- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 33
1 sene dolmadan ted baslamiyolar cnm. Benim kizimda klomen bebisi oldugu icin o sureye cok takilmiyorlar artik :) imcir kuru yapmadim ama hergun 2 tame yiyeyim diyorumİncir kürü filan yaptın mı kuzum.
İnşallah klonun yanıt verir bana doktorlar başlamamıştı neden bilmiyorum 9 ay oldu hala bekle diyorlardı
Bebişimm napıyosunBenimki de 6 mart kuzum. Akintim devam ediyor arti olarak 3 gundur belim agriyor ama tamami ile degil sadece kalca uzerinde agri var gecmek bilmiyo. Bide sabahlari kasik batmasi tarzinda agrim oluyor. Sende ne var ne yok
Ben hemen ertesi gün başladım canım bak örneği var tam da gününü tutardum. 15-16-17-18 ilişkiOvu deniyorum canım çok düzenli olmasa da yaptım.Ama bu ay hiç gün sektirmeden denemeyi planlıyorum.Sen adet bitiminden kaç gün sonra başlamıştın teste?
Bende de hic gogus agrisi yok normalde kesin olurduvalla bende enteresan şekilde ara ara sağ kasık batması dışında hiç bişi yokk
normalde bi sürü şey hissederdim şimdi ihç ibşi yok
Iyiyim guzel ablam benim sen nasilsinkuzum benim nasılsın
Bebişimm napıyosun
Ay yoksaaaa bebiş mi var sen de yaaa
Ben de test kullanıyorum pik yaptığı ve pikten sonra silikleştiği günler önemliymiş. Denedik bakalım neler olacakOvu deniyorum canım çok düzenli olmasa da yaptım.Ama bu ay hiç gün sektirmeden denemeyi planlıyorum.Sen adet bitiminden kaç gün sonra başlamıştın teste?
Ayni sekilde bende degerlendirdim bakalim neler olcak bence sakin sakin birazcik heycanli beklemeluyizBen de test kullanıyorum pik yaptığı ve pikten sonra silikleştiği günler önemliymiş. Denedik bakalım neler olacak
Merakla bekliyorumAyni sekilde bende degerlendirdim bakalim neler olcak bence sakin sakin birazcik heycanli beklemeluyiz
Ben de o zaman yarın başlayım kuzum.Ama ben iş yerinde yapamam kiBen hemen ertesi gün başladım canım bak örneği var tam da gününü tutardum. 15-16-17-18 ilişki
İnşallah güzel haberler verirsin kuzum bekliyorum heyecanla.Iyiyim guzel ablam benim sen nasilsinHazrliklar tamam mi Ne oldugunu hiiic bilmiyorum ama umarim beybidir bide hiiic heves etmek istemiyorum bekleyelim bakalim ne olcak. Umarim bu rahim filmi sogan kürü iyi gelirde beybis haberi de alirim bi an once tek temennim
Çok güzel bir şekilde görümüşsün canım pik olduğu zamanı.Harika gerçekten inş tutunmuştur meleğin sanaBen de test kullanıyorum pik yaptığı ve pikten sonra silikleştiği günler önemliymiş. Denedik bakalım neler olacak
Oooo harika bir program olmus. Bende denemistim ya corekotu bal karisimini ayy ama gercekten fenaaa. Zorla yemistimİnşallah güzel haberler verirsin kuzum bekliyorum heyecanla.
Benim de bugün regl bitiyo çalışmalara ve ovu testine başlıycam yarın inş.
@cennetkokulumm kuzumun tavsiyesiyle çörek otu bal tarçına başladım ama kisti büyütür korkusuyla sadece sabhları bir tatlı kaşığı yiyorum.Allah affetsin ama tadı çok kötüO bitince havuç kürüne başlıycam 5 gün.Tam bittiği zamanda artık ilacımın zamanı geliyo.Çok düzenli bir program yaptık ama bakalım nasip
Amiin canım bat 11-12 Mart sanırımÇok güzel bir şekilde görümüşsün canım pik olduğu zamanı.Harika gerçekten inş tutunmuştur meleğin sanabat ne zaman?
Amin inşallah her ay birimizden çıkıyor bu haber çoğalarak artarız inşAmiin canım bat 11-12 Mart sanırımbende pcos var çok düzenli değil o yüzden adetlerim. Ay sırayla güzel haberleri verelim mu ay hepimiz inşallah, Mısır patlaklarımız bizimle olsun
Yalnız testi saat 22:00 dan sonra yapamazsınız yanlış sonuç verirBen de test kullanıyorum pik yaptığı ve pikten sonra silikleştiği günler önemliymiş. Denedik bakalım neler olacak
Canım soğan bende hiçbiiiirbelirti yapmadıkızlar merabalarrr benim yarın soğan kürüm bitiyor 15 e tamalamış oluyorum.
Aln cns sizin akıntınız olmuşmuydu kürü uygularken belirtileriniz nelerdi bebek için :)
hayırlısı olsun bu arada allah sağ salim kucagınıza almak nasip etsin.
BilgeUfuk sen ne durumdasın akıntı belirti bişi varmı senin bat ne zaman benim 8 mart
Teşekkür ederim, biliyorum ama testi ilk denediğim ay olduğu için emin olmak istedim. Normalde 12.30-13.30 arası yapmaya özen gösterdim. Zaten pik gördüğüm zaman da silikleşmeye başladığı zaman da bu saatlerde yaptığım testlerde çıktı. Aynı zamanda folikül takibi de yaptırdığım için kendimi dinlemek adına günde iki sefer yaptım koyulaşmaya başladıktan sonra.Yalnız testi saat 22:00 dan sonra yapamazsınız yanlış sonuç verir
ay canım benimde hiç bi belirtim yok inşalalh bende senin gibi hamile kalırım :)Canım soğan bende hiçbiiiirbelirti yapmadı
Hamilelik te yapmadı :)
Hatta ben soğanı sadece akşamları içtim fayda etmez diye düşünüyordum ama ilk ayda hamile kaldım.
ben pcoluyum bu ay ilk defa soğan kürü yapıyorum canım çok az beyaz akıntı oluyor iyi gelmiyor mu acaba . birde dün randevum vardı öyle azalmış vs demediYahu bende kaç gündür bir akıntı var bir akıntı var hiç sormayınEeeee demekki boşuna aşk yaşamıyorum sogancıgımla