- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 33
Tam yaptim cnm cok diklat ederek yaptim. Biraz dusmus lh 28di 23 e dusmis fsh 9du 6 ya dusmus ama hala kotu yaniCanım soğan kürü fayda etmedi mi tam yapmış mıydın kürü
Canım ben tam anlamadım reglinin başladığı 2 gün mü başladın küre yoksa yoksa bitişinden sonra 2. gün mü?
Eğer daha reglinin 2.günündeysen küre yanlış başlamışsın reglin bittikten sonra en az 2 gün sonra başlayacaksın. Regli zamanında kürün etkisi tam olmuyor.
Günaydın kuzummGünaydın kızlaar nasılsınız bugün?
Benin reglin son günü artık yarın çalışmalara başlıycaz inşallah
Aln cns canım yaptın mı yüzük testini kız çıktı bence
İncir kürü filan yaptın mı kuzum.Tam yaptim cnm cok diklat ederek yaptim. Biraz dusmus lh 28di 23 e dusmis fsh 9du 6 ya dusmus ama hala kotu yani
Canım benim senin duan kabul olur inşallah bende güzel haber alırım iki gün daha sabredip öyle yapayım diyorum testi. Rabbim kucaklarımızı doldursun ınşallah.Canım afiyet şifa olsun bebiş olarak dönsün inşallah. Yarın güzel haberlerin gelir hep beraber seviniriz inşallah.
Ben kürden sonra korunuyordum kasık ağrısı çektiğimi hatırlamıyorum ama hamile kaldığım ay adete 1 hafta kala kasıklarımda batmalar başlamıştı gününe yakın bıçak saplanması gibi oluyordu ağrılar. İnşallah seninki de bebiştendir canım.
Sagol canım benim inşallah.Bir bakayım canım tesekkur ederimCanım merhaba;
Bebişin hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelir.Ankara 'da özel hastane tercih edersen Zahide Küçük Hanımı çok övüyorlar.Sosyal medyada takip et istersen.
Agzına saglıl canım ne güzel dedin. Gitmicem zaten bi daha . komsum eczacı dun hangisi iyi dedim folidoci verdi birde folbiol var dedi bana öncekinde onu kullanmıştım bunda b12 de varmışCanım geç yumurtlama olmuştur birde başlarda benimde 3-4 gün geri hesapladılar sonra bebiş göründükten sonra tam yumurtlama tarihime göre eşitlenmişti. Değerin çok güzel artmış. Ama sen yine de bu doktora gitmeyeceğini farz ederek 2 hafta bekleme canım 1 hafta sonra yeni bulduğun başka bir doktora git.
Bu doktorunda nesini övmüşler anlayamadım insan böylelerini görünce hastanelerden doktorlardan soğuyor. Tam bir odunmuş doktor. Oldu olacak muayene içinde eczaneye yollasaydı daha iyiymiş. Bu kadar ilgisizlik alakasızlık olmaz sanki ortada bir şey yok da canımız sıkılmış doktora gitmişiz gibi.
Sen folik asit ne kullanıyordun canım folbiol falan kullanıyorsan kesinlikle hamilelikte onu kullanmıyorsun onu mg hamilelik dozu için çok yüksek günlük 400 mg doz olanlardan kullanmak gerek. İlk 3 ayda sadece folik asit kullanman yeterli sonrası için doktorlar multi vitamin takviyesi yapacaklar. Ama öncesinde gerek yok.
Bu arada dün yeni hamişlerimizi söylerken seni unutmuştumbadenzi kuzum senide eklesin listemize. Listemiz şenlensin
Hahahah duygusallığın hat safhada yerim seni :)Günaydın kuzumm
Yapmadım dün öyle sızmışım ki dizim de vardı ama saat 9 gibi pikimnbitti :)
Eşim gece 3 te kalkıp işe gitmiş acil
Bana da söylemiş öpmüş gitmiş sabah bi kalktım YÖK ağlamaya başladım hahaa:)
Sonra aradı beni işteyim diye . Öyle derin bi uyku bugun yaparım akşam inşallah
Yok cnm kizimada klomenle hamile kaldim. 2. Istedik biraz denedim olmadi tekrar gittim yine klomen ve yime hamile kaldim ama o kimyasal olmustu degerim daha koruyken dedigim bu kayip olan gebelik canim . Ben dogum kontrol hapi kullanmak istemiyorumpsikolojimi bozuyor o haplar.. onun icin hormon alacagima bunun icin alirim . Cnm evet sogan kuru yaptim ama adetim tam 22 gun gecikti saka gibi . Ve ara lekelenmelerim oldu. Baska bir kur yapmayi dusunmuyorum . Sadece incir yicem bu surecte. .
Canım benim senin duan kabul olur inşallah bende güzel haber alırım iki gün daha sabredip öyle yapayım diyorum testi. Rabbim kucaklarımızı doldursun ınşallah.
Bende merak ediyorum kuzumHahahah duygusallığın hat safhada yerim seni :)
Merakla bekliyorum o zaman kuzum
Ovu deniyorum canım çok düzenli olmasa da yaptım.Ama bu ay hiç gün sektirmeden denemeyi planlıyorum.Sen adet bitiminden kaç gün sonra başlamıştın teste?Bende merak ediyorum kuzum
İyi bari senşn regl oldu bitti şükür atık çalışmaya başla bakalım :)
Ovulasyon testi yapıyor musun ben hem ovulasyon testi hem ateş takibi yaptım kuzu . Tam pik yaptığı gün ilişkiye girdim kullandığım 2. Ay işe yaradı denemelisin eğer denemesiysen
Agzına saglıl canım ne güzel dedin. Gitmicem zaten bi daha . komsum eczacı dun hangisi iyi dedim folidoci verdi birde folbiol var dedi bana öncekinde onu kullanmıştım bunda b12 de varmış
Eklesin tabi
Soğanı sevmezdim soğan kürü bana çay gibi geldi cok sevdim esim diyoki soğan içtin içtin soğan cücüğümüz geliyor
Benimki de 6 mart kuzum. Akintim devam ediyor arti olarak 3 gundur belim agriyor ama tamami ile degil sadece kalca uzerinde agri var gecmek bilmiyo. Bide sabahlari kasik batmasi tarzinda agrim oluyor. Sende ne var ne yokkızlar merabalarrr benim yarın soğan kürüm bitiyor 15 e tamalamış oluyorum.
Aln cns sizin akıntınız olmuşmuydu kürü uygularken belirtileriniz nelerdi bebek için :)
hayırlısı olsun bu arada allah sağ salim kucagınıza almak nasip etsin.
BilgeUfuk sen ne durumdasın akıntı belirti bişi varmı senin bat ne zaman benim 8 mart
Evet cnm tekrar deneyeyim en fazla kaybim 1 adet donemi olucak yada bebegimi kazanacagim nasip.... hic kafama takmiyorum valla son 2 haftada takmazsam super :)))Şimdi hatırladım kuzum. Kim bilir bu da belki klomen ile nasip olur. Sen elinden geleni yapıyorsun takdir Allah'ın bir vakit verdi elbet ve vakti geldiğinde olacak hayırlısıyla inşallah.
valla bende enteresan şekilde ara ara sağ kasık batması dışında hiç bişi yokkBenimki de 6 mart kuzum. Akintim devam ediyor arti olarak 3 gundur belim agriyor ama tamami ile degil sadece kalca uzerinde agri var gecmek bilmiyo. Bide sabahlari kasik batmasi tarzinda agrim oluyor. Sende ne var ne yok