- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canim insallah hayirlisi olsunUzgun olma iyi ol. Insallah guzel seyler olcak
Testim cok az kaldi 6 tane felan ates takibi yapiyorum ona gore de ovu testiyle de kesinlestiririm diyorum. Sen kullancakmisin ovu ? Yaa seninle aramiza bu sefer 1 hafta giribnmde 7 si :) ovu testi mi yapcaksın ? :)
Amin insallah
Insallah canim insallah hayirlisi olsun
Buyuk ihtimal ondandr ben adet olana kadar hic kesilmedi akintimkızlar bende sürekli beyaz akıntı oluyor bu ay soğan kürü yaptım ondan olabilir mi
ben hiç ovu testi kullanmadım korunmadıgımız günden beri.Testim cok az kaldi 6 tane felan ates takibi yapiyorum ona gore de ovu testiyle de kesinlestiririm diyorum. Sen kullancakmisin ovu ? Yaa seninle aramiza bu sefer 1 hafta giri
Yani bence kullanmalisin cok faydali olduguna eminim. Strese girmezsin yaa normal gunlerine devam edersin. Hem testle kesinlestirmis oluyoruz durumu. Ayy oyle valla bende seni takipteyim. Insallah oyle olur. Bize de ikinci ay etkisini faydasini beybi olarak gostersin ❤ben hiç ovu testi kullanmadım korunmadıgımız günden beri.
alırsam beni strese sokarmı diyorummm hergün onu yapmak falan.
bi yandanda onla hamile kalan cok var.
yada bu ayda normal deniyim baktım olmuyor test alırım bilemedimki
haftalar aramıza giremez kuzum bn yine seni takipteyimmm :)
belki bizde badenzi gibi soğan küründen snraki ay hamile kalırz:)
inşalalh canım bu ayda bi normal deneyelimm olmadı ovu testi alırım önmüzdeki ay :)Yani bence kullanmalisin cok faydali olduguna eminim. Strese girmezsin yaa normal gunlerine devam edersin. Hem testle kesinlestirmis oluyoruz durumu. Ayy oyle valla bende seni takipteyim. Insallah oyle olur. Bize de ikinci ay etkisini faydasini beybi olarak gostersin ❤
Aynen kuzum 1 ay daha bekle bakalim ne olcekinşalalh canım bu ayda bi normal deneyelimm olmadı ovu testi alırım önmüzdeki ay :)
Adet bitiminden bi kac gun sonra basliyorsun kuzum gunde bir kez. Sabah ilk diil ikinci idrarla yapmaya calis bide 3 saat kadar sivi alimini keseceksin. Ikinci cizginin ilk gunlere gore daha koyu oldugunu fark edersen yaptigin saattan bi 8 saat sonra gun icinde testi tekrarla. Onun haricinde gunde 1 tane yapman yeterliMerhabalar kızlar bende alıyim diyorum ovülasyon testi en azından hangi gün yumurtladım şitresi yaşamam
Ama bu ay sonu istanbula gidiyorum 10 gün eşimle ayrıyız ondan sonrası da annem gilde boş yani Mayıs ayı en azından zaman kaybı olmadan bilirim yumurtlama günümü nasıl kullanılıyor günd e iki kez mi yapılıyo ben çok anlamadım BilgeUfuk
Kuzucum ben n11 den aldim la.... ile basliyor ismi. Herkes bu markayi oneriyor hemde baya hesapli yani o yuzden sende ondan alabilirsin kuzumBilgeUfuk bide markası önemli mi araştırdınmı
Aynen canim oyle yaparsin
Günaydın canım, arada bakabiliyorum ancak
Çok giremiyorum canım nasılsın