Valla duramadım ablam yaaa dürttü beni birşeyler hayrlısı artk rabbimdencennetkokulumm BilgeUfuk kuzular hoşgeldiniz :) Çılgın kızım benim duramadın denedin demi şırıngayı :) O kadar denedin madem inşallah tutsun o zaman
Yaa ederiz tabi etmezmiyiz böylesine güzel bir haber için. Inşallah vardır allahım insallahh
İyi kuzum ben de çalışmaca :) İŞyerindeyim yoğunum da ama bakmadan da duramıyorum :)Hoşbulduk kuzum sende hoş geldin nasılsın canım
Aynen öyle hepiniz iyiki varsınız. Bak ne dicem yarın kan verip sonuç alana kadar yine söyleme eşineçok teşekkür ederim allah razı olsun hepinizdennnn o değilde varsa eğer eşimden önce bile sizinle paylaştım insanın sevincini tereddütünü düşünmeden paylaşıcagı insanların olması çok güzel
Buraya girmeden olmuyorİyi kuzum ben de çalışmaca :) İŞyerindeyim yoğunum da ama bakmadan da duramıyorum :)
Kesinlikleeee
Aynen öyle hepiniz iyiki varsınız. Bak ne dicem yarın kan verip sonuç alana kadar yine söyleme eşinebadenzi abla gibi sende sürpriz yap çok güzel olur. Ama tabiki ilk haberi bize ver. Çok güzel yaa inan çok mutlu oldum
S sevim1972 canım ben senin kistlerin olduğunu bilmiyordum o yüzden 6 ay sonra yap diye tavsiye vermiştim amaevet canım , her sağlıklı kadının bile 6 ayda bir yapmasını öneriyor Saraçoğlu
Ben kitap almıştım canım, Allah nasip ederse onu hediye edeceğim. Kitabın adı "Eyvah baba oluyorum"o kadar korkuyorum ki ama bıraktım ucunu sevinsemde sevimesm de eğer yoksa zaten üzülücem çok o yüzden bari tanıdı çıkarıyım koyverdim gitti sizce nasıl söylemeliyim güzel fikirlerinize ihtiyacım var
Ben kitap almıştım canım, Allah nasip ederse onu hediye edeceğim. Kitabın adı "Eyvah baba oluyorum"
Ya da olur da Yılbaşına kadar hamile kalırsam, Yılbaşında doğum günüm zaten, pastayla birlikte sürpriz yaparım diye düşünüyorum :) Nasip tabii, hayaller çok güzel de Allah nasip etsin yeter ki :)
İyi kuzum ben de çalışmaca :) İŞyerindeyim yoğunum da ama bakmadan da duramıyorum :)
Sabah siteyi bi açıyorum mesai bitine kadar. :)biraz iş biraz burası sağolun kızlar iyi ki varsınız.Acayip iyi geliyor.İyi kuzum ben de çalışmaca :) İŞyerindeyim yoğunum da ama bakmadan da duramıyorum :)
o kadar korkuyorum ki ama bıraktım ucunu sevinsemde sevimesm de eğer yoksa zaten üzülücem çok o yüzden bari tanıdı çıkarıyım koyverdim gitti sizce nasıl söylemeliyim güzel fikirlerinize ihtiyacım var
Ayyy kuzum ne güzel sürpriz olur. Çok güzel düşünmüşsün inşallah tez zamanda uygularsın canım dularım seninle ve tüm isteyenlerle.Ben kitap almıştım canım, Allah nasip ederse onu hediye edeceğim. Kitabın adı "Eyvah baba oluyorum"
O zaman sen patik al canım, ben ilkini öyle yapmıştım o da çok güzel olmuştu, hatta biberon da olur bence o da çok datlu :)ya evet o fikir çok iyi ama ben kitabı netten alsam gelene kadar dayanamam :) eğer varsa
d&r da var canım eğer yakın avm falan varsa :) ama dediğim gibi patik ve biberon da çok tatlış olur :)ya evet o fikir çok iyi ama ben kitabı netten alsam gelene kadar dayanamam :) eğer varsa