Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok giremiyorum canım nasılsın
Iyiyim cnm cok sukur . Dun catlatma ignesi oldum 2 yumurta var. Bugun catladi akintisi geldi takipteydim :). Oyle iste yine bi telasli isler :KK66:. Sen nasilsin cnm bebek nasil masalalh kocaman oldu :KK66: nasil geciyor sikintilarin azaldimi cnm

Kızlar bişey sormak istiyorum lütfen bilgilendirin beni ben 10 gün önce düşük yaptim sağlıksız gebelik geçirdim ve kendiliginden düştü yani soracağım şey adete girmeden ilişkiye girebilirmiyim özele gittim dedi rahim temiz pki bu olayı yaşayıp adete girmeden gebe kalan var mı adete ne zaman girecegim şimdiden teşekkürler:olamaz::KK43:
Kimyasal gebelik olmus sanirim. Kasimda bende kimyasal gebelik yasadim . Tamda o sira esim askere gitmisti iliski olamadi. Ama esim yanimda ilsaydi korunmayqcaktim devam edicektim. Kimyasal gebekikte korunmaya gerek yok denemeye devam edebikirsiniz.

Iyiyim cnm cok sukur . Dun catlatma ignesi oldum 2 yumurta var. Bugun catladi akintisi geldi takipteydim :). Oyle iste yine bi telasli isler :KK66:. Sen nasilsin cnm bebek nasil masalalh kocaman oldu :KK66: nasil geciyor sikintilarin azaldimi cnm
Aaaa çok sevindim senin adına ne güzel haber :)
Olumlu haberlerin olunca etiketle muhakak:)
Çok şükür benim sıkıydılar büyük orandı azaldı şuan iyiyiz :)

Kızlar merhabalar kontrole gittim sıkıntı yok çok şükür sadece beta hgc 35 de düşmeye başlamış birkaç güne sıfırlanır sanırım
Düşük yapan arkadaşlar patoloji sonucu nuz ne çoktı ay sonu çıkıcakbenimde çok merak ediyorum
Bende düşük yaptım patolojiye gönderdim sonucum çıkmış bugün ama hiç bişey anlayamadım haliyle. Sizin ne çıkmıştı?

Aaaa çok sevindim senin adına ne güzel haber :)
Olumlu haberlerin olunca etiketle muhakak:)
Çok şükür benim sıkıydılar büyük orandı azaldı şuan iyiyiz :)
Haber veririm tabiki cnm 2 haftaya kdar belli olur . Yumurtlama gec oldu biraz 16. Gunde . Bat 25 subat ama bundurumda 26 27 subat gibi dusunmem gerekicek :) .ohh cnm sevindim. 2li Tarama vakti yaklasiyor sogan cucugunun :)

Kızlar 1 Mart’ta Yumurtam çatladı. Soğan kürü yaptım yumurtam 17. Gün çatladı normalde 25 felan olur. Dün 12. Gün test yaptım çok silik çizgi çıktı. Şimdi bugün ki ovulasyonu da o testleri de atıyorum. Yprum yapar mısınız üst üste olanlar sırayla . En üstteki dün D56D3FBB-3872-4F49-A510-C9F23E3F98C3.jpeg E0C07B39-9ED6-4CF7-A804-5014C7DE0E1E.jpeg öğlen altındaki dün 5 gibi en alttaki bugün sabah ilk idrarla olan ve diğer testte bugün ki ovulasyon

Hadi hayırlısı olsun kuzum inşallah güzelce çatlayıp döllensin sağlıklı gebelikler nasip olsun :dua:

Kızar soğan kürü adet gecikmesi yapar mı benin kasıklarımda hareketlenmeler var ama göğüs hassasiyetim hep olurdu bu ay yok idrar testlerim negatif bat 2

X