Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben oradanda hic memnun kalmadim cnm 2 kere gitmistim kizimda . Gaziye bemd een azindan kagit axtiricam hamile kalayimda bi hayirlisiyla :))). Dogum paketi iyi hos ama 6bin bana yuksek biraz :)

Ben oradanda hic memnun kalmadim cnm 2 kere gitmistim kizimda . Gaziye bemd een azindan kagit axtiricam hamile kalayimda bi hayirlisiyla :))). Dogum paketi iyi hos ama 6bin bana yuksek biraz :)
İnşallah canım kalırsın dert etme soğan kürünü yaptım hiç beklemiyodum tek ilişkiden imkansız dedim ama oldu evet yüksek ama diğer özellerin tanınmış olanların fiyatlarını duyunca dudağım uçukladı

Bende yaptim ama bana etki etmedi cnm yaa. Siz resmen nokta atisi yapmisisniz :))) . Masallah. Insallah bizlerde pesinizden geliriz hayirlisi olsun

İnşallah canım heryerden araştıeıyorum canım iyi bir yer bulucam inşallah
Canım merhaba;
Bebişin hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelir.Ankara 'da özel hastane tercih edersen Zahide Küçük Hanımı çok övüyorlar.Sosyal medyada takip et istersen.

Canım ben tam anlamadım reglinin başladığı 2 gün mü başladın küre yoksa yoksa bitişinden sonra 2. gün mü?
Eğer daha reglinin 2.günündeysen küre yanlış başlamışsın reglin bittikten sonra en az 2 gün sonra başlayacaksın. Regli zamanında kürün etkisi tam olmuyor.

Canım afiyet şifa olsun bebiş olarak dönsün inşallah. Yarın güzel haberlerin gelir hep beraber seviniriz inşallah.

Ben kürden sonra korunuyordum kasık ağrısı çektiğimi hatırlamıyorum ama hamile kaldığım ay adete 1 hafta kala kasıklarımda batmalar başlamıştı gününe yakın bıçak saplanması gibi oluyordu ağrılar. İnşallah seninki de bebiştendir canım.

Canım geç yumurtlama olmuştur birde başlarda benimde 3-4 gün geri hesapladılar sonra bebiş göründükten sonra tam yumurtlama tarihime göre eşitlenmişti. Değerin çok güzel artmış. Ama sen yine de bu doktora gitmeyeceğini farz ederek 2 hafta bekleme canım 1 hafta sonra yeni bulduğun başka bir doktora git.
Bu doktorunda nesini övmüşler anlayamadım insan böylelerini görünce hastanelerden doktorlardan soğuyor. Tam bir odunmuş doktor. Oldu olacak muayene içinde eczaneye yollasaydı daha iyiymiş. Bu kadar ilgisizlik alakasızlık olmaz sanki ortada bir şey yok da canımız sıkılmış doktora gitmişiz gibi.

Sen folik asit ne kullanıyordun canım folbiol falan kullanıyorsan kesinlikle hamilelikte onu kullanmıyorsun onu mg hamilelik dozu için çok yüksek günlük 400 mg doz olanlardan kullanmak gerek. İlk 3 ayda sadece folik asit kullanman yeterli sonrası için doktorlar multi vitamin takviyesi yapacaklar. Ama öncesinde gerek yok.

Bu arada dün yeni hamişlerimizi söylerken seni unutmuştum badenzi kuzum senide eklesin listemize. Listemiz şenlensin

Gunaydin kizlar. Ben geldim dr dan. Klomen ted basladik. Biraz benim istegimle oldu. Degerlerin cok kotu ileri derecede pco dedi 3 ay dogum kontrol hapi kullansan biraz daha esitlenir degerlerin dedi. Bende bir onceki tedavide degerlerim daha kotuydu ve kimyasalda olsa gebelik olusmustu eger bir sakincasi riski yoksa bu ay denesek hocam dedim. Oda tamam deneyelim dedi kadin cok umutsuz ama bem onu sallamiyorum Allah var umudum her zaman var . Rica minmet bir ted basladim yani . Olmazsa bu defa 3 ay kullanicam hapi söz

Canım günaydın,
Kist olunca klomene neden başladı ki?O ilaç kisti tetikleyen bir ilaç olduğu için bana başlamamıştı doktorum.Bununla ilgili ben mi eksik biliyorum acaba bazı şeyleri?

Canım hayırlısı olsun inşallah. Ama ben doğum kontrol haplarından yana değilim bunun yerine sen zaten soğan kürünü yaptın yanlış hatırlamıyorsam. Üstüne birde testere dişli aslan pençesi kürünü yapsan ne bileyim hayıt falan var onlarla mı uğraşsan bu önümüzdeki aylarda bilemedim ki. Hem sen sonuçta kızındayken normal yolla kaldın dimi hatta değerlerin daha kötüyken. Bence bitkisel şeyler daha masum geliyor. Ama işte doğum kontrol hap vs hepsi hormon bi tarafı düzeltse bi tarafı bozar gibi geliyor bana. Değerlerini atsana birde buraya

Yok cnm kizimada klomenle hamile kaldim. 2. Istedik biraz denedim olmadi tekrar gittim yine klomen ve yime hamile kaldim ama o kimyasal olmustu degerim daha koruyken dedigim bu kayip olan gebelik canim . Ben dogum kontrol hapi kullanmak istemiyorum psikolojimi bozuyor o haplar.. onun icin hormon alacagima bunun icin alirim . Cnm evet sogan kuru yaptim ama adetim tam 22 gun gecikti saka gibi . Ve ara lekelenmelerim oldu. Baska bir kur yapmayi dusunmuyorum . Sadece incir yicem bu surecte. .

Canım günaydın,
Kist olunca klomene neden başladı ki?O ilaç kisti tetikleyen bir ilaç olduğu için bana başlamamıştı doktorum.Bununla ilgili ben mi eksik biliyorum acaba bazı şeyleri?
Cnm biraz ben istedim acikcasi dogum kontrol hapi kullanmak istemedigim icin. Dr sakimcasi yok dedi bilmiyorum. Zaten hali hazirda kistim hep var yani ben polikistik overliyim dogum kontrol hapi kisa sureligine baskilayacak . Kisirdongu ayni hep... yinedr bu ay olmazsa 3 ay denicem kullanmayi

Canım soğan kürü fayda etmedi mi tam yapmış mıydın kürü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…