Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağlık ve sıhhatli bir bebecşk olsun da canım ilk etapta gerisi önemli değil. Önemli olan hayırlı evlat olsunlar inşallah.
Yakışıklı abişine yoldaş olsun kardeş olarak Ama heyecanı da ayrı tabi insan merak etmeden duramıyor kiiii
Biz kızımızı 12. haftadamda 2'li test için yapılan detaylı ultrason esnasında gördük.
Doktorumuz kemik yapısından bile belli demişti heheheh nitekim de kızçemiz geldiii

themis_ Eger stresi birakmazsan junes totona totona vurur biliyorsun
Kuzum sana şöyle bişey söyleyim benim artık hiç stresim kalmadı.Neden bilmiyorum ama bebek delisi olma modundan çıktım.Ortası yok ben de sanırım.Hatta ben ister inan ister inanma 3 aylık ilaç sonunda hayırlısıyla gebe kalacağıma inanıyorum ama olmazsa kendimi tüp bebeğe çok alıştırdım valla.

Herseyin hayirlisi olsun canim. Allah guzel kolay saglikli gebelikler hayirli saglikli evlatlar nasip etsin:). Evet aynisi olucak diye bisey yok ama sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yer derlerya onun gibi bisey buda :) elimde degil korkuyorum . Yine her zorluga gogus gererim bebegim icin :)

Hayr themis_ sana diil sen onaaa
Olur öyle de olur hihihihh
Şu bizim son olaya kadar bende o moddaydım ama şimdi yine depreşti içimdeki canavar
Evet kuzum bence de öyle olacak senin, olmaması için nedenin yok ki, hatta tedavi görürken hormon seviyen muhtemelen hızla normale dönerken bi bakmışsın hamişsin bile
Darısı da başıma inşallah hayırlısıyla

İnşallah canım, geç olsun da güç olmasın elbette. Herşeyde bir hayır her kul için doğru ve hayırlı bir zaman var.
Amin cümlemizde de inşallah ve bize de olsun. Annelik böyle işte

İnşallah canım, geç olsun da güç olmasın elbette. Herşeyde bir hayır her kul için doğru ve hayırlı bir zaman var.
Amin cümlemizde de inşallah ve bize de olsun. Annelik böyle işte
Evet canim insallah bakalim zaman ne gostericek. Yarin ilacima basliyorim motiveyim cok guzel caliscam

En guzelini yapmissin ablam Dusunme relax en guzeli cidden bende o moddayim normalde ama bat yaklastikca insan ister istemez dusunuyor

Amin canım hepimizin hayırlısıyla olsun bebişi inşallah

İnşallah Nasip olur canım darısı tüm isteyenlerin başına en hayırlı şekilde

Klomen hormon ilacı mı oluyor canım, ne için veriliyor? Çatlatma iğnesi mi yani?
Hayırlısı olur inşallah hepimiz için canım, Allah çok büyüktür.
Evet canim hormon ilaci. Yumurta gelistirici bir ilac . Catlatma ignesini yumurta gelistikten sonra veriyor dr cnm .

Kesinlikle çok çok katılıyorum canım öncelikle sağlıklı evlat olsun gersi çok da önemli değil. Biz işin sadece heyecan kısmındayız.

Ne güzel erkencik öğrenmişsiniz inşallah bizde 2 li test zamanında öğreniriz

Afiyet şifa olsun canım kürler iyidir candır.

Çok iyiyim kuzum şükür bulantım vs çok olmuyor.
Uykum vs de şuan çok iyi sadece halsizlik var o kadar.

Ohh çok güzel canım inşallah hep iyi olun. Sen fırsat buldukça dinlencen canım. böyle böyle atlatıcaz 3 ayı sonrası inşallah daha rahat olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…