Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa çok güzel hadi bakım güzel haberler bekliyoruz senden

Ayyy kuzum ne güzel sürpriz olur. Çok güzel düşünmüşsün inşallah tez zamanda uygularsın canım dularım seninle ve tüm isteyenlerle.
sağol canım benim gönlünün güzelliği buraya kadar ulaşıyor merak etme. Kız siz de hamiş olun size de bulurum başka fikirler ayy o bile eğlenceli :) valla @ISTANBULLUGELINNimiz hamiş kaldı ya, sizleri de duyunca kendim kadar seviniyorum inanın. cennetkokulumm sen ne zaman başlıyorsun beybisi çalışmalara :) Hadi bekliyorum bu aya bak benim bata az kaldı a dostlar, bu arada ben ovulasyonu takip etmiyordum ama dün ayıptır söylemesi yatmadan önce tuvalette farkettim akıntıyı, ahaa dedim ya ne güzel denk geldi:) Sonra onu gördüğüm için de ilişkiden sonra belimin altına yastık kodum, o da yetmedi ayaklarımı duvara dayadım öyle bekledim Sonra kendi çapımda jimnastikci edasıyla ellerimle belimi kaldırıp ayaklarımı iyice havaya diktim, yani yapılabilecek herşeyi yaptım sanırım Kocam da gülüyor şekilden şekile girdin yine diye D sabah ta telefondaki uygulamadan bir baktım ki, dün cidden de yumurtlama günümmüş :) Ya nasip bakalım

Oyyy canım benim senin de gönlünün güzelliği buraya yansıyor. Senin enerjin güler yüzün pozitifliğin karşısında bende aynı pozitif enerji veriyorum kuzum. İyi ki varsın kuzum iyi ki açmışsın bu topiği bak ne güzel oldu. ISTANBULLUGELINN ile de ilk hamiş haberimizi de aldık inşallah sağlıcakla da devam eder yeni yeni güzel haberlerle ilerlemeye devam ederiz. Sizlerden güzel haberler geldikçe inan bende kendim gibi mutlu oluyorum canım.

Bende hafta sonu başlarım artık kuzum katılayım aranıza hayırlısıyla. Ama benim bu ay adet baya acılı geçti 1 hafta kala başladı bel ağrısı hala bana kök söktürüyor hayırlısıyla bitse de belki belimin ağrısı da geçer.

Sende inşallah tutturmuşsundur canım güzel yakalamışa benziyorsun. Emeklerine değsin kuzum yaptıkların gözümün önüne geldi de tabi bende yaptım bunların hepsini biliyorum bebek için amuda kalk desek kalkıcaz. Ne güzel insanlarız biz ya Rabbim hepimize gönlündeki versin inşallah.

Kızlar benim bu ay adetim biraz parçalı gibi geliyor soğan suyundan diye düşğnüyorum sizinde öyle geldi mi?

İnşallah kuzum, senin de katılman çok güzel oldu, hepbirlikte şafak sayıcaz artık :)

Eğer kistlerin varsa parçalı olması muhtemel canım, kistleri atıyorsun demek oluyor
Yok kuzum kistim yok. Hatta birkaç ay önce klomenden dolayı kist oluşmuştu adetle gitti o zamanda gelmemişti. Bugün doktora gittim bütün herşey iyi ama bebek olmuyor

Yok haziranda da yaptirmistim ama malesef bilmiom bence yine olmicak tek fark esimin sperm sayısı yukseldi belki olabilir yine bi umut benim moralim bozuktu arkadaşıma gittim neyse biraz kendime geldim sizde simdiden kendinizi sartlamayin yahuu stresliyiz olmaz diye

Bizim de 3 aralık yani bugün tanisma yil dönümünüz ama malesef ben oyle bir supriz yapamadim

Catlatmada olan zaten çok azmış olan. bana gereksiz geliyo.

Doktora gittim fahim zarın incelemiş dedi. Durumun umutsuz dedi. Çok canım sıkkın açıkçası. Regl oldum ama kahverengi çamur gibi bişey. Çok az oldu. Sanırım soğan kürü rahmi inceliyor. Daha sonra saraçoğlu kürlerine baktım. Rahmi kalınlaşanlara incelemesi için bu kürü önermiş. Hem yaşım hem rahim incelemesi nedeniyle doktor durumu umutsuz görüyor. Kaş yapayım derken göz çıkardım sanırım. (

Soğan kürünü kaç gün yaptin yada kac kere? Yani çevremde hiç böyle bisey duymadim açıkçası. Aksine herkese şifa oldu

Merhaba kızlar bende sürekli kimyasal gebelik yaşıyorum 7. Yi yaşamak istemiyorum. Doktorlar sabırla bekleyeceksiniz diyor bişey yapmıyorlar bende bu ay soğan kürünü yapayım dedim. Adetim bitti. bittikten sonra 7.gün başlanacak diye bekliyorum biteli şuan 5 gün oluyor yarında yumurtlama zamanım :) ama yapacak bişey yok 2 gün kaldı sonra başlayıcam 15 gün sabah akşam yapıcam allah nasip ederse

Soğan kürünü kaç gün yaptin yada kac kere? Yani çevremde hiç böyle bisey duymadim açıkçası. Aksine herkese şifa oldu

15 gün yaptım. Bazen sabahları yapamadım çalıştığım için. Ben de hep güzel yorumlar okudum. Ama demekki her bünyede aynı etkiyi yapmıyor.

Canim sen yeni mi evlisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…