- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 33
Ben oradanda hic memnun kalmadim cnm 2 kere gitmistim kizimda . Gaziye bemd een azindan kagit axtiricam hamile kalayimda bi hayirlisiyla :))). Dogum paketi iyi hos ama 6bin bana yuksek biraz :)Etlik zübeyde hanıma gittim hüseyin ismi polikinlik 11 demiş devamlı randevu bulamayınca mecbur kaldım.dogum paketi sordum canım 6000 tl bu hafta kapsamlı gidip görüşücem bide gaziden randevu alıcam orası da güzel özel odada dogum imkanı var ücretleride iyi 260 falan test için para ödemiyorsun bide 11 haftadan büyükse almıyorlar
Hamile degilimki cnm :)))). Suan adetimin 2. Gunu ted icin gidicem .Uzak bize ☺inşallah hayırlısı olur canım kaç haftalıksın
İnşallah canım kalırsın dert etme soğan kürünü yaptım hiç beklemiyodum tek ilişkiden imkansız dedim ama olduBen oradanda hic memnun kalmadim cnm 2 kere gitmistim kizimda . Gaziye bemd een azindan kagit axtiricam hamile kalayimda bi hayirlisiyla :))). Dogum paketi iyi hos ama 6bin bana yuksek biraz :)
Hamile degilimki cnm :)))). Suan adetimin 2. Gunu ted icin gidicem .[/QUOTE inşallah hamiş olarak yazarsın bebegim ben hepimize inanıyorum 2020 de bebekler kucaklarda olacak inşallah
Bende yaptim ama bana etki etmedi cnm yaa. Siz resmen nokta atisi yapmisisniz :))) . Masallah. Insallah bizlerde pesinizden geliriz hayirlisi olsunİnşallah canım kalırsın dert etme soğan kürünü yaptım hiç beklemiyodum tek ilişkiden imkansız dedim ama olduevet yüksek ama diğer özellerin tanınmış olanların fiyatlarını duyunca dudağım uçukladı
Hepimiz veririz insallah canim insallahhhHadi bakalim guzel haberler verirsin insallah cnm
Insallah canimİnşallah canımheryerden araştıeıyorum canım iyi bir yer bulucam inşallah
Canım merhaba;İnşallah canımheryerden araştıeıyorum canım iyi bir yer bulucam inşallah
İyi akşamlar kızlar
@badenzi bilemedim ben ay gelsin tütülü etekler sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Kızlar benim de reglim söküldü bu gün 2. Gün soğan kürüne başladım bu akşam içmeye
Bide detoksa başladım lahana çorbası detoksu 7 günlük kilo vermek için k.k da buldum bakalım işe yarar umarım
Reglim den sonrada başlıcam çalışmalara inşallah bu ay sonu aileminyanına istanbula gidicem hamile olarak girmiş olurum ilk aydan geri gelir inşallah meleğim
Kızçeler kür bitti yarın bat günü. Stresten dudaklarımı yiyorum inşallah olmaz da test yaparım pozitif sonuç alırım. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın.
Kürden sonra bata yakın kasık ağrısı çeken oldumu benim kramp şeklinde şancı gibi giriyor birde belim ağrıyor bata mı bebişe mi yorsam bilemedim.
Kızlar yazamadım bugun dr gittim bata bakılırsa 5+3 yumurtlama 4+3 dr karnımdan göremedi keseyi kan testi istedi artış var mı diye 20 subatta bat günümde yaptıgımda 121. Cıktı bugunku sonuc 3580 cıktı dr dediki yükselişe bakılırsa gebelik var2 hafta sonra gel dedi aslında alttan muayne neden etmedi anlamadım alttan bakınca kese bu hafta gözüküyor aslında suan hastane bakıyorum bu dr cok kabaydı herseye bagırdı folık asiti bile sormadı ben soyledim hamilelik oncesi kullanıyordum bitti aynısını kullanayım mı dıye git eczaneye sor al kullan işte dedi ben şok oldum boyle dr mu olur
Canım günaydın,Gunaydin kizlar. Ben geldim dr dan. Klomen ted basladik. Biraz benim istegimle oldu. Degerlerin cok kotu ileri derecede pco dedi 3 ay dogum kontrol hapi kullansan biraz daha esitlenir degerlerin dedi. Bende bir onceki tedavide degerlerim daha kotuydu ve kimyasalda olsa gebelik olusmustu eger bir sakincasi riski yoksa bu ay denesek hocam dedim. Oda tamam deneyelim dedi kadin cok umutsuz ama bem onu sallamiyorum Allah var umudum her zaman var. Rica minmet bir ted basladim yani . Olmazsa bu defa 3 ay kullanicam hapi söz
Gunaydin kizlar. Ben geldim dr dan. Klomen ted basladik. Biraz benim istegimle oldu. Degerlerin cok kotu ileri derecede pco dedi 3 ay dogum kontrol hapi kullansan biraz daha esitlenir degerlerin dedi. Bende bir onceki tedavide degerlerim daha kotuydu ve kimyasalda olsa gebelik olusmustu eger bir sakincasi riski yoksa bu ay denesek hocam dedim. Oda tamam deneyelim dedi kadin cok umutsuz ama bem onu sallamiyorum Allah var umudum her zaman var. Rica minmet bir ted basladim yani . Olmazsa bu defa 3 ay kullanicam hapi söz
Yok cnm kizimada klomenle hamile kaldim. 2. Istedik biraz denedim olmadi tekrar gittim yine klomen ve yime hamile kaldim ama o kimyasal olmustu degerim daha koruyken dedigim bu kayip olan gebelik canim . Ben dogum kontrol hapi kullanmak istemiyorumCanım hayırlısı olsun inşallah. Ama ben doğum kontrol haplarından yana değilim bunun yerine sen zaten soğan kürünü yaptın yanlış hatırlamıyorsam. Üstüne birde testere dişli aslan pençesi kürünü yapsan ne bileyim hayıt falan var onlarla mı uğraşsan bu önümüzdeki aylarda bilemedim ki. Hem sen sonuçta kızındayken normal yolla kaldın dimi hatta değerlerin daha kötüyken. Bence bitkisel şeyler daha masum geliyor. Ama işte doğum kontrol hap vs hepsi hormon bi tarafı düzeltse bi tarafı bozar gibi geliyor bana. Değerlerini atsana birde buraya
Cnm biraz ben istedim acikcasi dogum kontrol hapi kullanmak istemedigim icin. Dr sakimcasi yok dedi bilmiyorum. Zaten hali hazirda kistim hep var yani ben polikistik overliyim dogum kontrol hapi kisa sureligine baskilayacak . Kisirdongu ayni hep... yinedr bu ay olmazsa 3 ay denicem kullanmayiCanım günaydın,
Kist olunca klomene neden başladı ki?O ilaç kisti tetikleyen bir ilaç olduğu için bana başlamamıştı doktorum.Bununla ilgili ben mi eksik biliyorum acaba bazı şeyleri?
Canım soğan kürü fayda etmedi mi tam yapmış mıydın kürüGunaydin kizlar. Ben geldim dr dan. Klomen ted basladik. Biraz benim istegimle oldu. Degerlerin cok kotu ileri derecede pco dedi 3 ay dogum kontrol hapi kullansan biraz daha esitlenir degerlerin dedi. Bende bir onceki tedavide degerlerim daha kotuydu ve kimyasalda olsa gebelik olusmustu eger bir sakincasi riski yoksa bu ay denesek hocam dedim. Oda tamam deneyelim dedi kadin cok umutsuz ama bem onu sallamiyorum Allah var umudum her zaman var. Rica minmet bir ted basladim yani . Olmazsa bu defa 3 ay kullanicam hapi söz