Yaa çok güzel hadi bakım güzel haberler bekliyoruz sendenyok söylemicemmm 5 aralık tanışma yıl dönümümüz nasip olursa o zaman söylerim bende kanda belli olursa küçük bebek ayakkabılarından alabilirim bakalım işten fırsat gerçi hamile kalmış olayımda inş kovulsamda sıkıntı yok
sağol canım benim gönlünün güzelliği buraya kadar ulaşıyor merak etme.Ayyy kuzum ne güzel sürpriz olur. Çok güzel düşünmüşsün inşallah tez zamanda uygularsın canım dularım seninle ve tüm isteyenlerle.
sağol canım benim gönlünün güzelliği buraya kadar ulaşıyor merak etme.Kız siz de hamiş olun size de bulurum başka fikirler ayy o bile eğlenceli :) valla @ISTANBULLUGELINNimiz hamiş kaldı ya, sizleri de duyunca kendim kadar seviniyorum inanın. cennetkokulumm sen ne zaman başlıyorsun beybisi çalışmalara :) Hadi bekliyorum bu aya bak benim bata az kaldı a dostlar, bu arada ben ovulasyonu takip etmiyordum ama dün ayıptır söylemesi yatmadan önce tuvalette farkettim akıntıyı, ahaa dedim ya ne güzel denk geldi:) Sonra onu gördüğüm için de ilişkiden sonra belimin altına yastık kodum, o da yetmedi ayaklarımı duvara dayadım öyle bekledim Sonra kendi çapımda jimnastikci edasıyla ellerimle belimi kaldırıp ayaklarımı iyice havaya diktim, yani yapılabilecek herşeyi yaptım sanırım Kocam da gülüyor şekilden şekile girdin yine diye D sabah ta telefondaki uygulamadan bir baktım ki, dün cidden de yumurtlama günümmüş :) Ya nasip bakalım
Eğer kistlerin varsa parçalı olması muhtemel canım, kistleri atıyorsun demek oluyorKızlar benim bu ay adetim biraz parçalı gibi geliyor soğan suyundan diye düşğnüyorum sizinde öyle geldi mi?
İnşallah kuzum, senin de katılman çok güzel oldu, hepbirlikte şafak sayıcaz artık :)Oyyy canım benim senin de gönlünün güzelliği buraya yansıyor. Senin enerjin güler yüzün pozitifliğin karşısında bende aynı pozitif enerji veriyorum kuzum. İyi ki varsın kuzum iyi ki açmışsın bu topiği bak ne güzel oldu.ISTANBULLUGELINN ile de ilk hamiş haberimizi de aldık inşallah sağlıcakla da devam eder yeni yeni güzel haberlerle ilerlemeye devam ederiz. Sizlerden güzel haberler geldikçe inan bende kendim gibi mutlu oluyorum canım.
Bende hafta sonu başlarım artık kuzum katılayım aranıza hayırlısıyla. Ama benim bu ay adet baya acılı geçti 1 hafta kala başladı bel ağrısı hala bana kök söktürüyor hayırlısıyla bitse de belki belimin ağrısı da geçer.
Sende inşallah tutturmuşsundur canım güzel yakalamışa benziyorsun. Emeklerine değsin kuzum yaptıkların gözümün önüne geldi detabi bende yaptım bunların hepsini biliyorum bebek için amuda kalk desek kalkıcaz. Ne güzel insanlarız biz ya Rabbim hepimize gönlündeki versin inşallah.
Yok kuzum kistim yok. Hatta birkaç ay önce klomenden dolayı kist oluşmuştu adetle gitti o zamanda gelmemişti. Bugün doktora gittim bütün herşey iyi ama bebek olmuyorEğer kistlerin varsa parçalı olması muhtemel canım, kistleri atıyorsun demek oluyor
Yok haziranda da yaptirmistim ama malesef bilmiom bence yine olmicak tek fark esimin sperm sayısı yukseldi belki olabilir yine bi umut benim moralim bozuktu arkadaşıma gittim neyse biraz kendime geldim sizde simdiden kendinizi sartlamayin yahuu stresliyiz olmaz diyeilk çatlatma mı olacak bu?off ya benimde battan sonraki 3.günü gitmem lazım ve çatlatma yapılacak kist gittiyse .Hiç istek yok ben de cidden.Eşimin iş sıkıntısı ban da sardı.Bana diyo ki bu stresle çocugumuz olmaz tüp bebek mi yaptırsak ikiz olur belki .7 aylık evli insan tüp yaptırır mı yahu
Bizim de 3 aralık yani bugün tanisma yil dönümünüz ama malesef ben oyle bir supriz yapamadimyok söylemicemmm 5 aralık tanışma yıl dönümümüz nasip olursa o zaman söylerim bende kanda belli olursa küçük bebek ayakkabılarından alabilirim bakalım işten fırsat gerçi hamile kalmış olayımda inş kovulsamda sıkıntı yok
Benim de 30 kasımdı olmadi.Bizim de 3 aralık yani bugün tanisma yil dönümünüz ama malesef ben oyle bir supriz yapamadim
Catlatmada olan zaten çok azmış olan. bana gereksiz geliyo.Yok haziranda da yaptirmistim ama malesef bilmiom bence yine olmicak tek fark esimin sperm sayısı yukseldi belki olabilir yine bi umut benim moralim bozuktu arkadaşıma gittim neyse biraz kendime geldim sizde simdiden kendinizi sartlamayin yahuu stresliyiz olmaz diye
Merhabalar, test yaptın mı canım hamile olabilir misin, bende adet gecikmedi tam tersine daha erken olmuştum ama adet tarihinde oynamay yapıyor bu bir gerçek, şifa olsun inşallah sağlıklı bebişler gelsin tez zamanda. Yumurtlama gününü takip etmiş miydin o da geç mi oldu ?
Soğan kürünü kaç gün yaptin yada kac kere? Yani çevremde hiç böyle bisey duymadim açıkçası. Aksine herkese şifa olduDoktora gittim fahim zarın incelemiş dedi. Durumun umutsuz dedi. Çok canım sıkkın açıkçası. Regl oldum ama kahverengi çamur gibi bişey. Çok az oldu. Sanırım soğan kürü rahmi inceliyor. Daha sonra saraçoğlu kürlerine baktım. Rahmi kalınlaşanlara incelemesi için bu kürü önermiş. Hem yaşım hem rahim incelemesi nedeniyle doktor durumu umutsuz görüyor. Kaş yapayım derken göz çıkardım sanırım.(
Soğan kürünü kaç gün yaptin yada kac kere? Yani çevremde hiç böyle bisey duymadim açıkçası. Aksine herkese şifa oldu
Korktum şimdi15 gün yaptım. Bazen sabahları yapamadım çalıştığım için. Ben de hep güzel yorumlar okudum. Ama demekki her bünyede aynı etkiyi yapmıyor.
Canim sen yeni mi evlisinDoktora gittim fahim zarın incelemiş dedi. Durumun umutsuz dedi. Çok canım sıkkın açıkçası. Regl oldum ama kahverengi çamur gibi bişey. Çok az oldu. Sanırım soğan kürü rahmi inceliyor. Daha sonra saraçoğlu kürlerine baktım. Rahmi kalınlaşanlara incelemesi için bu kürü önermiş. Hem yaşım hem rahim incelemesi nedeniyle doktor durumu umutsuz görüyor. Kaş yapayım derken göz çıkardım sanırım.(
Bana da gereksiz geliyo cunku benim yumurta buyuyup catliyo oyle bir problemim yok acaba kaliteli olussun diyemi yapiyolarCatlatmada olan zaten çok azmış olan. bana gereksiz geliyo.
Bana çatlamadigi için yapacak. Aşılama denedin mi?Bana da gereksiz geliyo cunku benim yumurta buyuyup catliyo oyle bir problemim yok acaba kaliteli olussun diyemi yapiyolar