Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ballişlerim yoksunuz hic biriniz. Ozledim yahuuu. Benim 3 gundr bas agrim hic kesilmiyor kasık ve bel agrim aynı sekilde ama hic gogus agrim olmadi. Normalde adetten en az 1 hafta once kesin gogus agrim olurdu. Ayni sekilde akintimda devam ediyor. 1 haftadir felan da kabızım hemoroidden dolayi diye umursamadim ama hala devam ediyor. Cnki hemoroid tutunca daha kotu oluyorum bu normal bildigimiz kabiz. Belirti aramak istemiyorum güya ama meraklaniyor insan ister istemez..:halay:

Yaa bu arada guncelleme geldi kk ya ama hic guzel olmamis sanki yaa ben cok sevmedim. Bazi yerler ingilizce felan oncesinde de tlfondan giremedim smdi yeni girebildim tlfondan
naber canım bitirdik soğan kürünü :KK70:
bende beklemedeyim şimdi ara ara kasık ağrısı dışında hiç bir belirtim yok.
bende kabızlık yaşıyorum ama soğan suyu bizde kabızlık yapmış olabilir diye düşünüyorum.
bakalım benm bat haftaya cuma.
ama ben çarsamba test yapcam 2 kala :)

sen erken yapcakmısın yoksa geçmesini beklicekmisin ?

naber canım bitirdik soğan kürünü :KK70:
bende beklemedeyim şimdi ara ara kasık ağrısı dışında hiç bir belirtim yok.
bende kabızlık yaşıyorum ama soğan suyu bizde kabızlık yapmış olabilir diye düşünüyorum.
bakalım benm bat haftaya cuma.
ama ben çarsamba test yapcam 2 kala :)

sen erken yapcakmısın yoksa geçmesini beklicekmisin ?
Iyidr canisi sen nasilsin. Aynen valla bitirdik sogancigi:KK200: Kabizligi sogan yapmis olabilir mi bilmiyorum vallahi cozemedim. Bakalim benim bat carsamba gunu pazartesi duramam bende yaparim heralde kuzum. Hakkimizda hayrlisi olsun canisi hadi bakalim az kaldiii:KK200:

Ballişlerim yoksunuz hic biriniz. Ozledim yahuuu. Benim 3 gundr bas agrim hic kesilmiyor kasık ve bel agrim aynı sekilde ama hic gogus agrim olmadi. Normalde adetten en az 1 hafta once kesin gogus agrim olurdu. Ayni sekilde akintimda devam ediyor. 1 haftadir felan da kabızım hemoroidden dolayi diye umursamadim ama hala devam ediyor. Cnki hemoroid tutunca daha kotu oluyorum bu normal bildigimiz kabiz. Belirti aramak istemiyorum güya ama meraklaniyor insan ister istemez..:halay:
Ayyy inşallah olursun nasıl sevinirim.:dua::anneadayı:

Iyidr canisi sen nasilsin. Aynen valla bitirdik sogancigi:KK200: Kabizligi sogan yapmis olabilir mi bilmiyorum vallahi cozemedim. Bakalim benim bat carsamba gunu pazartesi duramam bende yaparim heralde kuzum. Hakkimizda hayrlisi olsun canisi hadi bakalim az kaldiii:KK200:
bende de kabızlık yaptı ya bende neden kabız oldum diyordum :):halay:

ay senin çok az kalmış. haftasonu hooop hemen geçiyor.
ben haftasonunu bitircem kooooskoca pazartesi sendromunu atlatcam , salıyı sallıcam.
teee çarsamba test :KK70::KK70:
bakalım inşalalh önce sen sonra ben çift çizgileri görürüz.

içtiğimiz 30 tane soğan boşa gitmez :KK70::KK70:

ay senin çok az kalmış. haftasonu hooop hemen geçiyor.
ben haftasonunu bitircem kooooskoca pazartesi sendromunu atlatcam , salıyı sallıcam.
teee çarsamba test :KK70::KK70:
bakalım inşalalh önce sen sonra ben çift çizgileri görürüz.

içtiğimiz 30 tane soğan boşa gitmez :KK70::KK70:
Allahimmmm cok sekersinnn:KK200: once ben sonra sen sonra burda bekleyen butun arkadaslar beybis haberimizi verelim artk. Hakkaten yaa 30 tane ictik masallah bize :KK48::KK48:

Allahimmmm cok sekersinnn:KK200: once ben sonra sen sonra burda bekleyen butun arkadaslar beybis haberimizi verelim artk. Hakkaten yaa 30 tane ictik masallah bize :KK48::KK48:
o senin şekerliğin kız :halay:
hadi bakalım inşallahhh önümüzdeki hafta herkes için sürprizli çift çizgili bi hafta olsun :emir_bebek:
akşam rüyamda kız bi bebişim vardı adıda Defne ydi :dua:

belkide bi işarettir :KK70:

kızlarrr ben geçen ay 24. gün yumurtladım. bugün 17. günüm baktım test pik oldu. normal mi picos da var bende polip de var dedi. soğan küründe 9. günüm. soğandan mıdır
Bence soganla alakalı diildir bende de mesela programda 12. gün olarak gösteriyordu ama ben 17. günde yumurtladım. Sen testte pik olanı degerlendir. Her ay ayni zamanda yumurtlamıyoruz ki

Bu bence yan etki :) kızlarrr ben geçen ay 24. gün yumurtladım. bugün 17. günüm baktım test pik oldu. normal mi picos da var bende polip de var dedi. soğan küründe 9. günüm. soğandan mıdır
Hmmm olabilir diger kızlra da soralım bakim onlarda da kabızlık olmuşmu sogan kürü yaparken

X