olursa küçük bebek ayakkabılarından alabilirim bakalım işten fırsat gerçi hamile kalmış olayımda inş kovulsamda sıkıntı yok

o kadar korkuyorum ki ama bıraktım ucunu sevinsemde sevimesm de eğer yoksa zaten üzülücem çok o yüzden bari tanıdı çıkarıyım koyverdim gitti sizce nasıl söylemeliyim güzel fikirlerinize ihtiyacım var

Ben kitap almıştım canım, Allah nasip ederse onu hediye edeceğim. Kitabın adı "Eyvah baba oluyorum"

Ya da olur da Yılbaşına kadar hamile kalırsam, Yılbaşında doğum günüm zaten, pastayla birlikte sürpriz yaparım diye düşünüyorum :) Nasip tabii, hayaller çok güzel de Allah nasip etsin yeter ki :)

Bence de tadını çıkar kuzum. Önünde uzun yer yer heyecan yer yer hamilikle ilgili sıkıntıların streslerin bekleyişlerin dolu olduğu bir serüven var. Şimdi sen yarın kan testini de alsan her adımı attıkça bir sonraki adıma kafa yoracaksın. O yüzden bırak akışına mutluluğunu yaşa. Evlat her şeyden öte hiç bir zaman onu düşünmediği anın olmayacak hamile kalmak bununun için başlangıç. Bu güzel serüvenin her anını doya doya tadını çıkararak yaşamaya bak. İnşallah herşey çok güzel olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…