Sağlık ve sıhhatli bir bebecşk olsun da canım ilk etapta gerisi önemli değil. Önemli olan hayırlı evlat olsunlar inşallah.Oyyy canlarım benim güzel yüreklilerim evetbadenzi kuzumda tahminlerimiz doğru çıktı severim sizin güzel yüreklerinizi.
Bende de tahmininiz erkek olduğu yönünde kısmet diyorum bakalım bende sabırsızlanıyorum. Badenzinin çin takvimi ve yüzük testleri kız çıkmıştı. Benimde iki testte de erkek çıktı sizin de tahminleriniz erkek bakalım sonuç ne olacak.
bilmez miyim, fırsat kolluyor da olabilir hahahahh
Sonunda canım, daha iyi hissediyorum çok şükür.Ah ahh
İnternetten tazıları okumamak lazım
Ya kanser çıkarıyor ya felç :) tövbe tövbe
Beyse ki doktorun da onaylamış için rahatlar Artık canım
Hayrbilmez miyim, fırsat kolluyor da olabilir hahahahh
Sonunda canım, daha iyi hissediyorum çok şükür.
Bu konuda KK'da büyük bir felaket ama!!
Kuzum sana şöyle bişey söyleyim benim artık hiç stresim kalmadı.Neden bilmiyorum ama bebek delisi olma modundan çıktım.Ortası yok ben de sanırım.
Herseyin hayirlisi olsun canim. Allah guzel kolay saglikli gebelikler hayirli saglikli evlatlar nasip etsin:). Evet aynisi olucak diye bisey yok ama sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yer derlerya onun gibi bisey buda :) elimde degil korkuyorum . Yine her zorluga gogus gererim bebegim icin :)Amin, inşallah diyelim.
Cümlemizin evlatlarına da en son bizim evlatlarımıza da sağlık ve sıhhatli ömürler ihsan etsin Rab'bim.
Aslında bir kaç ay önce 2. çocuğu planladıktan sonra danıştığım perinatoloji uzmanı korkunç demedi, sadece bir sonraki olası gebelikte tedbiri elden bırakmamak adına belli haftalarda sadece bana da gelirsin demişti.
Her hamilelikte risk var maalesef, bunlar hiç belli olmuyor.
Sadece ilk 3 ayda risk değil, Beterin beteri var canım.
Öyle düşünme, her hamilelik bir öncekinden de farklı olabilir.
Her zaman aynı şey tekrarlayacak diye birşey yok.
Olur öyle de olur
Şu bizim son olaya kadar bende o moddaydım ama şimdi yine depreşti içimdeki canavarKuzum sana şöyle bişey söyleyim benim artık hiç stresim kalmadı.Neden bilmiyorum ama bebek delisi olma modundan çıktım.Ortası yok ben de sanırım.Hatta ben ister inan ister inanma 3 aylık ilaç sonunda hayırlısıyla gebe kalacağıma inanıyorum ama olmazsa kendimi tüp bebeğe çok alıştırdım valla.
Ahh kuzum gerek kalmayacak merak etme, hadi yine iyisin
İnşallah canım, geç olsun da güç olmasın elbette. Herşeyde bir hayır her kul için doğru ve hayırlı bir zaman var.Herseyin hayirlisi olsun canim. Allah guzel kolay saglikli gebelikler hayirli saglikli evlatlar nasip etsin:). Evet aynisi olucak diye bisey yok ama sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yer derlerya onun gibi bisey buda :) elimde degil korkuyorum . Yine her zorluga gogus gererim bebegim icin :)
Evet canim insallah bakalimİnşallah canım, geç olsun da güç olmasın elbette. Herşeyde bir hayır her kul için doğru ve hayırlı bir zaman var.
Amin cümlemizde de inşallah ve bize de olsun.Annelik böyle işte
En guzelini yapmissin ablamKuzum sana şöyle bişey söyleyim benim artık hiç stresim kalmadı.Neden bilmiyorum ama bebek delisi olma modundan çıktım.Ortası yok ben de sanırım.Hatta ben ister inan ister inanma 3 aylık ilaç sonunda hayırlısıyla gebe kalacağıma inanıyorum ama olmazsa kendimi tüp bebeğe çok alıştırdım valla.
Bencedeee
Amin canım hepimizin hayırlısıyla olsun bebişi inşallahOlur öyle de olurhihihihh
Şu bizim son olaya kadar bende o moddaydım ama şimdi yine depreşti içimdeki canavar
Evet kuzum bence de öyle olacak senin, olmaması için nedenin yok ki, hatta tedavi görürken hormon seviyen muhtemelen hızla normale dönerken bi bakmışsın hamişsin bile
Darısı da başıma inşallah hayırlısıyla
Klomen hormon ilacı mı oluyor canım, ne için veriliyor? Çatlatma iğnesi mi yani?Evet canim insallah bakalimzaman ne gostericek. Yarin ilacima basliyorim motiveyim cok guzel caliscam
hihihhhBencedeee
Amin, inşallah. 3 aylara gireceğiz yakında Allah dualarımızı, niyetlerimizi ve dileklerimizi geri çevirmesin inşallah.Amin canım hepimizin hayırlısıyla olsun bebişi inşallah
Amiin ya canı gönülden istiyorum uğraşan isteyen herkese nasip olsunsonuçlar bana yüksek geliyor burda hep düşükten başladığını görüyorum diye heralde ama doktor diyoki çok yeni daha. İnşallah kese görmekte nasip olur çok teşekkür ederim
Evet canim hormon ilaci. Yumurta gelistirici bir ilac . Catlatma ignesini yumurta gelistikten sonra veriyor dr cnmKlomen hormon ilacı mı oluyor canım, ne için veriliyor? Çatlatma iğnesi mi yani?
Hayırlısı olur inşallah hepimiz için canım, Allah çok büyüktür.
Sağlık ve sıhhatli bir bebecşk olsun da canım ilk etapta gerisi önemli değil. Önemli olan hayırlı evlat olsunlar inşallah.
Yakışıklı abişine yoldaş olsun kardeş olarakAma heyecanı da ayrı tabi insan merak etmeden duramıyor kiiii
Biz kızımızı 12. haftadamda 2'li test için yapılan detaylı ultrason esnasında gördük.
Doktorumuz kemik yapısından bile belli demişti hehehehnitekim de kızçemiz geldiii
Doğru söylüyorsun canım, aynı dediklerini doktorum da teyit etti çok şükür değerim 1'in üzerinde en azından.
Dediğin gibi ya pco gibi kronik hir hastalık olsaydı Allah korusun.
Bende işte kalitesi daha da arttırmak için malum soğan kürü, bal,tarçın, çörek otu yapmıştım.
Şimdi de incir kürüne başladım bugün, nasılsa alıştım ben kürlere
Çok iyiyim kuzum şükür bulantım vs çok olmuyor.
Uykum vs de şuan çok iyi sadece halsizlik var o kadar.